Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 45524553455445554556 ... 14819>
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:32

mephala написав:
ви читайте з самого початку діалог а не з кінця. бо тоді у вас виходить мислення не тогой.

ЗІ
нагадаю з чого почався діалог з Флер :
fler написав:Ті ФОПи, що на ринку, торгують переважно контрабандним товаром. Якщо їх душити за допомогою РРО та/або податкових перевірок, то отримаємо розквіт Епіцентрів і іже з ними з усіма наслідками для пересічних (монопольно високими цінами).
Ви готові купувати футболки за 800 грн замість 300 грн тієї ж якості? Аналогічно помножте на 2+ ціни на інші товари (які йдуть контрабасом).

Все правильно вона пише. Це ви вихляєте, намагаючись з борця з фопами постати борцем із контрабасом. Флер вам просто описує результат так жаданої вами боротьби. Ніяких податків там більше не стане.
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

mephala написав:ваші слова "Фоп з РРО буде платити рівно стількі ж податків, як і фоп без рро" дали відповідь наскільки ви собі все уявляєте.
Підтверджую що ФОП не заплатить більше від наявності РРО податків
Штрафи\ів/хабарів - він заплатить більше
Але як тільки перший хабар піде податковому інспектору - відразу на розмір хабара зменшиться обєм сплати податків
Поясню на пальцях( робив це десятки разів на цьому форумі)
Мій магазин 30 років знаходиться в одному і тому ж місці
Серед симпатиків магазину приблизно 500 постійних клієнтів і 100 зальотних( місцерозташування таке)
Що заважає мені не вибити 20% чеків постійним клієнтам( які в житті мене про чек не питали ) , якщо я все одно буду вибивати 80% ( я ж якийсь товар купую , отже не можу постійно купляти більше ніж продаю)
А націнку і так далі я можу показати так - що і професійний бухгалтер не те що податковий інспектор - голову зломає...
Але при цьому , знаючи що в середньому така точка як моя сплачує 100 000-150 000 в рік - я плачу 300 000-400 000
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:38

Все ж дуже просто!©

Про ФОПів...

1. Погано, що влада не може розділити на "дрібних" підприємців і "крупних" - а всіх хоче нагнути під одну гребінку!
А тут справді(як вже писали вище) - що більшістю дрібним ФОПам це буде реальний зашморг на шиї!(якщо і так бізнес ледь жевріє багатьох, а тут ще заставити вкласти гроші в апарат, а головне - самому розбиратись у "вищих матеріях"/а більшість дрібних підприємців - це пенсіонери на базарах... - нароблять помилок, а потім конячі штрафи і т.д., і т. п.)
2. Чому починати з найнижчого/найменшого/найхрупкішого "звєна"(дрібного ФОПа), а не з митниці?
Ну не сам же ФОП виготовляє контрабас!
І не з неба йому він падає!
А звідки?
Бінго!!! З митниці!!!
Тож, якщо митниця не пропустить контрабас, то він НІЯК НЕ ПОЯВИТЬСЯ у простого ФОПа!(тільки, якщо сам почне клєпати/шити у підвалі)
На митниці зробити реальний "стоп-контрабас!" - і дивись... всі гуськом беруть легальні товари на легальних гуртівнях і всі в однакових умовах!
Успіх

Подякував: 278 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:43

А що таке близькі родичі?
Рідна в мене сестра - вона в Польщі
В неї дві дочки і син , сину 16 він громадянин Польщі
Двоюрідні сестра і брат - старші від мене , при чому сестра в придністровї , в брата діти інваліди
Мої батьки померли
Залишилось дочка старша - закінчила медінститут , зараз в інтернатурі , на облік стала
молодша - закінчила школу
синів ви знаєте

Яка в мене ще повинна бути близькіша родина?

І по грошам
Ви реально вірите що нам би давали гроші, якби ми самі не платили?

У нас є прекрасний приклад Африки- там де вони самі себе не годують - там мруть як мухи
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:50

Так тоді це і є ваша родина.
В якій чоловіків: ви, ваші сини і син сестри.
І хто з чотирьох служить для захисту країни?

От все у вас дискретно. Приклад, що в нас без вас буде Африка, не годиться.
Не буде... і близько.
Нехай гірше з грошима, якщо пару з вашої родини відправлять служити, але далеко не Африка.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:51

sergey_sryvkin написав:
  mephala написав:ваші слова "Фоп з РРО буде платити рівно стількі ж податків, як і фоп без рро" дали відповідь наскільки ви собі все уявляєте.

Це я вам кажу як фоп з РРО, якщо що.

тоді питань немає. дискутувати з вами це на кшталт "миші проти сиру".
зате я знаю ФОП які сидять на 1й групі хоча оборот в них на 3ю.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:56

mephala написав:
  sergey_sryvkin написав:

Це я вам кажу як фоп з РРО, якщо що.

тоді питань немає. дискутувати з вами це на кшталт "миші проти сиру".
зате я знаю ФОП які сидять на 1й групі хоча оборот в них на 3ю.

В будь якому суспільстві є добропорядні громадяни і є бандити. Вам чомусь імпонує знищити усіх разом, аби бандитів не було. Знаєте, де гарно і спокійно? На кладовищі.

Я бачу що ви не фоп, і рро не маєте, але сперечаєтесь про смак мушлів із тими хто їх їсть.
Щодо ваших знайомих з великими оборотами, якщо вже ж не можете не рахувати чужі гроші - зверніться до правоохоронних органів. Знайшли, нарешті, головного розкрадача бюджету - фопа першої групи... Знімаю перед вами шляпу.
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 17:01

Ху із "#длянас"?

Василь-Рівне написав:
  Успіх написав:Чекай, чекай - я щось пропустив?

Ти багато чого пропустив - мудрий політик той хто упереджає війну, а не той хто її допускає (сьогодні 500-й день :( ) будуючи дороги для ворожої бронетехніки замість Грома, Сапсана, Нептуна і брешучи народу України про шашлики. При наявності цієї зброї та сильної армії ніхто би на нас не напав. Сам погуглиш довоєнне відео де Залужний ледве не на колінах просить у ЗЕ копієчки для армії, а той відмовляє бо каже що йому тоді не буде за що дороги будувати, чи тобі знайти? В курсі скільки на будівнцтві доріг крадуть грошей? Секретний вояж твого кумира в Оман тому підтвердження - ніхто тут не сліпий, але не всі з мізками щоб пов'язати елементерні речі

А тут коментарі почитай від людей на це : https://censor.net/ua/news/3317208/zele ... aty_dorogy

Ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді, наприклад, не зможемо будувати дороги. Для нас це проблема", - сказав Зеленський.
Ху із "#длянас"?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 08 лип, 2023 17:01, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3

Справедливість-я тебе так сильно люблю, що місцями ненавиджу

detroytred написав:Так тоді це і є ваша родина.
В якій чоловіків: ви, ваші сини і син сестри.
І хто з чотирьох служить для захисту країни?
Як все показово...
Чому?
Батьки Успіха 70+р.
В батьків - 2сини і двоє в ЗСУ!
Мої сини - ще діти/неповнолітні.

А тепер >>>

Будівельник - 50+р.
2сини його - повнолітні

З них трьох в ЗСУ?
Правильно - "0"!
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 08 лип, 2023 17:02, всього редагувалось 2 разів.
Успіх

Подякував: 278 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5

sergey_sryvkin написав:
  mephala написав:
ви читайте з самого початку діалог а не з кінця. бо тоді у вас виходить мислення не тогой.

ЗІ
нагадаю з чого почався діалог з Флер :
fler написав:Ті ФОПи, що на ринку, торгують переважно контрабандним товаром. Якщо їх душити за допомогою РРО та/або податкових перевірок, то отримаємо розквіт Епіцентрів і іже з ними з усіма наслідками для пересічних (монопольно високими цінами).
Ви готові купувати футболки за 800 грн замість 300 грн тієї ж якості? Аналогічно помножте на 2+ ціни на інші товари (які йдуть контрабасом).

Все правильно вона пише. Це ви вихляєте, намагаючись з борця з фопами постати борцем із контрабасом. Флер вам просто описує результат так жаданої вами боротьби. Ніяких податків там більше не стане.

ви вирішили навигадувати і приписати свої фантазії мені? я десь починав згадувати про контрабас коли писав про ФОП з самого початку? тему контрабаса притягла Флер турбуючись що не буде футболочок по 300. а далі ви самі з нею дискутуйте. бачу у вас буде спільна тема про контрабас.
я вже зрозумів що діалог з вами це на кшталт миші проти сиру. завершую.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

#<1 ... 45524553455445554556 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор