|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 02 лип, 2023 15:57
ЛАД написав:FacelessПроцитували фактично те саме, от тільки самі не зрозуміли прочитане.
Простите, это Вы ничего не поняли. Какая разница, от чего бегут люди - от опасности или от голода. В любом случае это гуманитарный кризис (или "катастрофа" - вопрос термина). И если бы миллионы беженцев, которые сегодня живут на Западе, получая пособия, остались здесь, то у очень многих из них была бы и проблема голода.
Велика різниця. Так можна й мільйони заробітчан назвати гуманітарною катастрофою. Інші ваші домисли про голод - лише домисли. ЛАД написав:Ну так третина за 4 роки - не знищення, за один рік - знищення?
Вы вообще читаете других? Или разговариваете сам с собой? Я Вам процитировал, ещё и подчеркнул - я писал о падении и развале экономики. "Уничтожение" - Ваш термин.
ЛАД написав:Экономика и так практически знищена.
То як, мій термін? ЛАД написав: Навіть рівень безробіття скорочується, і нижчий за рівень за великої депресії, наприклад.
Самому не смешно? О сокращении это по данным бюро по занятости?
З оцінок НБУ. У вас є свої дані? Там же, де й гуманітарну катастрофу, і про знищену економіку без гіперінфляції, кратної девальвації, працючий енергетиці і с/х на експорт, працюючій промисловості, а не виживання на "ніжках Буша". Щодо танків і виробництва - годі зістрибувати, зі мною ви дискусію почали конкретно з відповіді, що ніби немає проблем в Харкові налагодити масове виробництво сучасних танків, достатньо "трудової повинності", як 80 років тому, будь хто може працювати за станком.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 02 лип, 2023 16:11
Shaman написав:......... але не колгоспи, а саме фермерські господарства - де люди власники
Формально в колхозах люди тоже были владельцами. mephalaя же говорил, что те кто заработал условный миллион на войне то за 10К в месяц не пойдет работать. при зп 10К - лям это практически зароботок за 8 лет на гражданке.
Почитайте о денежной реформе 1947. Не думаю (практически уверен), что сейчас рискнут проводить такую реформу, но как-то вопрос решать могут. Возможно Shaman знает, как решался этот вопрос в США и Великобритании, где денежные реформы не проводились после 2 мировой. Если кто сталкивался/интересовался этим вопросом, расскажите, было бы интересно.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 02 лип, 2023 16:12
Що там про саміт НАТО та приїзд Дуди для натяку, що вирішуватимуть усі самі і великому краще побути вдома, посмажити шашлики? Мабуть, байка залишиться байкою ще років на 30.
Востаннє редагувалось Прораб в Нед 02 лип, 2023 18:38, всього редагувалось 2 разів.
-
Прораб
-
-
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 16:13
ЛАД написав: Shaman написав:......... але не колгоспи, а саме фермерські господарства - де люди власники
Формально в колхозах люди тоже были владельцами.
Оце дуже цинічно було. Як рабів назвати акціонерами. А ті, чиє господарство конфіскували, виходить, спонсори, чи меценати?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 02 лип, 2023 16:23
Успіх написав:............. Тобто - разом 40днів на рік солдат може... може... - а що насправді може?)) От як можна "відгуляти" 40днів/рік відпустки, якщо зараз і на 10днів "зі скрипом зубів" відпускають! Чому? ......... Тобто - проблема, що на тих 10днів відпустки треба, щоб хтось тебе підмінив! І це дається важко, бо не 1 людину потрібно відпускати(за одну партію/групу), а декілька. Тож - хто підмінить отих людей на 40днів, якщо на 10днів "важко вдається"?  .... Можу помилятись, але наче там в законі сказано, що можна відпускати до 30% особового складу? Відповідно, треба щоб і війна сповільнилась на 30%?))) Ні, ну серйозно - як ви всі бачите вирішення всього цього?
По-моему, единственный реальный вариант - при выводе части в тыл на отдых/переформирование.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 02 лип, 2023 16:31
Успіх написав:Я дуууууже вибачаюсь, але яка якість теперішній воїнів?
Був недавно біля полігону (передавали допомогу) - там 2/3 солдат тренувались, а ще 1/3 лежала напившись досмерті. От з рік цих алконавтів намагались на фронт не допустити, а от зараз, скоріш за все, надішлють на Вашу заміну.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 лип, 2023 16:47
Hotab написав:Або ти в СОУ, або ти працюєш на економіку держави, максимально у світлу виплачуючи податки , або ти волонтериш, або донатиш ну хоча б на тисяч 5-10 в місяць, а краще комбо з декількох пунктів
+100500 PS. У мене 2 комбо
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 02 лип, 2023 17:00
Дюрі-бачі написав: Успіх написав:Я дуууууже вибачаюсь, але яка якість теперішній воїнів?
