Hotab написав:mephala , Микола писав, що за нього ніколи не голосував. Просто приємно здивований, щоневтік. Ну і не час для політичних рахунків. За злочини (якщо є) - під суд. За прорахунки ( включно з відсутністю в нього необхідних якостей для успішного президентства) - політична відповідальність. Моя позиція така сама. І теж не голосував і не проголосую.
Hotab, Дякую за Вашу зважену позицію в цьому питанні. В підтвердження позиції, ось Вам mephala, для остаточного підтвердження, і щоб освіжити в пам'яті, що я писав на цю тему: перше
_Mykola_ написав:
Schmit написав:Однозначно моя вина, бо не сміявся у 2019.
Я також не сміявся, і особисто мій вибір був іншим, але наразі, те як повів себе Зе після 24.02.2022, різко змінило сприйняття його як Президента України. Промахи будемо розглядати після війни, але зараз Зе на своєму місці, і, є повага до того що він зробив, і що робить зараз. І, я не впевнений що інші кандидати витягнули б цю війну і зберегли країну.
vt313 написав: А до 24.02.2022? Залужний і Шаптала були призначені влітку 2021 р.
До, не сприймався як президент, і скоріше негативно, да, да шашлики, дороги і все таке, наразі розв'язки та дороги, які зараз не першочергове, також трошки тригерять і в мінус карму, але якщо оцінювати глобально і об'єктивно, то те що встояли, його заслуга, і це факт.
"Ви пам'ятаєте, я сказав, що Україна може звільнити Крим до кінця літа, до кінця серпня, якщо Сполучені Штати нададуть те, що потрібно? Звісно, я кажу про ATACMS і літаки F-16. Якщо ми цього не зробимо, я не маю жодних сумнівів, що Україна звільнить Крим, але це займе більше часу. Це буде повільніше, з більшої кількістю жертв", — сказав Годжес.
"Якби ми надали Україні ATACMS, то російського Чорноморського флоту вже не було б. Росіянам довелося б залишити Севастополь. Російські Військово-повітряні сили більше не могли б вилітати з Криму. Це було б дуже важливо — зробити Крим непридатним для російських військ... Я не можу пояснити, чому ми досі цього не зробили", — додав Годжес. https://war.novyny.live/godzhes-nazvav- ... 05207.html
Water написав:"Ви пам'ятаєте, я сказав, що Україна може звільнити Крим до кінця літа, до кінця серпня, якщо Сполучені Штати нададуть те, що потрібно? Звісно, я кажу про ATACMS і літаки F-16. Якщо ми цього не зробимо, я не маю жодних сумнівів, що Україна звільнить Крим, але це займе більше часу. Це буде повільніше, з більшої кількістю жертв", — сказав Годжес.
"Якби ми надали Україні ATACMS, то російського Чорноморського флоту вже не було б. Росіянам довелося б залишити Севастополь. Російські Військово-повітряні сили більше не могли б вилітати з Криму. Це було б дуже важливо — зробити Крим непридатним для російських військ... Я не можу пояснити, чому ми досі цього не зробили", — додав Годжес. https://war.novyny.live/godzhes-nazvav- ... 05207.html
На сайті Пентагону опублікована більш детальна інформація про можливості нового військового пакету: додаткові боєприпаси для ЗРК Patriot; ракети ППО AIM-7; Зенітні комплекси Stinger; додаткові боєприпаси для ракетно-артилерійських систем високої мобільності (HIMARS); 31 155-мм гаубиця; 155-мм артилерійські снаряди, включаючи DPICM, і 105-мм артилерійські снаряди; 32 бойові машини піхоти Bradley; 32 бронетранспортери Stryker; обладнання для розмінування; Ракети трубного пуску з оптичним відстеженням і дротовим наведенням (TOW); Javelin та інші протитанкові системи та ракети; високоточні авіаційні боєприпаси; безпілотні літальні системи Penguin; 27 тактичних автомобілів для підйому техніки; 10 тактичних автомобілів для буксирування та перевезення техніки; Підривні боєприпаси та системи для прибирання перешкод; Стрілецьку зброю та понад 28 мільйонів патронів до стрілецької зброї та гранат; Запчастини та інше польове обладнання.