beee написав:Грит многие орки без броников даже. Хз что ими движет.
"Понадеялся там хтось На русский наш "авось"" (с)
Фиг знает. Там ад просто. Смесь смерти, агонии , ужаса. Всё они видят. Нормальные люди уехали бы домой. А этих выбили. А они опять лезут туда же. Говорит мы их выбили, но они вернутся. Какая там мотивация, зачем оно им нужно блин
самое время вам начать изучать историю, почему так
Вкратце, им приказали - они лезут. "без зайвої рефлексії" Так было во второй мировой, так было в первой мировой, так было и ещё раньше ...
Какая там мотивация, зачем оно им нужно блин
Короче, из жизни, летит к нашему берегу быстроходный катер, ждём, непонятно, что и как. Перед нашим берегом, делает резкий разворот, и начинает поливать нас из пулемета, который был закрыт покрывалом. В катере три хмыря, может бухие, может под воздействием солрвьевской пропаганды. Резко уходят назад. Какой смысл действий, хз. Полили их тоже автоматным огнем. Не знаю как 200, но 300 точно среди них есть.
beee написав:Там ад просто. Смесь смерти, агонии , ужаса. Всё они видят. Нормальные люди уехали бы домой. А этих выбили. А они опять лезут туда же. Говорит мы их выбили, но они вернутся. Какая там мотивация, зачем оно им нужно блин
в червні спілкувався з військовим морпіхом- розпівідав таке: штурмуємо село(чи ділянку)-відходимо(якщо не прорвали захист), зразу на те саме місто іде іншій підрозділ(нашої бригади)-вибиває орків ті йдуть в контратаку -вибивають наших, ми знов йдемо в атаку -вибиваємо орків- орків заходять спокійно(бо мають інформацію, що село їхнє і...потрапляють всі в полон, бо там знов ми і тихенько їх пакуємо), це було восени під Херсоном
Какая там мотивация, зачем оно им нужно блин
Короче, из жизни, летит к нашему берегу быстроходный катер, ждём, непонятно, что и как. Перед нашим берегом, делает резкий разворот, и начинает поливать нас из пулемета, который был закрыт покрывалом. В катере три хмыря, может бухие, может под воздействием солрвьевской пропаганды. Резко уходят назад. Какой смысл действий, хз. Полили их тоже автоматным огнем. Не знаю как 200, но 300 точно среди них есть.
как вариант русишшвайне "военкоры" в своих кАналах напишут что "дрг покрошила укрофашиздов в херсонской области"...
...а может посоны в пьяном угаре решили что они Рэмбо)
Це гени.Гентичний відбір з часів російської імперії та далі.Повна безнадьога, відсутність якогось вибору та розуміня нікчемності свого життя для держави. Теща на росії каже, якщо онуків в Україну відправлять та вб'ють - ну щож, таке життя, війна, значіт так треба, буду плакать... Я колись писав, що це самий страшний варіант, коли війна на росії стане "народной", тобто погонять мобілізоване бидло, не війскових. Вони там нескінченні.
d44 написав:Я колись писав, що це самий страшний варіант, коли війна на росії стане "народной", тобто погонять мобілізоване бидло, не війскових. Вони там нескінченні.
США виробляють 14000 GMLRS на рік. Це потенціально 140 000 хороших орків. Ще більша спека піде від касетних боєприпасів, коли орки дійдуть до дна складів радянських БМП-1 і почнуть пересуватися на лінії зіткнення на неброньованій техніці. Так що 1000 "хороших" орків в день + ще стільки ж безповоротно поранених і за рік в орків скінчиться будь яке бажання воювати.