Був недавно на полігоні (передавали допомогу) - там 2/3 солдат тренувались, а ще 1/3 лежала напившись досмерті. От з рік цих алконавтів намагались на фронт не допустити, а от зараз, скоріш за все, надішлють на Вашу заміну.
Дякуємо!!! А тут вже "ваші" майже доходять до нас))) Тому що(було би весело, якби не було так сумно©) - пам'ятаю ще в березні, наснився мені сон(буду в такому ключі писати  ) нам потрібно було 5людей. Подали заявку. Через декілька днів чую розмову комбата по телефону(а потім він і сам всім розказав...) Одним словом - дають нам 4х. Звідкісь вони мають приїхати до нас... Але! Але так і кажуть, що дають нам алканавтів, один з яких ще й наркоман  Більше того - двоє з них вже лежать в лікарні/прокапуються від алкоголізму... Комбат такий зразу комусь телефонує і просить, щоб ті в жодному разі не доїхали до нас))) Коротше, він періодично комусь телефонував... і вони так десь більше місяця до нас їхали і... не доїхали)) - таки десь їх перевели до інших)) Ну і до слова, що теж приснився сон (колись і ЛАД це запитував, то тепер отримає відповідь) - що на початках в нас була 1/3 "твердих аватарів", 1/3 - "середніх", і 1/3 - "тих, які вживали лише по святах")) А вже десь через півроку і до тепер(і ще плавний ріст є) стало 2/3 "твердих", а решта стали "середніми", крім двох, що взагалі, не вживає - і ще трьох, які вживають в міру і трохи частіше, ніж лише по святах... Так, мені сумно про це писати, але це ж сон...  а я хочу щоб ви всі знали, які я бачу сни...
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 02 лип, 2023 17:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 02 лип, 2023 17:11
Як назвати людину, яка задає одні й ті самі питання по сто разів? Їй відповідають, а вона знов питає про те саме. І так по колу. Уявіть, якби кожний з нас тут задавав свої питання так само по колу. Тепер про Візьмемо, наприклад, питання про заміну. Всі ж знають, що мобілізація триває постійно. Навчання мобілізованих також ведеться постійно. Після навчання їх ніде не ховають - одразу розподіляють по РІЗНИМ бригадам. Це теж постійний процес. Але заміна надходить чомусь до всіх, крім одної бригади, з якої один тут скиглить так, наче йому щось затиснули. Дивно, правда?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 17:15
Faceless Т.е. признать миллионы беженцев (как внутренних, так и уехавших на Запад) гуманитарным кризисом Вы категорически отказываетесь, т.к. они сбежали не от голода, а от обстрелов и бомбёжек, от опасности? Хочу Вас огорчить, Ваши взгляды противоречат взглядам ООН, ЕС и всего "прогрессивного человечества". А ещё, я Вам уже советовал, обратитесь к Западу с заявлением, что у нас нет никакого гуманитарного кризиса, нечего им тратить деньги на гуманитарку для нас и выплату пособий беженцам на Западе, пусть их выгоняют, нечего там прохлаждаться на дармовых хлебах. Уже даже не смешно. Вчера тут выложили ссылку на Арестовича. Послушал. Кое-что интересно. Но для Вас хотел привести ещё один пример гуманитарного кризиса в Украине. Сразу не сообразил, послушал, вспомнил. Минирование огромных площадей земли. В основном росс. войсками, но и нашими тоже. По оценкам (западным) разминирование займёт десятки лет. И на Западе это тоже признают гуманитарным кризисом. Я хорошо помню, как через 25 лет после той войны мы ещё много находили в лесах неразорвавшихся мин и снарядов. И достаточно частые случаи, когда дети баловались с такими находками с грустными последствиями. Но таких масштабов минирования, как сейчас, тогда не было. Но я уже понимаю, что всё это для Вас не аргумент, мнение Запада - чепуха, и вообще, это касается не всей Украины, а только востока и юга, т.е. это "локальная катастрофа". Падение ВВП на 30% - несущественно. Инфляция в несчастные 27%, по-вашему, это вообще мелочи, о которых не стоит говорить. Об уничтожении экономики. Вы, вроде, гуманитарий, а не математик. Понятие образной речи Вам, по-видимому, знакомо. Я Вам написал: Про "знищення економіки" можно говорить только образно, подчёркивая масштабы разрушений. А масштабы, действительно, огромные.
О танках повторять не буду. Перечитайте конец моего поста viewtopic.php?p=5592839#p5592839. Конкретные возражения будут или ещё раз повторите "годі зістрибувати"? И я не веду дискуссию отдельно с Вами, отдельно с Water, отдельно ещё с кем-то.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-