дивиться коротке відео 22хв.
щодня дивлюсь історичні відео (особливо про історію України) 1.5 години після обіду і годину у вечері
|
|
![]() коротке відео для ЛАДаВостаннє редагувалось prodigy в Суб 22 лип, 2023 21:42, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуОтут ще одне використання касетних снарядів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНемного оффтопа 1 ...
1) 2)
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНемного оффтопа 2 ...
Тёплый, ламповый совок ... Микоян в 1936 году привёз из США рецепт и технологии производства пломбира
1936 год Советская власть разрушила собор 2023 год Рашистская власть разрушила собор ![]() ЛАД ,
1. А був запит від мене до вас повчити мене? 2. А з чого це ви взяли, що я не цікавлюсь і не знаю? 3. А може тільки в «Сомалі», і що? Ваші дочки вже санітарками в шпиталі? Чи на запрошення долярчика «стволи» піднімають! Там ви десь шамкали про долярчика , якого «повчають» , в окопі і мене в теплій квартирі. І? Тепер у долярчика індульгенція? Всі, хто не в окопі не можуть вказувати йому на його дурь, коли він її пише? Де це написано таке? ![]() сьогодні вночі орки зруйнували кафедральний Спасо-Преображенській Собор (на Соборній площі), 300м від Дерибасівської
це самий центр Одеси, собор належить упц(РПЦ)мп його дуже довго відновлювали, на цьому піарились депутати ПР і інші промосковські гниди...степінь руйнувань можете побачити на фото Востаннє редагувалось prodigy в Нед 23 лип, 2023 09:22, всього редагувалось 1 раз.
![]() Колишньому одеському військкому Борисову повідомили про підозру, але він зник
![]() ![]() Пряма мова Зеленського: "Сьогодні правоохоронці доповіли мені про ситуацію з колишнім одеським військкомом. Йому повідомлено про підозру за фактами незаконного збагачення та порушення порядку несення військової служби. Деталі: Зеленський нагадав, що в Україні триває перевірка військкоматів. "І кожне таке "кабінетне" порушення десь у військовій ієрархії, будь-яка спроба якось там збагатитися принижує наших воїнів, наших героїв. Відповідальність за порушення – неминуча", – підкреслив він. ![]() барісафф: я всьо понял, встретимся в марбельє ![]() ![]() Hotab
хоч ви будете лаятися, що я знову лізу не в свою справу, але поки що спробую замахнутися на майже нереальну мету, але - а саме, давайте підвищувати рівень спілкування на форумі. бо якщо ми проти сексизму, то давайте не писати дурню ні про кого, а не - проти правильних форумчан неможна, а проти неправильних - кажемо дурниці. жарт Успіха про артилерійський ствол був якраз тонкий, бо він описав саме роботу механізму, а все інше додумували в межах своєю розпусти ![]() з ЛАДом можна сперечатися про різні речі, але давайте без переходу на особистості, тим паче рідних. останні сторінки дійсно показують, що ми не бажаємо слухати інших, а більше реагуємо на особистості, навіть не дивлячись про що йде розмова. а маємо обговорювати явища та принципи. з надією на розуміння ![]() ![]() І ще кілька слів про інформаційну та культурну експансію. І чому її треба категорично прибирати з нашого простору.
Чи багато з нас/вас помічали, що в більшості фільмів виробництва ерефії (особливо з 2000 і далі) насичені антиукраїнською риторикою? Як мінімум 1-2 моменти , але є обовʼязково. Адмирал «нас предали, Украинский фронт оставил свои позиции « Брат-2 «вы еще за Севастополь ответите) Назад в будущее . Декілька частин Там хоч весь фільм (фільми) розбирай на цитати. В августе 44 Старший ДРГ саме Міщенко з «южнорусским говором». Не росіянин. Якщо в фільмі ерефії є українець, він жирний, жадний, тупий, зрадить. Він ображає дівчат, ванюша завжди його побʼє, врятує дівчину. Навіть в радянському кіно в головних ролях майже не було українців. В фільмі «Екіпаж» боязливий борттехнік - українець. В якомусь там фільмі про війну - українець варить смачний борщ, його плескають по щоці, дякують, але він не воїн. Він третьосортний. Скажете «в бій ідуть…. »? Його не випускали в прокат дуже довго. Тільки вплив генералів авіації дозволив йому зʼявитись. Більшість цього не помічала. І тільки після 2014 року все це зійшлось в один пазл. Агресію і ненависть до незалежної України ростили ціле покоління. Тому це нормально зараз дути на холодне і повністю прибрати росіянське з нашого простору. Буде через 50 років мир дружба жвачка (після каяття) , будемо дивитись , чи пускати до себе цю культуру. Думаю не буде. І тому рвати повністю і безповоротно. Востаннє редагувалось Hotab в Нед 23 лип, 2023 10:36, всього редагувалось 6 разів.
|
|