|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 19 лип, 2023 19:35
cherchiltank написав:А ви не думали що все взаємоповʼязано?
возьмите за пример южную Америку. Там бедные и богатые это разные миры. Мы движемся к этой модели общества, когда нищие ни на что влиять не будут, а мусорные баки будут запирать на замок, чтобы "бесплатный сыр" не привлекал гостей рядом с вашим домом.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 19 лип, 2023 19:45
vitaliiangel написав: cherchiltank написав:А ви не думали що все взаємоповʼязано?
возьмите за пример южную Америку. Там бедные и богатые это разные миры. Мы движемся к этой модели общества, когда нищие ни на что влиять не будут, а мусорные баки будут запирать на замок, чтобы "бесплатный сыр" не привлекал гостей рядом с вашим домом.
Ви погано знаєте южную амєріку, і да термін богатиє не відноситься до 90 відсотків власників київських новобудов) і грошей у них на особисту охорону і відгородження свого жк з колючим дротом не вистачить)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лип, 2023 19:54
cherchiltank написав:попит буде давити ціну і зверху і знизу - при цьому на хрущі він буде орендну ціну підіймати
по вашему кассиры беднеют, хрущи вверх тетрисы вниз. В итоге (интерполируем) цена хруща когда нибудь сравняется с ценой тетриса. Я тут вообще не вижу логики, как малоимущая семья хоть на что то может влиять? То что таких после войны будет много не сомневаюсь. Попросите в атб скидку и вам объяснят, на что реально влияет ваше мнение об их ценообразовании.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 19 лип, 2023 20:06
Если то, а если это. Пытаетесь кризис менеджмент построить и тут же относите квартиру 250 м2 почему то к бизнес сегменту. Напишу лаконично. Многим в недвижимости нечего делать. Это вам не просто алгебра и бухгалтерия. Возможно стоит найти себя в другой области
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 19 лип, 2023 20:12
vitaliiangel написав: cherchiltank написав:попит буде давити ціну і зверху і знизу - при цьому на хрущі він буде орендну ціну підіймати
по вашему кассиры беднеют, хрущи вверх тетрисы вниз. В итоге (интерполируем) цена хруща когда нибудь сравняется с ценой тетриса. Я тут вообще не вижу логики, как малоимущая семья хоть на что то может влиять? То что таких после войны будет много не сомневаюсь. Попросите в атб скидку и вам объяснят, на что реально влияет ваше мнение об их ценообразовании.
тетріс може навіть подорожчати - бо таких обʼєктів в Києві і десятка не набереться, і зрозуміло що нове житло буде дорожче від старого хруща, але ж у більшості не тетріс а звичайний новий мурашник десь між гаражами і тими ж хрущами) щодо атб - так ринок нерухомості це не супермаркет - це купа продавців і покупців, хтось буде продавати за 2000 метр свою прелєсть роками, а хтось продасть за 1800 - проблема в тому що тих хто готовий заплатити 1800 буде дуже мало і це вплине на ринок. Ви в своїх екстраполяціях забуваєте про війну і післявоєнний стан України і економіки, і я ще не побачив жодного позитивного прогнозу крім того що грошей дасть захід - а якщо не дасть?)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лип, 2023 20:15
cherchiltank Вам это несколько человек безуспешно пытаются объяснить, что срал рынок на мнение тех, у кого нет денег.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 лип, 2023 20:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 19 лип, 2023 20:18
beee написав:Если то, а если это. Пытаетесь кризис менеджмент построить и тут же относите квартиру 250 м2 почему то к бизнес сегменту. Напишу лаконично. Многим в недвижимости нечего делать. Это вам не просто алгебра и бухгалтерия. Возможно стоит найти себя в другой области
А що ви відносите до бізнес сегменту? А до еліт? Мурашники на поздняках?) зараз в Україні взагалі крім десятка еліт обʼєктів є три сегменти - новобудова більш менш нормальна, новобудова з гімна і палок і старе гімно, при цьому перші дві категорії плавно переходять в третю, не розказуй що мені робити бо я першу квартиру купив коли ви ще школу закінчували)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лип, 2023 20:20
Я вже писав що у мене 4 нерухомості в Києві, а було 5, і я достатньо спілкувався з тими хто втратив нерухомість в Донецьку, так що розкажи як там ніщеброди і люмпени ні на що не повліяли)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лип, 2023 21:46
cherchiltank написав: барабашов написав:cherchiltank Можно и жрачку по бедности в условном "еаtseconde" покупать Вон кацапы за просрочку в мусорных баках драки устраивают потому что высот экономика при ВВХ достигла небывалых А по вашему футболка за 600 при зарплате 14000 это безумие и все должны донашивать за кем то? Помните почём при Меченом были приличные футболки и штаны и как они были по процентам до средней зарплаты?
Якщо ти молодий і одинак то купиш і футболку і айфон в кредит, а якщо в тебе наприклад двоє дітей і 8000 ти віддаєш за зйомну квартиру то мабуть ті 5000 що залишились потратиш не на футболку?) в мене і у першої дружини наприклад у 2000-х було дві бмв, нові, - мабуть я теж з подивом дивився на людей які їздили на ланосах та жили в хрущовках, це не відміняє загальної економічної ситуації в країні - я не кажу що в нас все так погано як пишуть у звітах в ООН, але й не ношу вже давно рожеві окуляри з приводу того що Україна стане східноєвропейським тигром)
Двое детей, съёмная квартира и неработающая жена при такой зарплате - это звездец, даже не диагноз Надо жить по формуле Флуя и разводить где то опят на закрутки По поводу авто я уже трактаты в ветке про эмиграцию накатал - нельзя иметь машину тратя на себя и каждого члена семьи 150уе в мес, разве что таксуя на ней и эти 150уе/рыло останутся после всех трат на авто.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 лип, 2023 22:52
Ну якщо діти маленькі то дружина може і не працювати, чи їй на касі дітей грудьми кормити?) що цікаво навіть якщо б дружина працювала за ті ж 14000 то 28000 грн на сімʼю з двома дітьми це також мало навіть якщо є своя квартира - про нерухомість в Києві годі і мріяти. Ось тепер давайте подивимось на ринок праці України і подумаємо хто буде покупцем новобудов на Позняках по 2000 долярів за метр?)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
|