|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 03 лип, 2023 09:39
Bolt написав: Hotab написав: Bolt написав:Малому 16,5 так, что не исключаю, что в следующем году тоже придётся валить, хотя и не хочется.
За кордоном важко. Не можна дати. $100 для гарантованого проходження водійського екзамену.
Я хотів і малому до 18 зробити, але там поміняли законодавство, що навчання з 18-ти років.(Раніше з 16 ти можна було, просто не мав права до досягнення 18-ти років їздити) Пи.Си.Дружина недавно їхала в трамваї, якась дівчина з кимось розмовляла по телефону в сказала, що вже тричі не склала іспит з водіння. Тобто тепер піде знов на курси на додаткові заняття. Тобто, враховуючи, що на екзамен нам казали чекати майже місяць, то самі порахуйте скільки пішло часу  Я і так їжджу поруч з малою(щоб вчасно перекинути важіль МКП на нейтралку та дьорнути за ручник якщо щось). Чи Ви вважаєте, що 30 годин на курсах це достатньо?! Пи. Си .2 Прямо у нас тут на форумі одні святоші зібрались 
Нормальні автошколи після третьої спроби просто заново подають документи через місяць (мінімальний термін курсу), за невелику доплату, це єдиний момент, що треба місяць чекати. На сам екзамен чекати не треба, талончик можна взяти хоч день в день (правда, не факт що вони будуть, краще за тиждень), кожна перездача можлива через тиждень. І здавати можна в будь якому СЦ в Україні
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 03 лип, 2023 09:57
Faceless написав:Bolt написав: Hotab написав:За кордоном важко. Не можна дати. $100 для гарантованого проходження водійського екзамену.
Я хотів і малому до 18 зробити, але там поміняли законодавство, що навчання з 18-ти років.(Раніше з 16 ти можна було, просто не мав права до досягнення 18-ти років їздити) Пи.Си.Дружина недавно їхала в трамваї, якась дівчина з кимось розмовляла по телефону в сказала, що вже тричі не склала іспит з водіння. Тобто тепер піде знов на курси на додаткові заняття. Тобто, враховуючи, що на екзамен нам казали чекати майже місяць, то самі порахуйте скільки пішло часу  Я і так їжджу поруч з малою(щоб вчасно перекинути важіль МКП на нейтралку та дьорнути за ручник якщо щось). Чи Ви вважаєте, що 30 годин на курсах це достатньо?! Пи. Си .2 Прямо у нас тут на форумі одні святоші зібрались 
Нормальні автошколи після третьої спроби просто заново подають документи через місяць (мінімальний термін курсу), за невелику доплату, це єдиний момент, що треба місяць чекати. На сам екзамен чекати не треба, талончик можна взяти хоч день в день (правда, не факт що вони будуть, краще за тиждень), кожна перездача можлива через тиждень. І здавати можна в будь якому СЦ в Україні
То в теорії, а на практиці СЦ має тільки один автомобіль для складання іспитів, на який тре чекати до місяця. Або йти в школу домовлятися, щоб взяти їхню машину. Я спочатку подзвонив, там почали голову морочити.Короче шкода часу. Та і то мала хочаб правила сама склала з другого разу, а я 25років тому після, як не склав правила, заніс 5 пляшок Десни, і через декілька днів вже мав права😎 Нічого, наїздив вже >400 тис км, практично без пригод.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лип, 2023 11:50
Bolt написав:На рахунок гроші, то правда. Коли, я запитав у сусіда, в якого донька спочатку вчилась в музичній школі у Вроцлаві, а тепер в консерваторії, що головне для навчання, там хороший атестат, ЗНО він відповів, що насправді головне це гроші. Зараз на старшу доньку йде 34 кг в рік за універ-німецька філологія(друга англійська), тре ще гаскирдуватм, щоб після 4-го курсу в Німеччину в магістратуру влаштувати. Бо про ЛНУ чув, що магістратура в них то дно. Тож з малим, якись львівський полутех платний я потягу, закордон мабуть ні😟 Просто, якщо тут не получиться, то сидіти ховатися від воєнкома теж не варіант. То тоді по любому хочаб до Польщі, а там дасця чути.
