Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
А я думаю. В Бундесе минималка около 1800 грязными.
Тільки ще потрібно щоб офіційно взяли на роботу що в Німеччині що в Нідерландах - крім знання мови чим наші співввітчизники можуть привабити роботодавців щоб взяти не німця а нашого?
Gastarbaiter написав:А я думаю. В Бундесе минималка около 1800 грязными.
Тільки ще потрібно щоб офіційно взяли на роботу що в Німеччині що в Нідерландах - крім знання мови чим наші співввітчизники можуть привабити роботодавців щоб взяти не німця а нашого?
професією - я так гадаю місцеві теж не дуже бажають працювати електриками чи метрологами...
А я думаю. В Бундесе минималка около 1800 грязными.
На якись сміттєсортуваліний завод і так візьмуть. 😏
][/quote] професією - я так гадаю місцеві теж не дуже бажають працювати електриками чи метрологами...[/quote] Думаю електриком не так просто підтвердити кваліфікацію - хіба начорно працювати, як і метрологом, саме простіше продавцем - але робота досить тяжка і мову знати потрібно
професією - я так гадаю місцеві теж не дуже бажають працювати електриками чи метрологами...[/quote] Думаю електриком не так просто підтвердити кваліфікацію - хіба начорно працювати, як і метрологом, саме простіше продавцем - але робота досить тяжка і мову знати потрібно[/quote] Електриків беруть на навчання з подальшим працевлаштуванням. Бракує їх сильно зараз.
професією - я так гадаю місцеві теж не дуже бажають працювати електриками чи метрологами...
Думаю електриком не так просто підтвердити кваліфікацію - хіба начорно працювати, як і метрологом, саме простіше продавцем - але робота досить тяжка і мову знати потрібно
як я бачу у Німеччині зараз ціла програма по підтвердженню технічних дипломів, які підтверджені досвідом роботи. спостерігаю за такими випадками, наче без проблем. й В2 вивчення по таким випадкам надають.
Думаю електриком не так просто підтвердити кваліфікацію - хіба начорно працювати, як і метрологом, саме простіше продавцем - але робота досить тяжка і мову знати потрібно
як я бачу у Німеччині зараз ціла програма по підтвердженню технічних дипломів, які підтверджені досвідом роботи. спостерігаю за такими випадками, наче без проблем. й В2 вивчення по таким випадкам надають.