Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10561057105810591060 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 08:28

BIGor писал(а):
  ЛАД писал(а):
  Shaman писал(а):..........
й взагалі, у нас тут є резиденти Польщі, Німеччини, Іспанії, США. скільки ви платите за еенергію загалом за 1 кВт*г? от цікаво

Только тут же рядом цифры медианных зарплат.

От у нас в розрахунку на одного в минулому місяці вийшов рахунок за ел. енергію 33 зл. (це з індукційною ел. плитою).
Сер. зп в Кракові 10 050 злотих на місяць брутто. Податок десь 30-35%, тобто округлено сер. зп 7000 зл, електрика 30 зл.
https://zakordon.24tv.ua/yakih-mistah-p ... a_n2321922

На скільки знаю в Польщі електрика приблизно 70 грош/кВт, тобто ви спожили десь 45 кВт. В Макдональдсі харчуєтесь?
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 09:15

Re: Еміграція, заробітчанство

Тільки холодильник десь стільки споживає і зарядка для мобільного - що ще треба?)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 09:22

cherchiltank писал(а):Тільки холодильник десь стільки споживає і зарядка для мобільного - що ще треба?)

Пралька, компуктер,роутер, чайник,пилосос, світло і тп.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 09:34

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):
  cherchiltank писал(а):Тільки холодильник десь стільки споживає і зарядка для мобільного - що ще треба?)

Ключове "це з індукційною ел. плитою".
Я хз, плита явно не використовується. Без плити, на двох, кожен по 45квт*год - цілком реально, хоч і дуже економно
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 09:51

rjkz писал(а):население всегда мало платит, потому что все можно запихнуть в СС.
И футболеров и покупку завода в Польше и инвестиции в российскую промышленности и ЕСЛИ ВДРУГ! кто-то не в курсе - финансирование сепаров в лугандоне.
Более мерзкого персонажа на территории Украины я не знаю.
Если кто не в курсе, я уже много раз писал это, именно работодатель нашего коллеги-форумчанина приложил основную "руку" к развязыванию войны на Донбассе.
Не получилось у пуйла начать с Крыма, а в ростовской области было всего до 30 тысяч войск. Поэтому, на деньги януковоща и рла создавались группировки, которые захватывали все что могли вооружение. В частности, колонна военной техники, которую сопровождала одна машина ВАИ.
В раше была развернута мощная компания по вербовке "добровольцев".
На деньги януковича и ахметова.
Напомню, ахметов - почетный президент партии регионов.
Вся эта мразь разбежалась. Но часть перекочевала в блок порошенко.
А порох и ахметов, "торговые партнеры", гоняли эшелоны между лугандоном и свободной Украиной. Таким образом появилась схема Роттердам крест.
После того, сколько фамилий написал с маленькой буквы, пойду помою руки.
Фу.

у вас щось особисте. не буду ідеалізувати фігуру Ахметова, але демонізувати теж не слід.

серед ФПГ України СКМ найбільш структурована, з прозорою структурою власності. вони аудит Big4 проходять, до речі - а це дорога річ насправді. на Метінвесті впроваджено SAP, й облік формується вже 6 числа - це теж непросте завдання.

куди дивиться АМК - спитайте в АМК, тут звісно є питання. але не перебільшуйте його монополію. бо ще раз нагадаю, є ДТЕК, а є державні шахти й центренерго - так рівень дерибану на державних підприємствах просто зашкалює - а винен Ахметов. :D й серед обленерго йому належить здається в Києві, Дніпрі та Донецькій області. а у всіх інших - кого тільки немає в переліку власників.

вам на сайт ukrrudprom - там Ахметова ненавидять щиро. а до США Ахметову в'їзд заборонено.

якщо вам потрібен злий геній української олігархії - то є інша фігура - ІВК. ось там схематоз на схематозі - таке ще придумати треба. жодної прозорості. але знову ж таки створив Приват, що свого часу був локомотивом розвитку банківської системи. правда, забрав з нього 5 ярдів дол, але чомусь на форумі деякі пани не кажуть про це, а розповідають, що націоналізація Привату - це оборудка Порошенко та Гонтаревої.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 09:53

Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):
  ЛАД писал(а):Только тут же рядом цифры медианных зарплат.

