|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 02 лип, 2023 20:01
Hotab написав:Тобто в принципі Успіха на його питання «чому ви мене не міняєте, я втомився» влаштовує відповідь «бо там ти , і мене тебе любимо» Ну тепер відомо, що треба казати. Нарешті. В граніт, і кожен раз під ніс Успіху, коли запитує.,
Про заміну - це вже інше питання. Друге. Тут складніше. Бо розглядати його можна або практично - як Бобуа, або гіпотетично (в моральній площині) - як питає Успіх. З Бобуа вже дискутували. А в площині Успіха -- тут у кожного своя суто власна!!! відповідь.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 20:05
detroytred , Про заміну - це вже інше питання. Друге.
Яке ще інше? «Другое»? Це у нього перше і основне! «Чому не на фронті ?» «Коли підміните? Я 18м вже!» Ваша відповідь «бо там є ти! І ми тебе поважаємо» чи ви вже забули свою відповідь?? detroytred написав:Насправді відповідь на питання "чому ти досі не на фронті?" -- очевидна. Тому що вже там Успіх. За що йому велика подяка, слава!
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 02 лип, 2023 20:09, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 02 лип, 2023 20:07
Hotab написав:detroytred , Про заміну - це вже інше питання. Друге.
Яке ще інше? «Другое»? Це у нього перше і основне! «Чому не на фронті ?» «Коли підміните? Я 18м вже!» Ваша відповідь «бо там є ти! І ми тебе поважаємо» чи ви вже забули свою відповідь??
Да різні ці два питання. Різні за суттю. Там вище трохи пояснив дописом. По першому питанню - так і є: тому що вже там ти (а якщо і коли буду потрібен саме я, тоді мене і призвуть. Не було б тебе там, то мене б ще учора призвали. Тому вдячний тобі). Це загально для всіх. По другому питанню правильна (точніше чесна. Бо правильної відповіді тут не може бути. Нема правди...) відповідь була вчора в stm, якщо я правильно зрозумів її думку.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 20:41
ЛАД написав:Но для Вас хотел привести ещё один пример гуманитарного кризиса в Украине.
Криза не катастрофа ЛАД написав:мнение Запада - чепуха
А давно ви вирішили, що ви тут озвучуєте думку Заходу? ЛАД написав:Падение ВВП на 30% - несущественно. Инфляция в несчастные 27%, по-вашему, это вообще мелочи, о которых не стоит говорить.
Зовсім дитячий підхід у дискусій переходити на відверту брехню і перекручування. Є економічна криза через війну. Ніхто ніколи не казав, що то несуттєво. Але на фоні того, що могло бути за таких умов, то нвслідки досить м'які. Є інфляція, але до гіперінфляції не дійшло. Є і заміновані території (в Шрі-Ланці, наприклад, теж, але там гуманітарну катастрофу не оголошують). Є криза, біженці, загиблі, знищені окремі міста, ще й дамба, але до гуманітарної катастрофи не дійшло, і до знищення економіки, хоч як ви то пропагуєте, теж. ЛАД написав:Об уничтожении экономики. Вы, вроде, гуманитарий, а не математик.
Не перше і не друге ЛАД написав:О танках повторять не буду. Перечитайте конец моего поста viewtopic.php?p=5592839#p5592839. Конкретные возражения будут или ещё раз повторите "годі зістрибувати"?
Це й називається "зіскочити". Об'єми випусків танків рекорди аж ніяк не били. Якісь станки там звісно є, але відповідно тим темпам робіт, що були, і те, що наберуть натовп Вась без кваліфікації - геть нічого не змінить. То ж ви самі й прийшли до беґлуздості вашої ж пропозиції з "трудовою повинністю".
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 02 лип, 2023 21:32
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 21:59
Hotab написав:Хочу stm… ой, відповідь stm… Про що вона казала?
Говорит что цесну ей уже давали порулить, а вертолет - нет )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 лип, 2023 22:51
Цікаво, чому не обговорюється інтерв'ю Залужного? Допомога США по чайній ложці, аби не померти, виглядає не просто знущанням, а садизмом. Стільки літаків F16 патрулює границі України, спостерігаючі за смертями, в тому числі цивільних. Вони кайфують чи що? Те, що в штатах нема волі для перемоги , бажання, це вже всим ясно. Який план Б? Хтось в курсі?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 02 лип, 2023 22:55
Не совсем по теме. Каждый день по Южному мосту едет просто дофигище легковых авто. По какому принципу пропускают? Обычные соски на иномарках. Они все военные что-ли? Или пароль и пропуски покупаются?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 02 лип, 2023 23:02
По даних з пабліків орків у ЗСУ все складається непогано навколо Бахмуту. вагнер відведений та скоріше за все деморалізований. На місце вагнера зайшли резерви, а резервів у резервів виявилося мало. Ідуть бої за Курдюмівку. Протягом місяця орки ризикують отримати охоплення Бахмуту. Звідси у хуйла лишається 2 варіанти: - отримати під осінні "вибори" інформаційний фон у вигляді оточеного ЗСУ Бахмуту; - зняти резерви з Півдня Запорізької та Донецької області, програти там, підставити Крим, кримський міст, севастопольську базу флоту під удари тих же Сторм Шедоу в умовах ППО, вибитого Хармами. І бої за Крим під перед його "перевиборами" навесні. Останні резерви, які ще були в хуйла - спалені під час спроб рипнутися на межі Харківської та Луганської областей. Мобілізацію через негатив до "єдиного дня голосування" хуйло не може через непопулярність рішення. хуйло приїхав.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 02 лип, 2023 23:28
Denik написав: під перед його "перевиборами" навесні. Останні резерви, які ще були в хуйла - спалені під час спроб рипнутися на межі Харківської та Луганської областей. Мобілізацію через негатив до "єдиного дня голосування" хуйло не може через непопулярність рішення. хуйло приїхав.
От це і дивно. Проблему перевиборів пуйло міг вирішити або ще планує вирішити через підставу -- війна. Практично Ви написали, що пуйло тупий, як пробка, і незабаром роіся програє з тріском. Тепер головне, щоб, доки ми не отримаємо перемогу, там до влади не прийшов хтось розумний. Бо навіть з таким тупим (але великим за розміром) нам воювати дуже не легко.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|