mephala написав:комуналка також різна буває. в мене в будинку відсутній газ ціну якого тримають. газ замінюється електроенергією яка здорожчала. тож в мене комуналка також догори з минулого місяця суттєво.
Звісно все індивідуально. Так комуналка здорожчала х2, але в мене вона все рівно разів в 10 менша, ніж витрати на їжу + побутову хімію.
нихсебе вы едите, наверное лобстеры с красной икрой.
mephala написав:а може для початку ви надасте як провівся розрахунок інфляції а не просто будете розмахувати тут кінцевими даними?
Та елементарно - зайшов в магазин записав ціну. Зайшов через рік - записав ціну. Порахував інфляцію. Кожен ідіот може порахувати інфляцію. Головне це робити десятиліттями - тоді все прекрасно зрозумієте. Я все можу пояснити, а ось ви можете тільки плести язиком. Повторюю вам ще раз - офіційна інфляція є більш-менш правдивою, інфляція 100% - це ваші фантазії без фактів.
стапе. я питав як розраховуються ваші 26%
бо по своїй методиці дивитися на цінники я ще й поскромнічав - зайшов в магазин грудень 2021 макарошки Pasta Zara 23 грн за 0,5 кг. зайшов в магазин 25-07-2023 а вони 56 грн за ті ж 0,5 кг
то ж за себе відповідайте а не починаєте з теми з’їжджати.
Комуналка це 200-250 кВт*год + 5-6 м3 води + 10 м3 газу + дрібниці типу квартплати чи вивозу сміття: виходить десь 1000 грн / місяць. А от щоб їжу вмістити в 10 тис. це потрібно відмовлятись від обідів в кафе і алкоголю.
mephala написав:комуналка також різна буває. в мене в будинку відсутній газ ціну якого тримають. газ замінюється електроенергією яка здорожчала. тож в мене комуналка також догори з минулого місяця суттєво.
Звісно все індивідуально. Так комуналка здорожчала х2, але в мене вона все рівно разів в 10 менша, ніж витрати на їжу + побутову хімію.
нихсебе вы едите, наверное лобстеры с красной икрой.
В мене також комуналка приблизно в 7-8 разів менша ніж їжа. Це ви напевно в хоромах живете.
У новому пакеті допомоги від 28 липня 2023 року: → 10 гусеничних всюдиходів Bandvagn 206 (BV206) (раніше вісім); → шість зенітних самохідних установок Gepard (раніше 40); → 15 042 боєприпаси для Gepard (раніше 6000); → 2688 димових снарядів (раніше 3248); → 20 розвідувальних дронів RQ-35 HEIDRUN; → 13 розвідувальних дронів VECTOR (раніше 68); → вісім машин швидкої допомоги (раніше 36); → вісім стоматологічних стерилізаторів.
У розділі "Що готується до передачі/передається": → 4248 пострілів димових боєприпасів; → п'ять машин швидкої допомоги; → два стоматологічні стерилізатори.
У новому пакеті допомоги від 28 липня 2023 року: → 10 гусеничних всюдиходів Bandvagn 206 (BV206) (раніше вісім); → шість зенітних самохідних установок Gepard (раніше 40); → 15 042 боєприпаси для Gepard (раніше 6000); → 2688 димових снарядів (раніше 3248); → 20 розвідувальних дронів RQ-35 HEIDRUN; → 13 розвідувальних дронів VECTOR (раніше 68); → вісім машин швидкої допомоги (раніше 36); → вісім стоматологічних стерилізаторів.
У розділі "Що готується до передачі/передається": → 4248 пострілів димових боєприпасів; → п'ять машин швидкої допомоги; → два стоматологічні стерилізатори.
Касок нажаль немає. Незачєт. З такою "допомогою" нам ще років зі 100 треба воювати щоб перемогти.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 28 лип, 2023 16:07, всього редагувалось 1 раз.
Касок нажаль немає. Незачєт. З такою "допомогою" нам ще років зі 100 треба воювати щоб перемогти.
mephala написав:бо по своїй методиці дивитися на цінники я ще й поскромнічав - зайшов в магазин грудень 2021 макарошки Pasta Zara 23 грн за 0,5 кг. зайшов в магазин 25-07-2023 а вони 56 грн за ті ж 0,5 кг
Це рівень бабки з базару. Такими аргументами сперечайтесь з бабками на базарі а не зі мною. Давайте ще ціни морковки і бурячка. Все, я закрив цю тему.