|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:04
Успіх написав:ще не видно кінця
Вам багато відповідають і Ви пишете по суті питання про монако наприклад і тд. Але, не перегинайте палицю зі своїми місяцями, а прочитайте те що Вам пишуть і розкажіть побратимам. Я наприклад, чую що призивають то там то сям когось постійно!, а от те що хтось вже демобілізувався то не чую взагалі.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 262 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:04
detroytred написав:Так проблема-то в тому, що розказщиків та малювальників багато. І кожен своє. Залишається тільки обрати кому повірити. Що уявити правдою. Або вигадати свою.
Правди не існує, так що вигадуйте свою.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:05
Успіх написав:А яка ефективність зараз? На що вона множиться у тих, хто 16міс. - як вище пишуть - "п'є з калюжі" і слухає, як терміт балки над головою гризе... а миші бавляться в доганялки біля ніг?))
Успіх не так давно став діловодом. Тобто його ефективність зросла. І поки його ефективність росте, є сенс тримати його в армії. В мене у взводі є люди, які воюють з березня 22. І та, їх ефективність на порядок вища за мою. І мені ще багато місяців є чому в них вчитися...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:07
sashaqbl написав:Але наскільки я розумію, цього вистачає хіба на поповнення втрат та формування нових підрозділів. Тому про демобілізацію найближчим часом не може йти й мови апріорі.
Тому - з цим всім потрібно щось робити, але ніхто не знає "що робити і як?" Тому я, наче, намагаюсь легеееееесенько натякати, що треба витягувати хлопців з окопів, які ще з початку... Бо ще трохи і не буде кого витягувати  І чим більше затягують цей процес, тим більше і більше психологів/наркологів потрібно буде залучати...
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:17
Успіх написав:Тому - з цим всім потрібно щось робити, але ніхто не знає "що робити і як?" Тому я, наче, намагаюсь легеееееесенько натякати, що треба витягувати хлопців з окопів, які ще з початку...
Проблема в тому, що нічого з цим не зробите. Коли ви минулої весни розказували, що до червня все скінчиться, я вам писав, що це гра в довгу. Можливо, ми пройшли екватор, а може й ні. Час покаже.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:22
sashaqbl написав:Успіх не так давно став діловодом. Тобто його ефективність зросла. І поки його ефективність росте, є сенс тримати його в армії.
Діловодом то я тимчасово, поки нам не дадуть нового командира/офіцера - то я тимчасово ВО. Але це по сумісництву з іншими завданнями, які мені періодично нарізають. Я ж кажу - тут дуууууже полюбляють з усіх (які даються "дрисеруванню")) ) робити універсальних солдатів!!! Тож я з нетерпінням чекають на нових людей, яких обіцяють нам скоро дати... Бо і так є чим зайнятись, коли не пишу на форумі))) Але тут бачу дивуються, як я ще тут стільки часу строчу? А це досвід за 16міс  Звичайно, якщо б не було Старлінку і перебої з моб.мережею, як було на початках - то ясна річ, що писав би рідко. А так - телефон завжди під рукою.... От наприклад, інші втикають в тіктоки, дивляться новини... А я - підглянув на форум, відписав... і теж вмикаю умовного Соскіна)))
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:22
detroytred написав:Та акцент у нього був не на ненавченності і втратах від цього. А мова про те, що є достатньо місць де висока навченність не обов'язкова.
Розкажіть мені про ці місця. А то я щось не помічав таких. Хіба наряди в ППД. Звісно, я читав історії Бобюей про копання і лежання. Але, по-перше, копати теж треба вміти. По-друге, чув і інші історії. Коли таке копання різко переходило в контактні бої з величезними втратами.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:29
vt313 написав: detroytred написав:Так проблема-то в тому, що розказщиків та малювальників багато. І кожен своє. Залишається тільки обрати кому повірити. Що уявити правдою. Або вигадати свою.
Правди не існує, так що вигадуйте свою.
Ключове -- навіщо? Оці всі розказчики головне бачать у донесенні цієї своєї правди іншим. Кожен з різних причин. Від лайків і до пропаганди. Мені більш цікаво, що думають інші. Стосовно думок різних розказчиків. Мого сприймання. Ну і деяких моїх думок. І головне: Вигадати щось виключно своє - важко. Все вже є. Треба лише пошукати. Легше знайти в когось. Звісно окрім дурні. Вона не має меж. Тут власну вигадати, що два пальці...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:35
somilitark написав:коли вони сильно втомлюються морально і фізично
Отож - МОРАЛЬНО! Тому може я у такий спосіб тут шукаю "розрядки" для свого "сильно втомленого морального стану!" Щось ти мене, як Холява починаєш підтошнювати... detroytred написав:Це ж очевидно, що Успіх за характером такий, що навіть не доспить, не доїсть, але поспілкується)) Але це обізвали скигленням да ще й пропонують відучити забиранням премії. Яку він отримує за виконані свої обов'язки
Дивно, але чомусь очевидні речі багатьом - НЕ очевидні))
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:40
sashaqbl написав: detroytred написав:Та акцент у нього був не на ненавченності і втратах від цього. А мова про те, що є достатньо місць де висока навченність не обов'язкова.
Розкажіть мені про ці місця. А то я щось не помічав таких. Хіба наряди в ППД. Звісно, я читав історії Бобюей про копання і лежання. Але, по-перше, копати теж треба вміти. По-друге, чув і інші історії. Коли таке копання різко переходило в контактні бої з величезними втратами.
Я вам??? На те вже й не раз натякав: показуйте, розбирайтеся, аргументуйте між собою. А в мене лише вибір -- чию правду сприйняти. Бо вона мені здалася більш аргументованою. Тому й підкреслюю, що цікаві саме аргументи. А не висновки. Наприклад, треба чи ні отакі ротації всіх і вся; можливі вони чи ні; які терміни. Я можу лише, побачивши в якомусь аргументі наявну для мене помилку, виказати свою думку. Саме по ній. Бобуа писав про своє місце. Й не вказував, що воно якесь нетипове.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|