beee написав:Там ад просто. Смесь смерти, агонии , ужаса. Всё они видят. Нормальные люди уехали бы домой. А этих выбили. А они опять лезут туда же. Говорит мы их выбили, но они вернутся. Какая там мотивация, зачем оно им нужно блин
в червні спілкувався з військовим морпіхом- розпівідав таке: штурмуємо село(чи ділянку)-відходимо(якщо не прорвали захист), зразу на те саме місто іде іншій підрозділ(нашої бригади)-вибиває орків ті йдуть в контратаку -вибивають наших, ми знов йдемо в атаку -вибиваємо орків- орків заходять спокійно(бо мають інформацію, що село їхнє і...потрапляють всі в полон, бо там знов ми і тихенько їх пакуємо), це було восени під Херсоном така війна зараз майже по всій лінії фронту
Підтверджую. Сьогодні спілкувалася з військовим, який воював на Донецькому напрямку. Приблизно те саме казав. Мене вразило те, що називається бойовий дух. Виявляється, що він та побратими проти зупинки чи заморозки війни. Каже: "А за що тоді воюємо та гинемо, якщо дати ворогу можливість накопичувати сили?". Хлопець років 30, з села Миколаївської області, є дружина та троє дітей. Отримав контузію (не чує на одне вухо) та тяжке поранення в спину від артобстрілу (три операції переніс, перша у Слов'янську, друга в Києві, а третя наче в Дніпрі). Весь на позитиві, охоче розповідає фронтові історії (знайшов "вільні вуха"), мені було не напряжно слухати, навіть цікаво, питання задавала йому різні, щоб краще розуміти ситуацію з перших вуст. На питання про наші втрати відповів ввічливим тоном "та навіщо воно вам треба", а потім, коли говорили про інше, випадково назвав цифру за місяць - 200 осіб 200-х, я тільки не знаю, до чого її ліпити - це втрати по їхньому напрямку чи по якомусь підрозділу. Уточнювати не стала. По людям - найстаршому 48 років, наймолодшому 20 і 21, решта - 25-40+, більшість - це 30+. За пияцтво штрафують - знімають 100 тисяч із зарплати та відправляють поза чергою на нуль.
в червні спілкувався з військовим морпіхом- розпівідав таке: штурмуємо село(чи ділянку)-відходимо(якщо не прорвали захист), зразу на те саме місто іде іншій підрозділ(нашої бригади)-вибиває орків ті йдуть в контратаку -вибивають наших, ми знов йдемо в атаку -вибиваємо орків- орків заходять спокійно(бо мають інформацію, що село їхнє і...потрапляють всі в полон, бо там знов ми і тихенько їх пакуємо), це було восени під Херсоном така війна зараз майже по всій лінії фронту
Підтверджую. Сьогодні спілкувалася з військовим, який воював на Донецькому напрямку. Приблизно те саме казав. Мене вразило те, що називається бойовий дух. Виявляється, що він та побратими проти зупинки чи заморозки війни. Каже: "А за що тоді воюємо та гинемо, якщо дати ворогу можливість накопичувати сили?". Хлопець років 30, з села Миколаївської області, є дружина та троє дітей. Отримав контузію (не чує на одне вухо) та тяжке поранення в спину від артобстрілу (три операції переніс, перша у Слов'янську, друга в Києві, а третя наче в Дніпрі). Весь на позитиві, охоче розповідає фронтові історії (знайшов "вільні вуха"), мені було не напряжно слухати, навіть цікаво, питання задавала йому різні, щоб краще розуміти ситуацію з перших вуст. На питання про наші втрати відповів ввічливим тоном "та навіщо воно вам треба", а потім, коли говорили про інше, випадково назвав цифру за місяць - 200 осіб 200-х, я тільки не знаю, до чого її ліпити - це втрати по їхньому напрямку чи по якомусь підрозділу. Уточнювати не стала. По людям - найстаршому 48 років, наймолодшому 20 і 21, решта - 25-40+, більшість - це 30+. За пияцтво штрафують - знімають 100 тисяч із зарплати та відправляють поза чергою на нуль.
у моего старинного знакомца сын в ССО сегодня пересеклись попили кофе грит 3й месяц подразделение его сына на ЛБ Днепра в херсонской области шарится по оковским тылам, грит там адреналин зашкаливает, короче много чего рассказал но не для форума) переживает за малого конечно но говорит за полгода в подразделении по информации 2 300х сын с 14го был в АТО, с 17го в ССО
vt313 написав:50 кг (в тротиловому эквываленті), просто так, поцарапають бетонну обшивку (там 100 мм міцного бетону).
Та ви шо! 100 мм міцного бетону. Читаємо РПГ-7, 1961р. Бронепробиваемость, 750 мм!!! Масса гранаты, кг 2—4,5. А 50кг. тротила тільки поцарапають обшивку.