|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 06 лип, 2023 18:06
Дожить бы. В принципе, ягоды годжи, чиа, киноа, йога. Должно сработать
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 06 лип, 2023 18:15
Starikan написав:Ребята, когда вам исполнится 76, тогда и поговорим. И о планке, и о йоге, и о кардио.
Сподіваюся, ви тоді ще будете так само активні (а я чого написав, бо якраз недавно як приклад приводили 80-літню жіночку)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 06 лип, 2023 18:35
Дивлюся з вікна офісу на естакаду, де одна смуга для громадського транспорту, а інша - звичайна. Прикро, що знаходиться досить велика кількість хитрохопих, які оминають затор автобусною смугою. Добре, що ця кількість не настільки велика, щоб утворити затор щей й на цій смузі.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лип, 2023 18:46
Gastarbaiter написав:Дивлюся з вікна офісу на естакаду, де одна смуга для громадського транспорту, а інша - звичайна. Прикро, що знаходиться досить велика кількість хитрохопих, які оминають затор автобусною смугою. Добре, що ця кількість не настільки велика, щоб утворити затор щей й на цій смузі.
А Вам видно саме номери авто і зрозуміло, що це не електрички? Про таксі не питаю)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лип, 2023 19:27
Hotab написав:rjkz , планка отлично, тем более что не надо для этого зал. Планка втянет живот и укрепит кор (вместе с боковыми планками). Но лишний жир на животе не уйдет без кардио: бег, гребной тренажер , велик. Лишь кардио мощный потребитель энергии, и оно заставит жир уходить со всего тела, включая живот. З.Ы.Если бы все было в жизни так легко, как разжиреть. 😄
Спасибо, я давал совет Старикану, не стал давать советы динамического характера. У меня самого старые спортивные травмы колена - не хочу рисковать. А планка "втягиввает" тот "комок нервов", который мешает Старикану на ура. Жир сжигает также тренировка, которая приводит к крепатуре, только чем дальше жир от места крепатуры - тем медленней процесс, но каллории тоже уходят здорово. Я когда-то практиковал напряжение мышц до судорог, потом была крепатура.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5476 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Чет 06 лип, 2023 19:44
Shaman написав: rjkz написав:А что изменится? И сейчас-бы она работала сутки через двое. На сейчас не знаю зарплату в Амосова, а она уже на пенсии, скорей всего. Но моя знакомая в 2015 (это ведь не 90-е?) в райполиклиннике города Киева (есть такой) была кардиологом и зарабатывала большие и жирные 60 долларов в месяц. Теперь можем поговорить о Великой депрессии.
які 1500 грн в 2015 році? давайте обмежувати фантазію. вона там на чверть ставки була оформлена для книжки? а тим чином на 2 куо на місяць знайти хірурга в приватну клініку складно в тому ж Києві...
Мова про районну поліклініку - а ви про свої тучі мільйонерів. Дійсно такі зарплати в державній медицині "на руки" тоді і були, тому тисячі і виїхали, наприклад:
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 06 лип, 2023 19:57
rjkz написав: Wisznia2021 написав: rjkz написав:Язык учить надо всегда. Деньги - не всегда нужны. В Германии на немецком обучение бесплатное. Сын друга закончил университет, даже стипендию получал 600 евро в месяц.
Дивіться, те що вам розповіли ваші знайомі про навчання сина в Німеччині не дуже схоже на навчання в універі. Так, навчання безкоштовне, але життя НЕ безкоштовне: їжа, найм житла, навіть, семестровий збір - це все кошти. То, про що вам розказали, а ви тут транслюєте більше схоже на аусбільдунг або на навчання за обміном. Це не зовсім класичне навчання в універі. Для навчання в універі студ візу не відкриють без 9 тис євро на рахунку.
Смотрите, он за несколько лет до большой войны закончил учебу и пощел работать и проработал несколько лет. Ему за очень хорошую учебу платили стипендию, ее хватало на оплату общежития и минимальные расходы. Потом пошел работать по специальности в немецкую айти компанию. Зарплата по сравнению с США - очень скромная. По обмену он ездил в Германию будучи школьником. В семью моего друга приезжали из Германии. Языки английский и немецкий он и его сестра учили усиленно с младщей школы. Родители еще тогда решили их отправлять в Германию. Про его сестру я писал. И Вы в некоей мере оказали раньше правой нежели это случилось. Да, не удалось попасть ей в универ. Несмотря на практику таки в Шарите. Учится сейчас на медсестру в Берллине. Я с уважением отношусь к Вашему мнению и сомнениям, но, допускаю, Вы тоже не все знаете. Они готовили то, что сделали за много лет. Много лет держаться какой-то выдуманной истории, пока он год учился перед универом (как ВЫ там это назыывали?), пять лет в универе и потом уже 4 или 5 лет как работает. Зачем? Равно как и мои шаги по пути в США у много кого вызвать могут недоверие. Но и я раскопал очень нераспространенные возможности. Человек, который это не нашел, скажет - такого нет, не было и быть не может. То-же может сказать и с учебой и медициной. Но тем не менеее в США есть и недорогое вузовское обучение (даже бесплатное) и медицина оплачивается страховками и есть разные варианты со страховками.
Мы когда с Вами последний раз говорили об этой истории- была несостыковка в годах обучения, не помню подробностей, но что-то типа он поступал сразу после школы, приблизительно в одно время с нами и учился всего 3 года и потом начал работать. Как-то так, т.е. уже по годам математика не сходится. И стипендия- очень похоже на другую модель обучения, не универ. И практика в Шар те?- ну может у них там родной дядя управляет клиникой?- только через так. Но хотите верить- верьте, конечно.
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лип, 2023 20:36
gonchik74 написав: Gastarbaiter написав:Дивлюся з вікна офісу на естакаду, де одна смуга для громадського транспорту, а інша - звичайна. Прикро, що знаходиться досить велика кількість хитрохопих, які оминають затор автобусною смугою. Добре, що ця кількість не настільки велика, щоб утворити затор щей й на цій смузі.
А Вам видно саме номери авто і зрозуміло, що це не електрички? Про таксі не питаю)
Так, видно де зелененьке, а де біле. Ну і якісь моделі з середини 2000-х теж напевно не електро. Тут хитре місце: їдуть СМТ начебто на з'їзд, але у останню секунду змінюють думку та проскакують ще сотню метрів до проспекта.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лип, 2023 20:40
Ой+ написав: Shaman написав: rjkz написав:А что изменится? И сейчас-бы она работала сутки через двое. На сейчас не знаю зарплату в Амосова, а она уже на пенсии, скорей всего. Но моя знакомая в 2015 (это ведь не 90-е?) в райполиклиннике города Киева (есть такой) была кардиологом и зарабатывала большие и жирные 60 долларов в месяц. Теперь можем поговорить о Великой депрессии.
які 1500 грн в 2015 році? давайте обмежувати фантазію. вона там на чверть ставки була оформлена для книжки? а тим чином на 2 куо на місяць знайти хірурга в приватну клініку складно в тому ж Києві...
Мова про районну поліклініку - а ви про свої тучі мільйонерів. Дійсно такі зарплати в державній медицині "на руки" тоді і були, тому тисячі і виїхали, наприклад:
де ви побачили хоч слово про мільйонерів??? може до окуліста? всі ж дорослі люди - а там що люди працюють лише за зп??? починаючи від того що сьогодні лікар на прийомі в державній клініці - завтра в приватній. продовжуючи, що коли заходиш до лікаря то разом з доброго дня 50-100 грн, а то й більше. закінчуючи скільки коштують операції та й просто поставити крапельницю. я вже мовчу, як головні лікарі заробляють - й чому їм так Супрун не подобалась... давайте не включати дурника. навіть не цікавився, в медичний інстітут зараз можна просто поступити? в мої студентські часи це було нереально
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 06 лип, 2023 20:43, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 06 лип, 2023 20:42
Gastarbaiter написав:Дивлюся з вікна офісу на естакаду, де одна смуга для громадського транспорту, а інша - звичайна. Прикро, що знаходиться досить велика кількість хитрохопих, які оминають затор автобусною смугою. Добре, що ця кількість не настільки велика, щоб утворити затор щей й на цій смузі.
ви ж начебто там, де такого не може бути? чи на смузі для громадського транспорту саме українські номери? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1