Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
читав новини що самі надійні і мабуть доходні є не євробонди про які всі пишуть і говорять, а так звані варранти (2040 рік) за ними полюють такі інституціонали як JPMorgan і інші крупні кити
FinTech Дякую! У ФГВФО мені очікувано сказали, що це не в їх компетенції, і порадили звернутися у мінфін. Там (на урядовій гарячій лінії) порадили звернутися на ел. пошту. Звісно, я теж вихожу з того, що власники облігацій обліковуються у нац. реєстрі, а не тільки у банку, через який придбав облігації. А також що мої облігації не перебувають в управлінні банку. Тобто у разі його неплатоспроможності треба буде звернутися кудись у мінфін, щоб просто дати нові реквізити для виплат по облігаціям.
Сергей Пр написав:FinTech Дякую! У ФГВФО мені очікувано сказали, що це не в їх компетенції, і порадили звернутися у мінфін. Там (на урядовій гарячій лінії) порадили звернутися на ел. пошту. Звісно, я теж вихожу з того, що власники облігацій обліковуються у нац. реєстрі, а не тільки у банку, через який придбав облігації. А також що мої облігації не перебувають в управлінні банку. Тобто у разі його неплатоспроможності треба буде звернутися кудись у мінфін, щоб просто дати нові реквізити для виплат по облігаціям.
Підкажіть будь ласка новачку, як правильно розрахувати відсоток дохідності ОВДП без реінвестування відсотків (UA4000226260, номінальна дохідність 16%, купон 80). Як розумію, вказана номінальна дохідність 16% буде при купівлі ОВДП за 1000 грн. Яле я їх купував за 1040,24 - який в цьому випадку буде відсоток дохідності ОВДП?