Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 44834484448544864487 ... 14600>
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 05:19

ФРН не бажає передавати Україні озброєння дальньої дії, яку можна було б використати для ударів територією РФ, заявив в інтерв'ю ARD канцлер Німеччини Олаф Шольц.

"Ми уважно перевіряємо всі заявки, про що нас просять. Але для нас діє принцип, який ми поділяємо з американським президентом: ми не хочемо, щоб зброя, що передається, використовувалася для того, щоб вразити російську територію, вона має служити захисту України і поверненню нею її територій", - сказав він у відповідь на питання, чи передасть Берлін авіаційні крилаті ракети Taurus Україні.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 06:46

барабашов ,

Кстати - а смысл его было перекрывать?

Там зміст в іншому. Зовсім не в орках під Києвом.

Прораб

Цікаво. Наслідок марафону, чи справді так думаєте?

У вас проблеми з логічним мисленням. «Наслідок марафону» і «справді так думаєте» - це одне і те саме. Бо люди починають думати таким чином або іншим якраз внаслідок отримання якоїсь інформації: з ТВ, від друзів, побачене своїми очима, почуте своїми вухами та інше. Це десь так само клямзі звучить як «це тому що ти поїв, чи ти дійсно ситий?»
Розумно поставлене запитання мало б звучати десь так: «ви завжди так думали, чи це передивились телемарафону?»
З. і Попередня наша з вами розмова завершилась тим, що ви її ображено відмовились продовжувати, коли мені нарешті вдалося розʼяснити вам , що вам ніхто не обіцяв не підвищувати ціну на електроенергію і ваша образа на зелену команду саме в цьому питанні - надумана. Щось з тих пір змінилось? Ви готові до дискусій?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 08:02

prodigy написав:
Адвокат Вікторія Кравченко заявляє, що коло можливостей щодо уникнення мобілізації в Україні звузиться. Йдеться про зміни до статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію".

У своєму YouTube-каналі вона пояснила, що раніше ті військовозобов'язані, які мали дружину з числа осіб з інвалідністю або одного зі своїх батьків, або дружини з інвалідністю І та ІІ групи, мали право на відстрочку від мобілізації.

Тепер ця категорія військовозобов'язаних, за рішенням Ради, може отримати відстрочку за умови, що такі особи з інвалідністю не мають інших працездатних осіб, зобов'язаних відповідно до закону їх утримувати.

"Отже, раніше, наприклад, два брати мали батька з інвалідністю ІІ групи, й обидва по суті мали можливість на відстрочку від мобілізації. Зараз вже так не буде - один з братів може бути мобілізований", - пояснює адвокат.

Пояснює інший адвокат
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 08:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

барабашов написав:
  beee написав:Не совсем по теме. Каждый день по Южному мосту едет просто дофигище легковых авто. По какому принципу пропускают? Обычные соски на иномарках. Они все военные что-ли? Или пароль и пропуски покупаются?

Кстати - а смысл его было перекрывать? Тем более после драпа второй армии галактики. Ведь на перенаселённый ПОХ другим путём на авто попасть трудновато?
Объезжаю каждый день. Сто пудов сделано просто для продажи пропусков.
Я понимаю ночью. Там нужно. Вижу в окно зачем. Базара нет.
Я понимаю, тревога. Всё ясно.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 10:19

Hotab написав:А говорят во время войны для гражданских небо закрытое. Находятся ушлые с ключами!

Спокойно, небо Украины сейчас не южный мост по пропускам )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 10:21

beee

хз как мост, но посреди ночи уже столько машин ездит, что у нас пол-Киева или менты, или тероборона.
куда больше чем в весной даже
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 106 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 10:23

Успіх написав:........
на початках в нас була 1/3 "твердих аватарів", 1/3 - "середніх", і 1/3 - "тих, які вживали лише по святах"))
А вже десь через півроку і до тепер(і ще плавний ріст є) стало 2/3 "твердих", а решта стали "середніми", крім двох, що взагалі, не вживає - і ще трьох, які вживають в міру і трохи частіше, ніж лише по святах...

Так, мені сумно про це писати, але це ж сон... :roll: а я хочу щоб ви всі знали, які я бачу сни...

Как вы при этом выполняете боевые задачи?
Благодаря "середнім"?
Или всё-таки "тверді" подключаются?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 10:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Наконец то выдали удостоверение УБД, значок Ветеран войны и лист на 50-ую скидку на транспорт.
Я бы сказал не быстро ))) Но и на том спасибо.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:19

За крок до перевороту думок©

freeze написав:Наконец то выдали удостоверение УБД, значок Ветеран войны и лист на 50-ую скидку на транспорт.
Я бы сказал не быстро ))) Но и на том спасибо.

Вітаю!
То може і нам скоро видадуть, бо наче вже минулого місяця трошки заворушились по цьому питанню))

Але отак на хвилинку - плять!!! Я з середини квітня минулого року і до тепер в зоні БД! Більше РОКУ!!!
Навіть, мені медаль("Захиснику Вітчизни") видали через 6міс. після оголошення/нагородження!))
А тут посвідчення за РІК часу не можуть видати?

Нема слів :roll:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 11:29

"Внебодим"©

ЛАД написав:
  Успіх написав:........
на початках в нас була 1/3 "твердих аватарів", 1/3 - "середніх", і 1/3 - "тих, які вживали лише по святах"))
А вже десь через півроку і до тепер(і ще плавний ріст є) стало 2/3 "твердих", а решта стали "середніми", крім двох, що взагалі, не вживає - і ще трьох, які вживають в міру і трохи частіше, ніж лише по святах...

Так, мені сумно про це писати, але це ж сон... :roll: а я хочу щоб ви всі знали, які я бачу сни...

Как вы при этом выполняете боевые задачи?
Благодаря "середнім"?
Или всё-таки "тверді" подключаются?

Так, завдяки "середнім".
Але і "тверді" після взбучки від начальства підключаються на половину дня, а на вечір знову йдуть "у синю даль" :mrgreen:

Ну і давайте зразу ще один сон)) по другому Вашому питанню напишу цифри...
На мою думку(я ж то знати точні дані НІЯК НЕ МОЖУ!) тож це тільки виключно моє імхо/виключно моя думка, яка може бути зовсім хибною!
Тож приснилось, що 1/3(+/-) або чуть більше...
Але, на жаль, навряд чи менше...
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 44834484448544864487 ... 14600>
Форум:
+ Додати