|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 01 лип, 2023 17:35
andrijk777 написав: ЛАД написав:Траншеи копать не пойду - толку не будет, здоровья уже не хватит. А за станок мог бы и встать (опять же не на 12 часов).
А вас що питати будуть? В 1942 питали когось? Ну альтернатива звичайно була - здохнути з голоду.
У Вас не очень верное представление о 1942. Работать за станком можно не 12, а 8 часов. А на рытьё окопов стариков и тогда не гнали.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 01 лип, 2023 17:37
ЛАД написав:Но если Вы считаете, что в такой войне можно победить, когда войной заняты 1 млн. человек, а остальные "борются с врагом" с диванов, на форумах и в кафешках...
Тільки я бачу, як цей ****** знову сіє сумніви, розбрат, намагається запевнити, що війну нам не виграти тощо ЛАД написав:Можно, в принципе, если на нашу армию работает весь мир и даёт по первому требованию всё необходимое оружие.
На всяк випадок вирішив підстрахуватися, замасковує свою зраду. ЛАД написав:Подробнее не буду, чтобы не вызвать истерику у диванных патриотов.
Піджав хвіст))
-
fler
-
-
- Подякував: 1209 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лип, 2023 17:48
ЛАД написав: andrijk777 написав: ЛАД написав:Траншеи копать не пойду - толку не будет, здоровья уже не хватит. А за станок мог бы и встать (опять же не на 12 часов).
А вас що питати будуть? В 1942 питали когось? Ну альтернатива звичайно була - здохнути з голоду.
У Вас не очень верное представление о 1942. Работать за станком можно не 12, а 8 часов. А на рытьё окопов стариков и тогда не гнали.
Не знаю что там в 42. Сегодня нет такого количества людей, чтобы заменить инженерную технику.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лип, 2023 17:49
andrijk777 написав:В 40-42 роках рівень життя був в рази нижчий ніж зараз. Якщо рівень життя в Україні впаде до рівня 40-42 років(як пропонуєте ви) то звалить ще 10 мільйонів, зокрема я точно звалю. Ось ви, ЛАД, конкретно лишитесь і будете копати траншеї і вкалувати на тракторному заводі. Готові? Надіюсь ви зрозуміли мою думку і більше не будете писати що "Сталинградский тракторный работал до 13 сентября 1942 года".
Якшо українське суспільство досягне мілітаризації в СРСР зразка 1942 року, то по-перше ніхто нікуди не звалить бо не дадуть. По-друге за півроку в усьому світі за півроку будуть картки на пальне, а в країнах, що розвиваються не буду м'яса та картки на хліб. Бо якщо дійти до рівня 1942 року - на кожній СТО можна займатися виробництвом корпусів БТР-4 або якогось Козак-5, власне як і їх остаточним збиранням і десь вдесятеро наростити виробництво ракет Стугна, Вільха, Нептун (ним можна по наземних цілях бити) та С-80. За півроку після такого гіпотетичного розвитку подій росія по Урал буде окупована. За рік люлей отримував би вже іран. Я тут вже писав, що якшо б 1 мільйон підприємців або небідних людей з 2016 по 2020 сплачували би по 100 000 грн додаткових податків, то на половину з цієї суми можна було б придбати 10000 БТР-4 і питання російського вторгнення би не стояло.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 01 лип, 2023 18:02
Faceless написав:ЛАД написав:............. Что не так?
Інша ситуація в плані альтернатив і доцільності. Виробництво стало набагато технологічніше (просто "приставити до станка" не допоможе), якісь потенційно вироблені машини ризиком ще більшої кількості жертв серед населення, і, можливо, знищення заводу взагалі, при можливості отримати/купити їх від союзників - думаю, невиправдані
На танковом заводе надо как раз "просто "приставити до станка". И прочитайте мой ответ andrijk777 viewtopic.php?p=5592514#p5592514. Если Вы считаете правильным, чтобы миллионы украинцев сидели на шее у Запада (там или на гуманитарке здесь), а ещё миллионы шарились по кафешкам и рассказывали, как они героически противостоят оркам, то я так не считаю. А "знищити завод взагалі" не так легко. И если они потратят несколько десятков ракет на завод, то это лучше, чем то, что они могут выбирать более нужные для них цели сегодня. Ну и насчёт "можливості" - мы больше года добивались Леопардов и пока что получили не так уж много (недостаточно). Абрамсы будем ждать ещё достаточно долго. О большом количестве дронов тоже пока не слышал, а об их нехватке читаю регулярно (не берусь судить, насколько это действительно необходимо, могу только доверять тем, кто на фронте).
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 01 лип, 2023 18:09
vt313 написав: ЛАД написав:......... У Вас не очень верное представление о 1942. Работать за станком можно не 12, а 8 часов. А на рытьё окопов стариков и тогда не гнали.
Не знаю что там в 42. Сегодня нет такого количества людей, чтобы заменить инженерную технику.
Я вообще-то не предлагал рыть окопы вручную, об этом написал andrijk777. Хотя где-то возможно и это. Не в качестве замены инженерной техники, а в случае её нехватки. Я говорю о необходимости самостоятельного производства оружия. И, возможно, о ротации в армии. О чём постоянно говорят многие воюющие.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 01 лип, 2023 18:36
ЛАД написав: vt313 написав: ЛАД написав:......... У Вас не очень верное представление о 1942. Работать за станком можно не 12, а 8 часов. А на рытьё окопов стариков и тогда не гнали.
Я вообще-то не предлагал рыть окопы вручную, об этом написал andrijk777. Хотя где-то возможно и это. Не в качестве замены инженерной техники, а в случае её нехватки. Я говорю о необходимости самостоятельного производства оружия. И, возможно, о ротации в армии. О чём постоянно говорят многие воюющие.
Оружие производится, мобилизация тоже идет.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лип, 2023 18:39
ЛАД написав:Но если Вы считаете, что в такой войне можно победить, когда войной заняты 1 млн. человек, а остальные "борются с врагом" с диванов, на форумах и в кафешках...
насправді ми дійсно воюємо з ворогом, який перевищує нас по чисельності людей, по кількості зброї. ба більше, він реально використуває речі часів другої світової, а саме штрафбати та атаки, не рахуючи людей - ми взагалі це не можемо собі дозволити. й побороти такого ворога можна, коли дійсно всі ресурси держави задіяні на перемогу. єдине, що в нас воюють не тільки на фронті, але й дуже багато волонтерів, які допомагають там, де держава не встигає - не тільки військовим, а й цивільному населенню. багато людей донатять. позиція ви щось робить, а я тут тихенько відсиджусь - м'яко кажучи не комільфо. якщо так робиш, то тихенько-тихенько - щоб ніхто не помітив. а з приводу виробництва зброї - оборонний кластер потроху працює, дрони виробляються - навіть якись великі анонсують. просто зараз про це взагалі не можна казати. а щось складне організувати - це вже після закінчення бойових дій.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 01 лип, 2023 18:58
Успіх Порядок оформления отпуска по семейным обстоятельствам:
Шаг 1. Военнослужащий предоставляет рапорт непосредственно командиру подразделения с документами, подтверждающими соответствующее семейное обстоятельство.
Шаг 2. Командир подразделения передает рапорт в штаб воинской части для рассмотрения командиром воинской части.
Шаг 3. Командир воинской части принимает решение о предоставлении отпуска.
Рекомендуется подавать рапорт в двух экземплярах: на одном из экземпляров должны быть дата и подпись, подтверждающие факт обращения с рапортом или исходящий номер.
Если рапорт не принимают - можно обратиться за иерархией к высшему по званию руководству и оставлять жалобу на горячей линии Генштаба 0 800 500 410.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лип, 2023 19:22
stm , Успіх Порядок оформления отпуска по семейным обстоятельствам:
А где там пункт «если не хочешь выполнять пункты выше, то можно поныть на форуме: «16 месяцев, Карл!»  окуляри, вартість яких дорівнює піврічній пенсії мого тата, чи мами???!
А також тижневій зарплаті їх сина. Допоможи батькам, не дави нам на жалість.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 01 лип, 2023 19:24, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3