Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 45454546454745484549 ... 14736>
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 09:50

Тим часом... собаки лають, а караван іде ;)

Польща переходить від слів до справи в економічній політиці.
Новопризначена урядовий уповноважений в справах співпраці з Україною пані Міністр Ядвіга Емілевич цього тижня прибула на переговори з українськими колегами та привезла з собою цілу делегацію польського бізнесу. Польща відновила діяльність в Україні Polska Agencja Inwestycji i Handlu - PAIH урядової агенції з інвестиції та торгівлі - основного інструменту їхньої інвестиційної співпраці.
Було сказано, що товарообіг між нашими країнами виріс в минулому 2022 році на 54% рік до року - до 75 млрд злотих (приблизно 18 млрд доларів США). Україна стала для Польщі шостим за обʼємами торгівельним партнером. Перевірка української статистики показала лише 12 млрд доларів - розбіжність у статистиці 30%. Цікаво чому така різниця. (Мій варіант - є тіньові схеми + по-різному рахують).
Обʼєм польських інвестицій в Україну - понад 1.2 млрд дол - або близько 2% загального обʼєму. Ніби і небагато - але все одно в першій десятці. Потенціал великий і буде реалізований в повоєнний період.
Понад 2700 компаній з Польщі зареєструвалось в PAIH з бажанням взяти участь у проектах відбудови в Україні. :shock: 8)
Частину польської делегації приймали на UNIT.City. Польські бізнесмени було щиро вражені динамікою розвитку української інфраструктури інновацій та технологій та можливостями які пропонує платформа Юніт.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 09:56

maza5 ,

Ось Хотаб завжди каже, що ФОПчики хитро зроблені нічого не платять і від них ніякої користі.

Хотаб такого не каже))
Він каже дещо інше: якщо у тебе щомісячний дохід 5+ куе, то ти не можеш платити 2-3 тисячі грн податку. Він становить 22 тисячі, щоб було чесно. А якщо так вийшло, що держава не може зробити тобі такий податок з якихось причин, то візьми і сам закинь на дрони. Скільки є совісті.
Що там у вас вчора було? Ви так і не відповіли). Що гарного і цікавого знайшли в 2013 році, ще до своєї появи вас тут?)
З.І О, тільки зараз помітив, що ваш нік не має стосунку до Мазди. Куди я дивився весь час)
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2470 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Василь-Рівне написав:
  Успіх написав:Чекай, чекай - я щось пропустив?

Ти багато чого пропустив - мудрий політик той хто упереджає війну, а не той хто її допускає (сьогодні 500-й день :( ) будуючи дороги для ворожої бронетехніки замість Грома, Сапсана, Нептуна і брешучи народу України про шашлики. При наявності цієї зброї та сильної армії ніхто би на нас не напав. Сам погуглиш довоєнне відео де Залужний ледве не на колінах просить у ЗЕ копієчки для армії, а той відмовляє бо каже що йому тоді не буде за що дороги будувати, чи тобі знайти? В курсі скільки на будівнцтві доріг крадуть грошей? Секретний вояж твого кумира в Оман тому підтвердження - ніхто тут не сліпий, але не всі з мізками щоб пов'язати елементерні речі

А тут коментарі почитай від людей на це : https://censor.net/ua/news/3317208/zele ... aty_dorogy
Я купив половину ділянки у буйного алкаша з винним погребом. І не ставлю забор. Пацифіст я. Алкашу віддав рушницю. А сам займаюсь розбудовой ділянки.
Алкаш з друзями приходять і кажуть, давай нам жрачку. Інші сусіди кажуть, не гони, постав забор, охорону, собаку. Я грю, та нє я йому в очі подивлюсь, шашликом пригощу. Домовимося.
От мені просто цікаво що буде далі і хто винуватий.
Живу в мире абсурда, как в фильме "шоу трумена".
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 08 лип, 2023 10:07, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:17

Hotab написав:Успіх , тебе ніхто не спитає. ;) Будеш служити скільки треба. (Хоча вважаю, що з дощами дадуть всім відпочити по черзі)
А прозріння твоє має бути в тому, що «дружба дружбой , а табачок врозь» :D
Тобі тут друзі рівно поки ти не спитаєш прямо: «так ти, який мене нахвалює, називає унікальним , йдеш міняти чи ні?» І тут ти дізнАєшся, що «друзі» тобі дозволяють лише скиглити , назвуть унікальним, але не більше. :oops:
Переварюй ;)

Що поганого в схваленні отого всього позитиву, що робить Успіх?
Що значить *«друзі» тобі дозволяють лише скиглити*?

Стосовно заміни я свою позицію пояснив, ще з три дні тому.
Ясно і чітко.

Ще раз: не треба узагальнювати, є претензії конкретизуйте.
Бо виходить, що я Успіха в чомусь обманував. А вчора це сплило.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:24

detroytred ,

«Успіх, я тобі не допоможу, бо там вже є ти. Дякую тобі». Оця позиція? 😄
Ні, ну якщо вона його влаштовує…. :mrgreen:
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2470 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:28

Hotab написав:detroytred ,

«Успіх, я тобі не допоможу, бо там вже є ти. Дякую тобі». Оця позиція? 😄
Ні, ну якщо вона його влаштовує…. :mrgreen:

Оця. По факту це так.

Звісно не влаштовує. Його. Але інші, які йому тут оголошували, ще гірші. Для нього.

Тим паче, що конкретно рядового Успіха я замінити не можу.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:34

Згоріла хата - то гори й сарай!©

Такссссс... Залив дистильованої води в акуми(бо вже деякі "ячейки" майже сухі були) і поставив заряджати... - тож, тепер можна знову продовжити дискусію))

Slon_Nosov написав:Я вважаю що всі виборці діючого президента повині буди в армії і служити до перемоги, виправляючи свою помилку в 2019
Он воно як🤔
  beee написав:просто цікаво що буде далі і хто винуватий.
То може ми по завершенні війни будемо в цьому розбиратись і садити у в'язницю винуватих, чи ви ВЖЕ хочете скидати владу під час війни?
Просто хочу зрозуміти, що хочете на моменті?
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Дайте понимание стратегии плз, кто шарит.
По факту. Контрнаступление в этом году нам закончить не дали. Это свершившийся факт. Правильно?
Мы свои ракеты запустили в производство? Уже ж должны были. Кто знает?
Байрактары завод уже работает?
Что в перспективе?
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:56

Все хорошо, прекрасная маркиза...

beee написав:Дайте понимание стратегии плз, кто шарит.
По факту. Контрнаступление в этом году нам закончить не дали. Это свершившийся факт. Правильно?
Мы свои ракеты запустили в производство? Уже ж должны были. Кто знает?
Байрактары завод уже работает?

Байрактари - завод запустять у 2024. Наші ракети вже виробляються, так.
Крім того, активно йде праця по іншим напрямкам військового виробництва. 14 липня підкомітет регіонального економічного співробітництва та торгівлі проведе круглий стіл виробників дронів, що хочуть масштабувати своє виробництво. Приїдуть інвестори із далеких дружніх країн.
  beee написав:Что в перспективе?

На моменті є гарні новини з Донецького напрямку, там кацапів посунули досить далеко.
Також у ВР є рішення про перспективи Донбасу - потужний аграрний регіон((. Але слід розуміти, що з "хворим на всю голову сусідом" нічого іншого там не може бути.
Закінчення війни is in the air, але на яких умовах :roll:
Востаннє редагувалось fler в Суб 08 лип, 2023 10:59, всього редагувалось 1 раз.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:57

ДумайТЕ!©

Hotab написав:+ платити (донатити)
Це, звичайно, класно... Але!!!
Розкажу вам одну байку...
Декілька років тому - ФОПи виходили неодноразово в Києві на мітинги проти РРО і т.п.(це все і по новинах теж показували) - але я це все знав з середини, так як двічі їздив з колегами/ФОПами в Київ!
Так от - всюди, де тільки можна - згуртовували ФОПів, щоб їхали в Київ...
І було так - хто НЕ їде в Київ, або дає від себе людину(кум/брат/сват/сусід), або скидає гроші на дорогу і харчування тим, хто туди їде.
І вже як збирали гроші на 2гу, 3тю, 4ту... поїздки, то казали - "люди, звичайно добре, що здаєте кошти, але все ж таки потрібно більше людей, щоб поїхала в Київ. Потрібна масовка! Бо чим нас буде більше, тим швидше нас влада почує!
Треба більше людей, а не те, щоб більшість скинула гроші і все.../наче відкупились/а далі - моя хата скраю...

Зрозуміло до чого я це розповів?☝️
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 45454546454745484549 ... 14736>
Форум:
+ Додати