Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Поповнював що до постанови, що після, в тому самому відділенні і тому самому касиру. З прийомом білих доларів проблем ніколи не було, але якщо раніше уважно розглядали кожну купюру з обох боків, то зараз тільки пропускають через машинку. Відвертого мотлоху ніколи не приносив, зазвичай брав в іншому банку і приносив сюди. Вже після постанови попалася одна купюра з написом ручкою і одна з печаткою - касиру було все одно. За весь час одну купюру якось дивилися в ультрафіолеті, але мабуть проблем з нею не було, і її теж прийняли.
Sense Bank, а через ваш банк можно удалённо получить выплату из ФГВФО? Некоторые банки предоставляют такой сервис. Ходить в банк не хочется, но приблизительно через 3-4 недели будут выплаты по Конкорду, я бы не против получить выплату на карту без похода в банк, и даже разместить на депозит. Если банк не предоставляет такой сервис - то самое время задуматься. Спасибо
H225 написав:Sense Bank, а через ваш банк можно удалённо получить выплату из ФГВФО? Некоторые банки предоставляют такой сервис. Ходить в банк не хочется, но приблизительно через 3-4 недели будут выплаты по Конкорду, я бы не против получить выплату на карту без похода в банк, и даже разместить на депозит. Если банк не предоставляет такой сервис - то самое время задуматься. Спасибо
Вітаю, і відразу скажу цікаве питання. Беру його на уточнення, як буду мати відповідь, напишу вам
H225 написав:Sense Bank, а через ваш банк можно удалённо получить выплату из ФГВФО? Некоторые банки предоставляют такой сервис. Ходить в банк не хочется, но приблизительно через 3-4 недели будут выплаты по Конкорду, я бы не против получить выплату на карту без похода в банк, и даже разместить на депозит. Если банк не предоставляет такой сервис - то самое время задуматься. Спасибо
Вітаю, і відразу скажу цікаве питання. Беру його на уточнення, як буду мати відповідь, напишу вам
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Представник не знає, що банк не є банком-агентом фонду ? Чи що ви зібрались уточнювати ???