Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 24012402240324042405 ... 2532>
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 14:22

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

1200 в жк славутиче.
жесть
лучше сразу у них брать справку/расписку о вменяемости

кстати, в жк который был прилет на осокорках(славутич?), там была 3к 2-х ярусная, была в аренде за 1000
Нумізматика УКРАЇНА

Подякував: 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 14:28

Хомякоид написав:
  Bolt написав:
  Нумізматика УКРАЇНА написав:а де коректно можна промоніторити ціну у Львові? Вінниці?

Я оієнтуюсь на ціни ЛОХа. Ніби такі, хати, як моя є і по 10 кг, але...

Я також орієнтуюсь на ЛОХ.
В Вінниці є вилика диспропорція між вбитими квартирами і житлом новобудовами з автономним опаленням в вдалих місцях.
Вбитий хрущ можна і за 5 тис. зняти, новобудову в вдалому місці за 12 - 15 тис.

Також доволі великий фактор в різниці між опаленням утепленої цегляної автономки та панельного хруща з ЦО що теж впливає некисло.

Дивився ніби такі квартири, як моя по 10 кг, але фігась і декілька по моїй ціні. А коли ставши мітку приватні оголошення(тобто не бізнес), то різко зменшується число дорожчих квартир (тобто тих, що виставляють Риги, доречі дофіга оголошень з однаковими квартирами але від різних ригів) і вони переважно по ціні 8-9кг.Тобто якщо припустити, що власник в результаті торгу скине ціну на 500 грн, то різниця в 1000 грн с подібним до мого житла не дає можливості на кинути навіть нещасні 500 грн.
Пи. Си. Ще не забулось, як роки два тому раніше терміну з'їхали квартиранти з трьошки і місяці два з неї не шла оренда, що добряче підкосило сімейний бюджет. Ось, ця психологічна травма і не дає підвищити оренду. Хоча, може в зв' язку з тим, що все ж таки цього року планують очне навчання в вузах, то все ж таки ціни хоч не значно підуть в гору, що дозволить мені таки накинути ціну.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 18:30

BIGor написав:Пишеш нісенітниці. Якраз індивідуальне дешевше.

якщо палити сміттям в грубі, то таки так
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 18:32

Bolt написав:Дивився ніби такі квартири, як моя по 10 кг, але фігась і декілька по моїй ціні. А коли ставши мітку приватні оголошення(тобто не бізнес), то різко зменшується число дорожчих квартир (тобто тих, що виставляють Риги, доречі дофіга оголошень з однаковими квартирами але від різних ригів) і вони переважно по ціні 8-9кг.Тобто якщо припустити, що власник в результаті торгу скине ціну на 500 грн, то різниця в 1000 грн с подібним до мого житла не дає можливості на кинути навіть нещасні 500 грн.
Пи. Си. Ще не забулось, як роки два тому раніше терміну з'їхали квартиранти з трьошки і місяці два з неї не шла оренда, що добряче підкосило сімейний бюджет. Ось, ця психологічна травма і не дає підвищити оренду. Хоча, може в зв' язку з тим, що все ж таки цього року планують очне навчання в вузах, то все ж таки ціни хоч не значно підуть в гору, що дозволить мені таки накинути ціну.

як піднімуть мінзар, то рухай ціну догори пропорційно зміні мінзара
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 22:16

BIGor написав:
  flyman написав:
  Хомякоид написав:
Я також орієнтуюсь на ЛОХ.
В Вінниці є вилика диспропорція між вбитими квартирами і житлом новобудовами з автономним опаленням в вдалих місцях.
Вбитий хрущ можна і за 5 тис. зняти, новобудову в вдалому місці за 12 - 15 тис.

Також доволі великий фактор в різниці між опаленням утепленої цегляної автономки та панельного хруща з ЦО що теж впливає некисло.

7 тис?
що цікаво, в Польщі міське опалення дешевше від індивідуального

Пишеш нісенітниці. Якраз індивідуальне дешевше.

Об'єктивно централізоване економіше, інакше воно б і не з'явилося. Звісно, залежить він масштабу централізації.
І не треба плутати ефективність використання енергоносіїв з можливістю тупо не топити навіть в холод, коли індивідуальне.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 22:38

Faceless написав:Об'єктивно централізоване економіше, інакше воно б і не з'явилося. Звісно, залежить він масштабу централізації.
І не треба плутати ефективність використання енергоносіїв з можливістю тупо не топити навіть в холод, коли індивідуальне.

Централізоване властиво або совку, де все було централізовано як у фермі для безправної худоби. Або містам/країнам з реально холодним кліматом, де будинки треба підігрівати незалежно від кількості людей, що там живе.

Ну ще економія централізованого можлива за рахунок поєднання з ТЕС/АЕС та утилізації зайвого тепла, або спалювання різного сміттєвого палива на зразок мазуту в котельнях. В інших випадках це зайва втрата на транспортування тепла, всьо - умовний газ дає однакову кількість калорій при спалюванні.
zerocool

Подякував: 113 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 23:23

zerocool написав:
  Faceless написав:Об'єктивно централізоване економіше, інакше воно б і не з'явилося. Звісно, залежить він масштабу централізації.

Централізоване властиво або совку, де все було централізовано як у фермі для безправної худоби. Або містам/країнам з реально холодним кліматом, де будинки треба підігрівати незалежно від кількості людей, що там живе.

Ну ще економія централізованого можлива за рахунок поєднання з ТЕС/АЕС та утилізації зайвого тепла, або спалювання різного сміттєвого палива на зразок мазуту в котельнях. В інших випадках це зайва втрата на транспортування тепла, всьо - умовний газ дає однакову кількість калорій при спалюванні.

Згоден, в Німеччині індивідуальне, максимум котельня на даху або в підвалі на будинок.
Не потрібне тепло, не грієш вулицю, при потребі вмикаєщ на кілька годин.
Хомякоид

Подякував: 3071 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 00:06

zerocool написав:

Сильно помиляєтесь. Як мінімум в тому, що я написав "залежно від масштабу". Та ж котельна на будинок чи житловий комплекс буде ефективніше, ніж котли в кожній квартирі.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 01:18

Faceless написав:Сильно помиляєтесь. Як мінімум в тому, що я написав "залежно від масштабу". Та ж котельна на будинок чи житловий комплекс буде ефективніше, ніж котли в кожній квартирі.

Ага, щаз, порушуючи закони фізики?
Порівняйте умовну котельню на газу, і окремі котли по квартирах – кількість тепла на кожен кубометр газу однакова. Тільки котельня 1) обігріває ще й себе 2) витрачає більше енергії на транспортування носія і найголовніше 3) втрати при цьому транспортуванні ще більше ніж два попередніх пункта
zerocool

Подякував: 113 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 09:41

zerocool написав:
  Faceless написав:Сильно помиляєтесь. Як мінімум в тому, що я написав "залежно від масштабу". Та ж котельна на будинок чи житловий комплекс буде ефективніше, ніж котли в кожній квартирі.

Ага, щаз, порушуючи закони фізики?
Порівняйте умовну котельню на газу, і окремі котли по квартирах – кількість тепла на кожен кубометр газу однакова. Тільки котельня 1) обігріває ще й себе 2) витрачає більше енергії на транспортування носія і найголовніше 3) втрати при цьому транспортуванні ще більше ніж два попередніх пункта

Котельня ефективніша за інд котли, а на транспортування втрати при масштабі дому/комплексу мінімальні. Обслуговування одної котельні дешевше, ніж сотень малих котлів. І безпечніше
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 24012402240324042405 ... 2532>
Форум:
+ Додати
    тему