Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ні, закрита. В омноблоці - взагалі, легко штробити))
А на стелі? Гіпсокартон на стелю- буде дорожче, чим натяжний. Натяжний- 400 грн м.кв. + закладні, додаткові угли і точки освітлення. За один день зроблять.
Bolt написав:Бігло погуглив машинная штукатурка приблизно по 150 грн/кв м. Думаю в 10 кг можна вписатися.
Ехххххххх, а був би я вдома - то шпателем пошуркав стіни/пообивав "соплі" клею і, затягнувши гіпсом подекуди ямки/надщерблості... двічі прогрунтувавши... двічі перекатав стіни і стелю структурною фарбою ворсистим валиком! вже б скільки зекономив
Ясно. Ні маяків, ні площини, ні прямих кутів. Срала-мазала. Не витрачай гіпс, він зараз золотий.
lel написав:А на стелі? Гіпсокартон на стелю- буде дорожче, чим натяжний
Ну і на стелі заштробити у бетоні 2м погонних перфоратором - теж можна(в себе в квартирі так робив) Тоді зашпакльовується гіпсом і теж перекатується ворсистим валиком...
Hotab написав:Ясно. Ні маяків, ні площини, ні прямих кутів. Срала-мазала. Не витрачай гіпс, він зараз золотий.
п.с. Цікаво було б поспостерігати - приходять такі орендарі на огляд квартири... і в руках тримають рівень, рулетку... або взагалі, лазерний рівень прихопили...
Успіх . Нахил стіни може бути і 5 см по всій висоті . І його ти теж так оком не побачиш. Поки не поставиш шафу І відразу збоку все видно. Вирівнювання робиться один раз на все життя. Потім косметика буде вже по рівним стінам. Щемраз кажу: це дурь витрачати матеріали, якщо нічого не вирівнювати, намазюкати і типу «свіжий ремонт» 😀😀
Успіх написав:легко вкрасти/винести з квартири в будинку, де в кожній другій квартирі роблять ремонт...
купи такой замок https://prom.ua/p1465644663-zamok-yozh.html и пусть воруют себе на здоровье... поскольку он открывается только изнутри, вскрыть его невозможно (только механически болгаркой вырезать).
Дада, звичайно нєвазможно, можна відкрити будь-який замок, питання часу та інструментів. Падаючий ключ - взагалі технологія приблизно часів римської імперії, більше підходить для гаражів, ніж для квартир (і ще ліфтові замки такі популярні). На цьому добре що хоча б зубів усередині не залишили, але наприклад, немає втулки захисної. Тут плюс хіба що в незвичайності, у рандомних квартирних крадіїв інструмент для нього навряд чи знайдеться. Бажаєте нормального захисту – беріть нормальні двері та якісні замки, плюс сигналку. Але це все дорого звісно.
скиньте ссылку на видос где вскрывают этот замок. Если такого видоса нет, то и не песдите.
Там мало того, что ключ должен попасть в пазы (которые внутри помещения), он ещё нажимает на пружину, без чего диск зубчатого ригеля не прокрутится. Даже имея такой ключ, вы без тренировки с 1го раза замок не откроете. Попадать падающим ключом в пазы с другой стороны двери надо буквально наощуп. При этом дозируя усилие. Я где то час тренировался имея замок, ключ и доступ в помещение. Хочу увидеть сколько времени потратит взломщик не имея ключа.
Успіх написав:Вибачте, якщо запитую вже не вперше)) - бо щось відповідей не пам'ятаю на своє питання)) Тож: - якщо мою квіточку здадуть восени/до кінця року, то що краще: а) закрити/заморозити до кращих часів в такому стані, як здадуть? б) попросити тата, нехай найме бригаду/майстрів і нехай зроблять ремонт "під ключ" і здати в оренду?
Але всі кажуть, що все значно здорожчало і майстри - НЕ дешево беруть! То чи доцільно зробити ремонт, який напевно потягне на ці 27м2 "під ключ" +/-400Кгрн?
как по мне лучший вариант продать сейчас (вы вроде писали, что даже прибыль будет), если верите, что дом сдадут - можно сразу после сдачи дома. а ремонт - это ещё минимум +6 месяцев простоя и вложения непонятно сколько денег.
yama написав:поясніть мені в чому сакральний сенс швів між плиткою ? чому не можна класти плитку без швів ? тобто спеціально не робити широкі шви
если ложить без швов или требовать чтобы мастера сделали их минимальными - она может в какой то момент просто вся отойти от пола с не слабым шумом и придётся всё перекладывать.
скиньте ссылку на видос где вскрывают этот замок. Если такого видоса нет, то и не песдите.
Там мало того, что ключ должен попасть в пазы (которые внутри помещения), он ещё нажимает на пружину, без чего диск зубчатого ригеля не прокрутится. Даже имея такой ключ, вы без тренировки с 1го раза замок не откроете. Попадать падающим ключом в пазы с другой стороны двери надо буквально наощуп. При этом дозируя усилие. Я где то час тренировался имея замок, ключ и доступ в помещение. Хочу увидеть сколько времени потратит взломщик не имея ключа.
Отож – він ще й незручний у відкритті, і ключ величезний та ненадійний, плюс ламається згодом. Цеж давня технологія для гаражів, такі й кустарно робили на заводах колись, допуски на око. Ще й накладний, плюс це діра в квартиру по суті, через неї що хочеш роби хоч ендоскоп засовуй. Відосів не шукав, але дрібносерійний гаражний зазвичай ламається-ріжеться, ніхто з окремими відмічками для такого не париться. Хоча за цю ціну ок - можна поставити тимчасово як на склад, але тільки на додачу а не основним.