якщо варіант платної освіти розглядаєте - то дивиться Польщу (польська мова набагато легша, вартість навчання не космічна, диплом котується в Європі). Можливо Чехію.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 03 лип, 2023 12:36
Bolt написав:То в теорії, а на практиці
То практика цього і минулого року (купа людей, в першу чергу дівчат, пішли отримувати права). Тим, кому важко було здати в одному СЦ - йшли в інше, хтось в інше місто. Bolt написав:СЦ має тільки один автомобіль для складання іспитів
Завжди можна складати на машині автошколи Bolt написав:Та і то мала хочаб правила сама склала з другого разу, а я 25років тому після, як не склав правила, заніс 5 пляшок Десни, і через декілька днів вже мав права
Чорт забирай, я розумію буває важко здати практику, особливо на механіці, особливо на задрючених маршрутах, але як можна не здати теорію?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 03 лип, 2023 12:40
Faceless , я б поставив питання інакше: як можна все своє життя вирішувати питання хабарами , але мріяти про Європу.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 03 лип, 2023 13:01
Умови життя, пане Hotab, багаторічні умови життя... Коли син мого хресного батька став народним депутатом, то перше що зробив - влаштував молодшого брата в МРЕВ. Там він і "працював" якраз на номерах та водійських посвідченнях.
Не можна ж ось так просто робити, не по-людськи: - українця-студента в США просто батько вчив їздити "з нуля", здається пару тижнів по пару годин; - теорію там здають в DMV просто на дисплеях, які висять прямо на стіні - мимо ходять люди туди-сюди. Інколи можуть штовхати. ПДР вчать за картинками в інтернеті. - медкомісію проходять там же: чиновник дивиться: чи є ноги і чи може розрізнити букву W від I. Таблиця з буквами як у окуліста висить за його спиною. - практичне водіння можеш здавати на БУДЬ-ЯКОМУ авто (свою, приятеля, батьків) або виділяють авто. Якщо не здав - перездача 1 (один) долар. Здається можна перездавати не більше 10 000 разів.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 03 лип, 2023 13:41
Віддав машину на СТО до українців. Запропонували заплатити готівкою, але дешевше, або карткою, але з податками. Що порадите?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лип, 2023 14:17
Gastarbaiter написав:Віддав машину на СТО до українців. Запропонували заплатити готівкою, але дешевше, або карткою, але з податками. Що порадите?
це ж Європа, сповідуй європейські цінності
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 лип, 2023 14:26
Bolt написав: Хомякоид написав: Bolt написав:........... Малому 16,5 так, что не исключаю, что в следующем году тоже придётся валить, хотя и не хочется. Пы.Сы.можетткукие подробности можете выложить. Куда съезжают, как собираются там пристраиваться, будет ли сын там учиться или просто пойдёт работать?
Подробностей не знаю, едут в Голандию что для меня темній лес. Я бі вам посоветовал в Германию в институт. Правда вкалівать придеться непадецки, учеба, язіки. Но на віхоже можна получить жизнь немецкого бюргера.
При наших исходных данных походу не реально. Начиная, со знания языка. Там, для поступления,насколько я знаю, нужно Дейче Шпрехе Тест.
За год в 17 лет при желании вполне можно выучить. Сейчас это более чем реально, учитывая пособие беженцам из Украины + разрешение на работу + бесплатные курсы языка (сейчас, вроде, даже обязательные).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 03 лип, 2023 14:44
Единственное, что плохо, что всё это напоминает гадание на кофейной гуще - "+- лапоть". Ну и вдохновляет: Институте демографии и социальных исследований предполагают, что на 1 января 2030 года численность населения Украины составит от 24 млн до 32 млн
Але в нас немає гуманітарної кризи (чи то катастрофи?). 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-