|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:46
Успіх Мені учора про такого психолога розповідали. Точніше психологиню. - Майор? (запитує для анкети психологиня). - Підполковник. Пише - полковник. І сидить ця психологіня в званні цілого капітана напроти п\п-ка, в якого погон на формі. В двох метрах перед її очима.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:48
detroytred написав:Я можу лише, побачивши в якомусь аргументі наявну для мене помилку, виказати свою думку. Саме по ній. Бобуа писав про своє місце. Й не вказував, що воно якесь нетипове.
Я пояснив, місце й ситуація плюс мінус типова. Так, закопався, і сидиш собі. Але ніхто, ніяка розвідка, не дасть гарантії, що завтра раптом не почнуться контактні бої. Це вже, певно, нетипово, але буває. Тому люди мають бути підготовлені скрізь. Наразі я бачу величезні проблеми з підготовкою мобілізованих. Як кількісні, так і якісні. І поки їх не вирішать, ніякої демобілізації не буде.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:53
sashaqbl написав: detroytred написав:Я можу лише, побачивши в якомусь аргументі наявну для мене помилку, виказати свою думку. Саме по ній. Бобуа писав про своє місце. Й не вказував, що воно якесь нетипове.
Я пояснив, місце й ситуація плюс мінус типова. Так, закопався, і сидиш собі. Але ніхто, ніяка розвідка, не дасть гарантії, що завтра раптом не почнуться контактні бої. Це вже, певно, нетипово, але буває. Тому люди мають бути підготовлені скрізь. Наразі я бачу величезні проблеми з підготовкою мобілізованих. Як кількісні, так і якісні. І поки їх не вирішать, ніякої демобілізації не буде.
Прийнято. Тепер залишається почекати контраргументацію Бобуа. Бо його думка базується саме на необов'язковості (тривалої) підготовки та досвіді.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 17:54
Успіх написав:Діловодом то я тимчасово, поки нам не дадуть нового командира/офіцера - то я тимчасово ВО.
А нашо вам ахвіцера? Йому треба платити на 3 тисячі більше, ніж Успіху. Успіх обходиться платникам податків дешевше, а роботу робить ту саму.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 18:15
Успіх написав:Може більшість і сама б добровільно пішла, якщо знала б ЧІТКІ ПРАВИЛА ГРИ!
Не певен, що історія знає випадки "чітких правил гри" під час широкомасштабного нападу
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 04 лип, 2023 18:45
detroytred написав: vt313 написав: detroytred написав:Так проблема-то в тому, що розказщиків та малювальників багато. І кожен своє. Залишається тільки обрати кому повірити. Що уявити правдою. Або вигадати свою.
Правди не існує, так що вигадуйте свою.
Ключове -- навіщо? Оці всі розказчики головне бачать у донесенні цієї своєї правди іншим. Кожен з різних причин. Від лайків і до пропаганди. Мені більш цікаво, що думають інші. Стосовно думок різних розказчиків. Мого сприймання. Ну і деяких моїх думок. І головне: Вигадати щось виключно своє - важко. Все вже є. Треба лише пошукати. Легше знайти в когось. Звісно окрім дурні. Вона не має меж. Тут власну вигадати, що два пальці...
Ви ж самі запропонували. Слухати москалів не потрібно. Взагалі. Наші все засекретили. Інформації нема. Можете взяти декілька особистих телеграм-каналів. Ну більш-менш, самоцензура присутня, але не така сильна як в популярних балаболів.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 18:46
sashaqbl написав: Успіх написав:Діловодом то я тимчасово, поки нам не дадуть нового командира/офіцера - то я тимчасово ВО.
А нашо вам ахвіцера? Йому треба платити на 3 тисячі більше, ніж Успіху. Успіх обходиться платникам податків дешевше, а роботу робить ту саму.
1. Бо цим займався офіцер, поки не звільнили його за віком (60) 2. На моменті, то Успіх робить роботу і за того офіцера, і за напарника, якій у відпустці(а перед тим був у лікарні/контузія/) і за себе! Ще, як не дивно, встигає і тут писати))) Просто, ясна річ, що новачок робив би роботу довше... і, відповідно, менше часу мав би для писанини тут Але ж все одно, по міркам деяких форумчан, то Успіх не так тримає автомат, не так одягає броник, не так виконує роботу, не так падає до землі під час "виходу" ворожого снаряду... - коротше, все робить "не так" і ще й "скиглить", що хоче на дембель, бо бачите, втомився за якихось нещасних 16міс! Всього-навсього якісь 16міс! Карл!!!! Та люди у другу світову шість років рідного дому не бачили, а Успіх вже і дома був, і по Вайберу бачить рідних... Нєєєєє! Такий солдат нам НЕ потрібний! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 04 лип, 2023 18:54
vt313 написав:Ви ж самі запропонували. Слухати москалів не потрібно. Взагалі. Наші все засекретили. Інформації нема. Можете взяти декілька особистих телеграм-каналів. Ну більш-менш, самоцензура присутня, але не така сильна як в популярних балаболів.
Ви про що??)) І я не пропонував, а визначив яка можлива альтернатива наявності різних думок на будь-який смак (вигадати свою правду). Запропонували ви. Мені. Вигадати свою правду. ("Правди не існує, так що вигадуйте свою."). Я спитав навіщо? Пояснив, що мені це ні до чого. Ви ж далі почали пропонувати, що мені робити.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 18:56
Faceless написав: Успіх написав:Може більшість і сама б добровільно пішла, якщо знала б ЧІТКІ ПРАВИЛА ГРИ!
Не певен, що історія знає випадки "чітких правил гри" під час широкомасштабного нападу
Я дуууууже вибачаюсь, а хто 16міс. заважав скласти і прийняти "чіткі правила гри"? Тут от, навіть, закон про "відпустку 30днів" НЕ змогли чітко придумати)) Мабуть, треба шість років, щоб щось толкове попридумувати, так?)) Чомусь прості солдати Успіх і Бобюа дали/підкинули РОЗЖОВАНУ ідею! Так просто візьміть і відшліфуйте її/підкорегуйте і все! Але ж ні, треба одних тримати тривалий час "на прив'язі" - згноїти в окопах, а з інших в глибокому тилу - позбирати хабарі за папірець "непридатності" - і... все буде Україна? Ще раз кажу - де смайлик що гірко спльовує?🤮 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 04 лип, 2023 19:01
Успіх написав: Faceless написав: Успіх написав:Може більшість і сама б добровільно пішла, якщо знала б ЧІТКІ ПРАВИЛА ГРИ!
Я дуууууже вибачаюсь, а хто 16міс. заважав скласти і прийняти "чіткі правила гри"? Тут от, навіть, закон про "відпустку 30днів" НЕ змогли чітко придумати)) Мабуть, треба шість років, щоб щось толкове попридумувати, так?)) Чомусь прості солдати Успіх і Бобюа дали/підкинули РОЗЖОВАНУ ідею! Так просто візьміть і відшліфуйте її/підкорегуйте і все! Але ж ні, треба одних тримати тривалий час "на прив'язі" - згноїти в окопах, а з інших в глибокому тилу - позбирати хабарі за папірець "непридатності" - і... все буде Україна? Ще раз кажу - де смайлик що гірко спльовує? 
Це не до мене, і не до форуму. Штовхайте свої безцінні ідеї керівництву, можливо, вам якісь офіцери або пояснять, чого "не можна", або отримаєте схвалення за геніальність.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-