І тепер по родинам Взяв будинок в якому живу 17 родин , 52 особи З них чоловіків - 21, жінок 31 Чоловіків 60+ - двоє ( один з них виїхав за кордон) Чоловіків 45-57 - троє ( я , відкрита повістка,+один медичні протипоказання+один не призваний) Чоловіків 35-45 - троє , пішов добровольцем два місяці тому+ один айтішнік(напевно відстрочка+1?) Чоловіків 20-35 - девять ( мій старший офіційно волонтер+ТРО , ще один - стан здоровья+ще 6 причини не відомі) Чоловіків 0-10 - четверо
Як бачимо навіть коли проводити жеребкування у цих 17 родинах то є всього 15 військовозобовязаних - з яких один служить, пропорція якраз відповідає армії в 1 млн осіб Яке ще жеребкування проводити і як визначати принцип по якому треба згрупувати 17 родин що б з них взято всього одного..тобто звільнити мільойн що воює і набрати новий. А якщо той хто пішов з мого будинку добровольцем і армію ми не збільшуємо погодиться служити й далі? То в нашому будинку поки він воює жеребкування не проводити?
vt313 написав: За красивою назвою, стоїть дешевий і низькокваліфікований труд. Тому треба добре розбиратись що таке інвестиції в мікроелектроніку. Вони можуть бути шкідливі.
Для нас 1000 долл это достаточно приличная зарплата. Труд там есть разныйю Прикольно, что один человек мне пишет, что это "низькокваліфікований труд", другой говорит, что у нас нет квалифицированных специалистов для таких заводов.
Це країни де сфера послуг значно випереджає сферу промвиробництва. І, загалом, це країни, до рівня яких потрібно йти.
Эти страны пришли к развитой сфере услуг после того, как создали высокоразвитую промышленность. Причём сильно после.
Грубо, якщо ми сгенеруємо в сфері послуг 500 млрд долл., то 50 млрд. ефективного промвиробництва прийдуть, типу, автоматом.
Якщо навпаки, то ці 50 млрд. так і залишаться, доки не стануть малоефективними
По-моему, именно наоборот. Услуги можно оказывать после того, как произведены товары в достаточном количкстве.
Напевно мається на увазі послуги на експорт. Бо "сгенерувати послуг на 500 лярдів для українців" - це абсолютний брєд. Послуги в середині країни генерувати не потрібно. Якщо з'являться бабки то миттєво з'являться ті хто надають послуги. З цим проблем не має.
budivelnik написав:ПС Чомусь совки думають що якщо поділити рівномірно -*то це справедливо і всім вистарчить.
Справедливо, - це коли ділить сама справедлива людина.
Я самий справедливий... Тому хто 20 років краще всіх займався спортом - тому олімпійську медаль Тому хто 10 - чемпіона світу 5 - чемпіон Європи 3-чемпіон України рік - чемпіон двору місяць - підзатильник...
В бізнесі так само 30 років з сплатою податків 300% від середнього - звання олігах і три яхти на всіх океанах 20 років з сплатою 200% від середнього - мільонер 10 років з сплатою середнього - брись під лавку, будеш навіть без пенсії взагалі без податків - понизити в правах , заборонити участь в виборах живе на дотацію - заборонити писати на цих сторінках і взагалі комусь вказувати чи жалітись...
andrijk777 написав:Напевно мається на увазі послуги на експорт. Бо "сгенерувати послуг на 500 лярдів для українців" - це абсолютний брєд. Послуги в середині країни генерувати не потрібно. Якщо з'являться бабки то миттєво з'являться ті хто надають послуги. З цим проблем не має.
Звичайно, напочатку, це експорт. Тут без варіантів, І буде, відносно, довго.
Проблеми з цим є. Це все організувати важко.
Намалювати чорний квадрат легко. Важко його впарити за 5 млн.
що саме обходять, оплати готівкою? там дозволено (непамятаю який там ліміт чи помісячно чи сума чеку). Наприклад якщо словацька фура заїде в Україну і тут їй відремонтують за готівку коробку передач на 2-3тис євро в еквіваленті, то при наявності української фактури, їхня податкова без проблем це визнає до витрат
Да, потому что будет счёт-фактура + чек по которому Васе безналом вернут эту сумму на карту. А не просто счёт-фактура. А не возьмёт Вася чек(РРО сформированный, ой) будет ему наука. Возьмёт только счёт-фактуру её оплатят безналом и попросят акт выполненных работ.
зовсім не тема гілки, але за кордоном інвойс виконує й функцію акту (навіть копія).
не знаю як в Словаччині, але акт потрібен далеко не в кожній країні - це вже дурня українського обліку
Будівельник Навіщо стільки тексту, щоб доказати те, що ніхто тобі в не заперечував? Що ти багато сплачуєш тощо.
Висновок в тебе прикольний... А побудовано, як завжди, на дурні -- *Давайте уявимо що до нашої 1 млн армії - призвали 10 000 і всі ці 10 000 входять в цей 1%*. От прям увесь 1% цих призвали. І прям ті їх конкуренти не компенсують абсолютно нічого. Ну не сміши ти своїми рядками...
Що ти там намутив з рівним-справедливим розбирався сам. Я ж тобі казав - читай опонентів.
vt313 написав:Будь який пожарний інспектор знайде у цієї фірми стільки порушень, скільки захоче. І повинен, згідно посадової інструкції, закрити фірму. У нас це вирішується за рахунок хабаря. А в Словаччині?
нічого він незнайде, і шукати небуде. Фірма працює собі в межах правового поля і ніхто їм палки в колеса не ставить як у нас
Шукати не буде, згоден. Порушень, так само як і у нас, чудес не буває.
А як вони це обходять?
я гадаю, там немає таких обмежень, які все одно не виконаєш - а ті правила, що встановлені - вони виконують. так й обходять - виконують приписи
У четвер, 13 липня, у Василькові на Київщині поховають військового пенсіонера, генерал-майора Віктора Захарченка, який воював звичайним рядовим у підрозділі "Вовки Да Вінчі" легендарного Дмитра Коцюбайла, та загинув за загадкових обставин.
Попробовал прогуглить "генерал-майора Віктора Захарченка". Ничего не нашёл. Понимаю, что генерал-майор не такая уж величина, но всё же. Странно.
якщо він був активістом Майдана і головою ланки Правого Сектору ще у 2013, то припускаю що генерал-майор на пенсії ще десь з 2010р (або раніше) а ви багато знаєте генералів часів Кучми /Юшенка... окрім міністрів МО не знаю жодної фамілії