Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 11271128112911301131 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вт 22 авг, 2023 18:01

Два сообщения выше от rjkz - и от phantom_systems - все очень верно.
Надо было браться и не думать.
Очень верно написано, что очень положительно в США относятся к тому, что тебя могут уволить в любой момент и к тому, что ты сам можешь уволиться в любой момент, если нашел что-то лучше.

Тот горе-специалист также не знал или не учел, что если ты нашел в другой фирме более денежную работу, то не скрываясь сообщаешь об этом работодателю и ждешь предложения о повышении зарплаты. Хорошего сотрудника всегда стараются удержать, если не зарплатой, то акциями.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 22 авг, 2023 19:55

andrijk777 писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):
  andrijk777 писал(а):І що вони на тих фабриках виготовляють?
все, що треба. Знайомі робили:
1) автозапчастини
2) деталі для дерев'яних будиночків і лазень
3) сир
4) засоби для догляду за взуттям
...

І це йде на експорт чи для внутрішнього ринку?
Просто цікаво чому в Україні так не роблять.

Есть такой емкий термин:
"Бизнес-климат".
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вт 22 авг, 2023 20:01

Faceless писал(а):
  andrijk777 писал(а):
  phantom_systems писал(а):Пока нет обязательной привязки симок к паспортным данным, эта инфа вообще ни о чём. У меня когда-то было 7 активных симок, просто так нужно было. Обычно 3-4 пользовался. А ведь есть колл-центры, ботофермы и кидалы с ОЛХ, у которых симок даже не сотни, а тысячи.

https://www.oporaua.org/viyna/kilkist-u ... pora-24791
Загальна кількість сімок ділиться на 1,43(середня кількість сімок на людину). Ваші колл-центри і ботоферми - враховані.
*Особисто я довіряю цим даним.

Оце "враховані" - це так завана "експертна оцінка", не більше. У НКЕК немає ресурсів, як достовірно визначити цей коефіцієнт. А це і "технічні" сім картки - для систем охорони, для 4ж роутерів, і просто користувачі, що мають кількох операторів, і всілякі службові/робочі номери, і вже названі колцентри з ботофермами. Тобто, насправді цифра від балди, яку ніяк не перевірити

А яка цифра не від балди? Чи є у Вас кращі і якісніші дані? Може поділитесь? А то виглядає як "Баба Яга проти".
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 22 авг, 2023 20:24

Re: Еміграція, заробітчанство

[/quote]
  andrijk777 писал(а):І це йде на експорт чи для внутрішнього ринку?
Просто цікаво чому в Україні так не роблять.

Переважно експорт, хоча щось лишається на внутрішньому ринку.
До війни в Україні були 3 основні проблеми:
1. Судова система не дає змоги захистити свої права. Можуть в будь-який момент прийти і віджати завод, або ПДВ затримати, або оштрафувати... А оскаржити все це дуже важко...
2. Нерівні умови, коли одним можна обходити закон (возити сірі смартфони чи рубати ліс), а іншим - не можна.
3. Кредити дуже дорогі.
Тому в Україні новий бізнес переважно ведуть за схемою: заробив 100500% прибутку, вивів в офшор. Якщо бізнес справді крутий - зареєструють його десь в країні з нормальними судами, наприклад США.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 986 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 22 авг, 2023 21:12

BIGor писал(а):
  Faceless писал(а):
  andrijk777 писал(а):https://www.oporaua.org/viyna/kilkist-u ... pora-24791
Загальна кількість сімок ділиться на 1,43(середня кількість сімок на людину). Ваші колл-центри і ботоферми - враховані.
*Особисто я довіряю цим даним.

Оце "враховані" - це так завана "експертна оцінка", не більше. У НКЕК немає ресурсів, як достовірно визначити цей коефіцієнт. А це і "технічні" сім картки - для систем охорони, для 4ж роутерів, і просто користувачі, що мають кількох операторів, і всілякі службові/робочі номери, і вже названі колцентри з ботофермами. Тобто, насправді цифра від балди, яку ніяк не перевірити

А яка цифра не від балди? Чи є у Вас кращі і якісніші дані? Може поділитесь? А то виглядає як "Баба Яга проти".
Якщо в мене немає кращої цифри, це ніяк не покращує інші цифри "від балди"
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 23 авг, 2023 07:07

rjkz писал(а):Тот мой знакомый тестировщик, когда по приезду прищел на фирму электриком устраиваться, на вопрос об ожидаемомо уровне зарплаты,, назвал 18 долларов в час (примерно 36 к в год), в "русском бизнесе" ему-бы еще попытались сбить на 16, но компания была американская, сказали "не можем меньше 24 на испытательный срок и 27 по окончании 48 и 54 куе в год соответственно). Сейчас у него около 140 куе, второй год тестировщиком.
Но с чего-то надо было начинать.

Тестувальники на заході не дуже популярні, бізнес думає так "навіщо платити 120 куе чуваку в США, який буде працювати в пів-сили, якщо можна найняти за 12-24 кує індуса чи українця який буде вджобувати по 12 годин на добу і ще щаслив буде?"
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 23 авг, 2023 07:36

phantom_systems писал(а):У меня когда-то было 7 активных симок, просто так нужно было. Обычно 3-4 пользовался.

До речі виграшна стратегія. В мене декілька сімок, які підтримую на плаву, то час від часу на них всі оператори щось цікаве підкидають на халяву.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Ср 23 авг, 2023 08:03

BIGor писал(а):Тестувальники на заході не дуже популярні, бізнес думає так "навіщо платити 120 куе чуваку в США, який буде працювати в пів-сили, якщо можна найняти за 12-24 кує індуса чи українця який буде вджобувати по 12 годин на добу і ще щаслив буде?"

Мабуть, це вірно: скільки я знаю «тестувальників» - всі вони або в Україні, або в різних країнах Європи, і всі мають зарплатню від 1500 до 3000$.
В США всі IT-ники мають зовсім інший рівень зарплат та зовсім інші функції. Наприклад, в липні почув від нашого українського ІТ-ника відгук про роботу іншого нашого ІТ-ника: «Він там для фірми розробив таку одну річ, на якій вони зекономили/заробили не один мільйон доларів». Що саме наш хлопець придумав/розробив, не розкривали.

Пропоную вашим дітям пройти невеликий тест на знання англійської мови.
Мені регулярно приходить розсилка з одного університету на північному заході США - я декілька років тому мав до нього деяке відношення.
Цього разу прийшло посилання на коротке відео про те, як в ці дні заселяються в кампус новозараховані.
В цьому університету навчання не є дешевим, але для українців є завжди преференції в навчанні.
Є підготовка за спеціальністю Computer science.
https://www.youtube.com/watch?v=KZLaWJJGGsU
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 23 авг, 2023 08:09

akurt писал(а):Мабуть, це вірно: скільки я знаю «тестувальників» - всі вони або в Україні, або в різних країнах Європи, і всі мають зарплатню від 1500 до 3000$.

Зараз бум в сфері мануал-тестувальників із Африки за 500$.
І часто за українця, який отримує 3k$ в місяць, американці платять 6-9k$, які забирають собі фірми-посередники.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 986 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 23 авг, 2023 08:12

Дюрі-бачі писал(а):
  akurt писал(а):Мабуть, це вірно: скільки я знаю «тестувальників» - всі вони або в Україні, або в різних країнах Європи, і всі мають зарплатню від 1500 до 3000$.

Зараз бум в сфері мануал-тестувальників із Африки за 500$

Вірю. В травні в Сан Францисько почув від нашої дівчини приблизно таке:
"Тільки запропонуєш виконати замовлення в сфері арт-дизайну щось за 500 доларів, як перебивають азіати з пропозиціями виконати замовлення за 10$".
akurt

2
2
7
  #<1 ... 11271128112911301131 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему