Справді дивно, що та людина лише передає слова/питання своїх побратимів, доповнючи трохи своїми словами... - а більшість чомусь тут думає, що ці питання виникли лише в тієї людини і ніхто більше таких питань не задає)))
Ну і "як назвати таку людину?")) Мабуть - "майже золотий солдат")) якщо прочитати мій допис про мої сни вище і хоч трохи подумати! Подумати, що та людина, порівнюючи з усіма, які з ним служать - входить в тую трійку "вміру і трошки частіше, ніж по святах"
Ну, то наскільки Успіх поганий солдат відносно інших 98%?
У мене не було часу читати форум Працював, щоб було з чого платити податки та донатити
Теперь прочитав. "Сумно, блядь" ...
ЛАД, як парторг, пише, що можно поставити кожного до станку і в нас буде 100500 мульйонів танків. Але сам до станку не стає, своїх доньок не ставить. Бреше. А гірше за все, що бреше і знає, що бреше
Про кафе. Кафе - це теж єкономіка. Постачання м"яса, овочів, сира тощо та перетворення це на смаколики
Те що я бачу, то самі військові дуже полюбляють посидіти в кафе або в піцерії І це не місцеві Я вважаю, що вони повинні мати можливість скуштувати смачну страву та скуштувати трошки мирного життя.
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 02 лип, 2023 17:39, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Коротше, він періодично комусь телефонував... і вони так десь більше місяця до нас їхали і... не доїхали)) - таки десь їх перевели до інших))
Це працювало раніше, а от скоро всі побіжать на свої законні додаткові 20 днів відпустки і дзвінки нікуди не допоможуть.
Чому ж дивно?! Не втомлюся повторювати: всюди все по-різному. В Успіха так, в когось інакше: і краще, і гірше. Як колись вказав Успіх, він і 10% реалій не відкриває. Тобто в нього є підстави виражати невдоволення. Негараздами. А про гаразди)) він теж ділиться думками. Й не менше, ніж негараздами.
ЛАД написав:И я не веду дискуссию отдельно с Вами, отдельно с Water, отдельно ещё с кем-то.
Особисто я трішечки не зрозумів. Спершу Ви особисто хотіли стати за верстат, потім приставити Васю. Я Вам трішечки відповів, Ви сказали шо не може працювать одна людина за весь цех. Шо я начитався журналу "Мурзілка". Потім Ви сказали шо ця тема Вам не цікава, й Ви не будете більше з цього приводу спілкуватись. Ну не цікава, так не цікава, подумав я. Але ні, дивлюсь Ви шось й далі пишете. Добре. На рахунок однієї людини в цеху і трішечки про Гуся: https://defence-ua.com/people_and_compa ... 12070.html На рахунок шо всі роз`їхались, танки випускать нема кому, хоча могли туєвухучу на місяць клєпать. https://defence-ua.com/weapon_and_tech/ ... 12073.html Й Rheinmetal ще виробництво обіцяє. І трішечки за танковий конвейер, який ви чомусь постійно плутаєте з автомобільним.
Чи Ви хочете саме на автомобільному заводі за верстатом постоять? Чи на конвейєрі замість отієї мабуть бразилійки на останніх хвилинах?
Насправді відповідь на питання "чому ти досі не на фронті?" -- очевидна. Тому що вже там Успіх
Чому ви досі за 16 місяців не відповіли йому на його наболіле питання «тому що ТИ на фронті!»
Виявляється відповідь то проста.
Так в тому і справа, що ніхто з тих, кого він запитує, не визнає це. Відповіді в площині -- будь вдячний, що я тобі доначу, волонерю. Або тиша. Максимум, це пояснення ролі тила.
Але призов до них не дійшов тільки завдяки тому, що універсальний солдат Успіх тягає кабани, телефонує і т.д. за себе і за купу аватарів та хворих. Так служить, що підрозділ виконує свою функцію, завдання.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 02 лип, 2023 19:46, всього редагувалось 1 раз.
- (про втрати - не будемо писати - вони в нас, слава Богу - мінімальні за 16міс)
Це відповідь на питання «чому не 100к». Бо 100к у тих, хто, як ти сам сказав , вже закінчуються. Щодо відпусток…. На першому етапі думали, що війна так довго не буде, тому проблему не вирішували. Зараз тягнуть її до прояснення з наступом. Або досягнуто буде успіх, або всі видихнуться і настане якась пауза. Тоді посиплються відпустки. Коротше чекай до осінніх дощів.
Якщо дружини приїзд профінансувати не хочеш, то передьоргни затвор хоч. Бо сни про секс за гроші -це або від утримання тривалого, або від «унікальності».
Щодо синьки…. Мій досвід каже, що від неї томляться також. Якийсь час рятує, потім приходить прозріння, що краще повернутись до дружини (коханки, коханої, сусідки, дівчини з клубу) не пропитим і без грошей, а підтягнутим і з грошима. І тоді заржавілий турнік біля землянки/бліндажу стає блискучим, хтось до лома приварив куски заліза або прилив бетонні відра. Чим себе зайняти крім синьки є завжди. Просто це новий рівень, на який треба перейти.
Так в тому і справа, що ніхто з тих, кого він запитує, не визнає це.
Тобто в принципі Успіха на його питання «чому ви мене не міняєте, я втомився» влаштовує відповідь «бо там ти , і ми тебе любимо і вдячні» Ну тепер відомо, що треба казати. Нарешті. В граніт, і кожен раз під ніс Успіху, коли запитує.,
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 02 лип, 2023 20:00, всього редагувалось 3 разів.
detroytred написав:Як колись вказав Успіх, він і 10% реалій не відкриває.
Та вже по-трохи відкриваю більше 10% через свої сни)))
Не зрозуміють...
Колись кажу знайомому, що так-то так-то, він -- та ні, такого не може бути, от в нас... А потім в нього стало таке, що вже я йому -- та не може такого бути, це ж вже овсім капець.
Всюди все по-різному. Ще й змінитися може в будь-який момент.