От у нас в розрахунку на одного в минулому місяці вийшов рахунок за ел. енергію 33 зл. (це з індукційною ел. плитою).
Сер. зп в Кракові 10 050 злотих на місяць брутто. Податок десь 30-35%, тобто округлено сер. зп 7000 зл, електрика 30 зл.
https://zakordon.24tv.ua/yakih-mistah-p ... a_n2321922

На скільки знаю в Польщі електрика приблизно 70 грош/кВт, тобто ви спожили десь 45 кВт. В Макдональдсі харчуєтесь?

На заводі на третій зміні, які тут всі телепати і знавці що як і хто харчується.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 09:53

rjkz писал(а):
Я пока вижу только один вид "экономить на бензине" - покупка Тесл.
Друзья пару недель назад купили вторую машину в семью.
Долго выбирали.

News from USA from Ukrainian
“…купив Tesla Model 3. Ціна 38000$ мінус 6000$ компенсація від BMW за дострокове повернення з лізингу авто і мінус 7500$ компенсація від штату Каліфорнія. Взяв в кредит, перший внесок 4500$.
За попередньою оцінкою через три роки її орієнтовна ринкова вартість буде 30 000$, в разі продажу авто буде безкоштовне».

Всі подробиці лізингу повернення/викупу авто та купівлі нового - пізніше, зараз не маю часу, там такі цікаві розрахунки, що сам ще не все допетрав.
У людини - нового власника Тесла - вже чисто американське мислення та чисто американський метод підрахунку грошей.
Последний раз редактировалось akurt Вс 06 авг, 2023 10:10, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 09:59

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):

Ключове "це з індукційною ел. плитою".
Я хз, плита явно не використовується. Без плити, на двох, кожен по 45квт*год - цілком реально, хоч і дуже економно

Теж телепатичний знавець що хто і як готує їжу? :D
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 09:59

ЛАД писал(а):
  Shaman писал(а):..........
й взагалі, у нас тут є резиденти Польщі, Німеччини, Іспанії, США. скільки ви платите за еенергію загалом за 1 кВт*г? от цікаво

Только тут же рядом цифры медианных зарплат.
Не, давайте сделаем мировые цены - примерно 10 грн за квт*час. Аналогично за тепло.
И... что будет дальше, рассказывать или и так понятно?

ніхто не пропонує робити світові ціни. але для початку давайте визнаємо - для населення ціни дотаційні. а далі два напрямки.

по-перше, скільки б ми не заробляли барель нафти коштує однаково всюди. й ідея - я бідний тому давайте я заплачу лише половину - вона хибна. ви ж не погодитесь на варіант - в нас бідна країна, тому давайте ми вам будемо платити лише половину зп - ви скажете давайте всю.

по-друге. в наслідок від СРСР в нас залишилась звичка, що не треба економіти ні електроенергію, ні газ. й лише коли за це стало потрібно платити гроші - ось тоді споживання раптово знизилося - виявилося, що таки можна.

питання було лише скільки коштує еенергія - без ніяких, що буде далі. :D
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 06 авг, 2023 10:07

akurt писал(а):
  rjkz писал(а):
Я пока вижу только один вид "экономить на бензине" - покупка Тесл.
Друзья пару недель назад купили вторую машину в семью.
Долго выбирали.

У людини - нового власника Тесла - вже чисто американське мислення та чисто американський метод підрахунку грошей.

Это все хорошо, но начал вырисовываться один интересный момент.
Дело в столице Калифорнии - родины Тесла и самого продвинутого штата в плане экотяги:
Не пугайтесь длины видео - достаточно посмотреть первые 3 минуты.
И это только начало.
Сибарит
Форумчанин року

С нами с: 02.09.15
Благодарил (а): 6540 раз.

136
85
39
2
  #<1 ... 10561057105810591060 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама