fler написав:Президент Чехії вважає, що вікно можливостей для досягнення результатів на фронті для України "більш-менш закриється до кінця цього року" через майбутні президентські вибори в США та інших країнах, через які союзники можуть виявитися не готовими зберігати нинішній рівень підтримки.Він також очікує, що до наступного року слід очікувати на "зниження готовності масово підтримувати Україну великою кількістю зброї". "Все, що буде досягнуто до кінця цього року, стане відправною точкою для переговорів", – сказав Павел.
Допомога до кінця року? (с)
ЦЭ ЗРАДА
ЦЭПЭРЭМОГА, раніше було #доліта квартирку "можливостей" привідкрили надовше
Hotab написав:Повторив в середині липня. Чого вас всіх так це збуджує?
Інші, більш впливові, весь цей час кажуть геть інше.
тобто ви не згодні з ним що найкраще вікно можливостей саме зараз літом/осінню 2023? P.S. Я не ставлю під сумнів що допомога може продовжуватись до 2030, може навіть зрости в якийсь період часу, але з людьми вони нам не допоможуть
Яка різниця з чим згодний я? Я б хотів перемогу вчора, якщо що. Але швидко тільки коти плодяться. І, якщо що, саме зараз я не вважаю найкращим вікном можливостей. Побільше дальніх ракет (різних), включно по морським цілям , а носій - літак, авіація для зняття питання плануючих бомб, побільше гепардів для боротьби з бпла. Отоді вікно можливостей. А зараз наступ , бо треба . Бо суспільство накачане.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 11 лип, 2023 15:16, всього редагувалось 1 раз.
Орки дійсно готуються до осінніх "виборів". https://journal.tinkoff.ru/news/budget-june-2023/ В червні дуже сильно скоротили витрати держбюджету. В стані війни різко скоротити витрати можна лише на закупівлі зброї, бо витрати бюджетникам, виплати відпускних все одно лишаються. А соціальні витрати в тому числі пораненим/звільненим учасникам бойових дій/ компенсації родинам загиблих тільки зростають. Мабуть думали, що взяли Бахмут і все у них добре. Але в червні пішов наступ ЗСУ і в першу чергу він проявлявся як масові удари артою/Хаймарсами по арті / ЗРК орків плюс удари Сторм Шедоу. По факту по найдорожчій техніці. Плюс бунт прігожина. Плюс наступ ЗСУ біля Бахмута. Плюс поставка США касетних боєприпасів. Це означатиме, що в перспективі кількох місяців оркам не вистачатиме техніки, боєприпасів, ракет ППО/ПТРК та взагалі всєї номенклатури, яку вони б могли виробляти.
Denik написав:Орки дійсно готуються до осінніх "виборів". https://journal.tinkoff.ru/news/budget-june-2023/ В червні дуже сильно скоротили витрати держбюджету. В стані війни різко скоротити витрати можна лише на закупівлі зброї, бо витрати бюджетникам, виплати відпускних все одно лишаються. А соціальні витрати в тому числі пораненим/звільненим учасникам бойових дій/ компенсації родинам загиблих тільки зростають. Мабуть думали, що взяли Бахмут і все у них добре. Але в червні пішов наступ ЗСУ і в першу чергу він проявлявся як масові удари артою/Хаймарсами по арті / ЗРК орків плюс удари Сторм Шедоу. По факту по найдорожчій техніці. Плюс бунт прігожина. Плюс наступ ЗСУ біля Бахмута. Плюс поставка США касетних боєприпасів. Це означатиме, що в перспективі кількох місяців оркам не вистачатиме техніки, боєприпасів, ракет ППО/ПТРК та взагалі всєї номенклатури, яку вони б могли виробляти.
Вот сильно сомневаюсь, что орки сократили бюджет на военные нужды, зачем тогда засекречивать половину бюджетных расходов, 100% порезали другие статьи. При этом у меня стойкое ощущение, что военный бюджет только вырос + выросли расходы в разделе параллельный импорт. Страны типа Армении, грузии и Турции перепродают санкционные товары со своим интересом.
Hotab написав:І, якщо що, саме зараз я не вважаю найкращим вікном можливостей. Побільше дальніх ракет (різних), включно по морським цілям , а носій - літак, авіація для зняття питання плануючих бомб, побільше гепардів для боротьби з бпла. Отоді вікно можливостей. А зараз наступ , бо треба . Бо суспільство накачане.
щось подібне писав Bobua.. але що гірше для суспільтва гірше поганий результат наступу чи переніс на інші строки? якщо ми оріентуємось на нього в мене складається враження що не в суспільстві справа, а партнери хочуть бачити результат інвестицій
Faceless написав:Насправді п. 2) і 3) не працюють, бо у аватарів логіка не працює, кнут/пряник теж, це серйозна хвороба. А ті, хто може тримати себе в руках, і так розуміє наслідки
Звичайно, що не працює так, як би хотілось. Але в деяких випадках і на деякий час, цих☝️2 варіанти - трохи допомагає!
sashaqbl написав:ІМХО, думати варто було в 19-му році. Зараз вдже пізно, та й на цьому форумі таке питання не вирішиться.
Та я це зрозумів...
Howl написав:А що повинно змінитися, якщо, наприклад, я почав думати, як ти хочеш? Командування вище зробить так, як йому видніше. Наявність у тебе відпустки чи демобілізації від громадян не залежить.
Ти не один раз задаєш вектор міркування, тобі надають відповідь — ти її приймаєш.
1. На рахунок "думайТЕ!" - мабуть, вже варто просто писати "знайТЕ!" 2. А от на рахунок "від громадян не залежить" - тут спірне питання... бо можуть громадяни: - і петицію написати/розголосити по всіх знайомих... - і по медіа/ЗМІ/фейсбукам і т.п. надати розголосу... - і, взагалі, згуртуватися і десь під ВР невеликий мітинг провести накшталт "Солдатам потрібні частіші відпустки/Солдатам(після року) потрібна демобілізація!" (ну щось в тому дусі) Але!!! Але хіба будуть бджоли проти меду? Тут, якби "слизьке" питання...
Hotab написав:І, якщо що, саме зараз я не вважаю найкращим вікном можливостей. Побільше дальніх ракет (різних), включно по морським цілям , а носій - літак, авіація для зняття питання плануючих бомб, побільше гепардів для боротьби з бпла. Отоді вікно можливостей. А зараз наступ , бо треба . Бо суспільство накачане.
щось подібне писав Bobua.. але що гірше для суспільтва гірше поганий результат наступу чи переніс на інші строки? якщо ми оріентуємось на нього в мене складається враження що не в суспільстві справа, а партнери хочуть бачити результат інвестицій
Буратіно продає буквар та інвестує ... і отримує золотий ключик від нерухомості в підвалі
Востаннє редагувалось flyman в Вів 11 лип, 2023 16:10, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:згуртуватися і десь під ВР невеликий мітинг провести
В условиях военного положения запрещаются: проведение забастовок, массовых собраний и акций.
В связи с введением в Украине военного положения временно могут ограничиваться конституционные права и свободы человека и гражданина, предусмотренные статьями 30–34, 38, 39, 41–44, 53 Конституции Украины.