Та я б просто так не таляпав би язиком

Але враження таке, що восени можуть вже запускати власників на ремонти, а підписання Основних договорів проводити у грудні...

|
|
![]() Полюбляю все обдумувати наперед))![]() только ты знаешь в какой мере можно доверить ремонт папе, а сдачу племяннице. Этого тебе тут точно не подскажут. Арендаторы бывают очень неадекватными, захочет ли племянница разруливать спорные ситуации? сдать это 10% работы. Я например сдаю помещения только бизнес-ледям. никакого сексизма, своих арендаторов я в глаза не вижу. Для удаленной аренды эта модель - самая беспроблемная. Как мужики арендаторы выносят мозг я тебе кидал в лс из вайбер-скриншоты. По своей природе мужики слишком много хотят. Приходится остужать их пыл "незлым тихим словом"... купи зимой по курсу 40 стройматериалы и сложи их в смарте до победы. Может шо-то сэкономишь. Практика показывает что эпицентр опережает с ценами курс доллара, то есть цены растут В ДОЛЛАРАХ. Не факт что при курсе 50 цены останутся как сегодня.
![]() Re: РЕМОНТ квартири для здачі в орендуТак отож - куча нюансів... Наче ідея, але... практика показує, що можна просто тримати долари і, при стрибку курсу - просто їх обмінюєш і купуєш будматеріали за гривню. Бо все наперед не купиш/та і деякі будматеріали - електрику/сантехніку, коли вона просто ще в коробках... і ще може якісь речі... - легко вкрасти/винести з квартири в будинку, де в кожній другій квартирі роблять ремонт... ![]() Re: РЕМОНТ квартири для здачі в оренду А які альтернативні варіанти?
Ну і для порівняння з альтернативними варіантами тут треба намагатися максимально чітко розуміти витрати і надходження.А то може получиться що на ремонт розраховув 10 тисяч, а фактично витратив 15ть.Здавати розраховував за 12ть, а реально получилося за 9ть. Відповідно дохідність дуже різна. Ремонт 10ть це взагалі пісня для мене )) .За щастя було б.Де такі ціни? Але вам видніше звичайно. Особисто я в такий же сутуації в прошлому році не робив(да і в цьому не буду).У мене получилося що при ціні ремонта в рази більше, здавав би по ціні 12ть тис.На каруселі отримав трохи менше.Так хоч гроші ліквідні на руках маєш так би мовити.Але тут ще фактор того що розвалять сильно затягнув: залишитися без квартири і грошей.У Львові з цим трохи легше. Як підсумок: треба дивитися які є ще альтернативні варіанти і порівнювати.
![]() купи такой замок и пусть воруют себе на здоровье... поскольку он открывается только изнутри, вскрыть его невозможно (только механически болгаркой вырезать). это если у твоего отца вагон свободного времени. Обычно все заняты. Или болячки, дождь, мороз, снег. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 29 лип, 2023 10:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: РЕМОНТ квартири для здачі в оренду А з арендаторами головне дивитися дуже уважно кого береш.Декілька разів було що відмовляв.Але у мене цільова аудиторія це айтішніки.Вони в принципі в основному нормальні.
Завжди дивувало що арендодателі в більшості своїй беруть першого попавшегося арендатора хто згодився.Витрати і проблеми які потім вилазять того не стоять.Але люди чомусь цього не хочуть розуміти. Востаннє редагувалось посетитель в Суб 29 лип, 2023 10:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: РЕМОНТ квартири для здачі в орендуПанове - не розірвіть мені шаблона! ![]() То 400Кгрн - це замало, чи забагато на ремонт "під ключ"?(всі матеріали+меблі/побут.техніка і + вся робота майстрів) Бо, навіть, при 400Кгрн - щось не дуже є бажання робити ремонт... а при 500Кгрн, чи ще більше - то твердо хочеться НІЧОГО НЕ РОБИТИ! ![]() ![]() Я не знаю які ціни у Львові.Але моя особиста тверда думка в 10ть тисяч квартиру під ключ з меблями, технікою я б не вклався.Взагалі не як.Там одна кухня в сенсі мебель(шафи) мінімум півтори тищі буде.Нє, ну якщо самому все робить...ну не знаю )) Доречі стіни в квартирі поштукатурені чи ще штукатурити треба?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|