15 тис. мотивованих бійців (не мобілізованих бомжів) взяли РнД (штаб армії), за добу проїхало біля 1000 км, по дорозі взяло кілька обл. центрів і зупинилися в 100 км від Мск.
flyman написав:15 тис. мотивованих бійців (не мобілізованих бомжів) взяли РнД (штаб армії), за добу проїхало біля 1000 км, по дорозі взяло кілька обл. центрів і зупинилися в 100 км від Мск
Прораб написав:Голосував за Порошенка це показник всеосяжної мудрості?
Так, бо під час бойових дій в країні голосувати за актора можуть лише недалекі люди. Яким що Томос, що термос, або безвіз однаково байдуже... Хотіли по-приколу, а тепер не знають як збігти з України.
Чувак закидав пороху за "Бої увійшли в історію під назвою “Іловайський котел”. Українська армія втратила 366 воїнів, 429 - отримали поранення різного ступеню тяжкості, 300 - потрапили у полон."
Зараз засекретив наши втрати, тому що при діючому вони жахливі...
При минулому на Україну наступала 300-тис (чи скільки там) армія? Не сравнивайте что-то с пальцем.
Армія стояла під нашими кордонами з 2014, про що час від часу повідомляли кляті порохоботи, а ви ржали "а то путин нападет". Результат отримали, але розуміння, що накоїли, у більшості досі нема, тому біда буде і надалі.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 27 сер, 2023 13:26, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:І це☝️ - не я видумав, а це так АТОвці кажуть!(що це не до порівняння! Це - "небо і земля!" - теперішня війна)
якщо мова про 2016-2021, то так, окрім Мар'янки (де було задіяно приблизно рота вс) не було суттєвих БД... а в 2014 було дійсно важко, тому що армія не мала нічого окрім АК47 (умовно)перші місяці
flyman написав:Ви занадто егоцентричні і розглядаюте окрему особу як унарну одиницю, без її зв"язків із соціумом, та державою: "бери та їдь, ніхто не тримає (чемодан, вокзал, РнД)" калаш непридатному уклоністу, мабуть, додає впевненості у власній праводі реус за "кордони 91 до останнього" чи "ліпше поганий мир"? і який варіант в контексті КРЖН медвежий/бичий? моя думка, що "кородон 91" до від"ємного росту м2
Ви, напевно мрієте також виїхати з України, судячи з вашої риторики, але очевидно немає можливості, тому всіх, хто має законне право на вільне пересування ви вважаєте уклоністами. Це не сильно відрізняється від погляду невдахи, який не здатен заробляти пристойні кошти, та у своїх невдачах звинувачує заможних та успішних і вважає їх злодюгами, які вкрали у нього майбутнє. Але суть полягає в тому, що я маю право, але залишаюсь в Україні , в ви не маєте права, але мрієте ухилитися від військового обов'язку та звалити за кордон. Тепер мій погляд на майбутнє. У мене немає сумнівів у тому, що буде перемога. Скільки часу для цього потрібно залежить від того в якій кількості, як швидко, і яку зброю ми отримаємо від наших партнерів. Нас точно не кинуть напризволяще і ми рано чи пізно отримаємо все для нашої перемоги тому що, наші партнери у цьому зацікавлені. Щодо КРЖН, то на мій погляд все таки буде просідання цін, після війни звісно ріст. На скільки і по термінам неможливо прогнозувати, це залежить від багатьох чинників, які на сьогодні не відомі. Поки все рухається по оптимістичному сценарію.
Знищено військового рф, який віддав наказ ОБСТРІЛЯТИ Чернігів 19 серпня, – мілітарі-блогер Джемаль.
- Він повідомив, що за родиною російського полковника стежили на території рф. Щойно чоловік разом з дружиною та дорослим сином-військовим вийшли з дому і сіли у авто – їх почали переслідувати. - «Були знищені всі троє в машині. Їх зустріли біля дому. Вони вийшли, сіли в машину і доїхали лише до першого світлофора, де в них випустили щонайменше три обойми», – сказано на відео.
Поки інформація офіційно не підтверджена. Але хочеться вірити, що російська мерзота отримала по заслугах
prodigy написав:якщо мова про 2016-2021, то так, окрім Мар'янки (де було задіяно приблизно рота вс) не було суттєвих БД...
Тим не менше тільки з військової частини, що дислокована в моєму містечку, за цей період більше 30 загиблих, так ще і не впевнений, що всіх вказали https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1 ... 0%B4%D0%B8 Тому дуркувати ну зовсім не варто було.
mephala написав:така собі варіація. тобто хтось в 18 років прослизнув щоб не служити і використав 2 роки свого життя на свій розвиток а той в кого забрали 2 роки в молодості і тепер повинен піти?
Я ж пишу - спочатку. Військові колективи створюють та формують її основу люди з військовою дисципліною. Потім якщо в цю систему вливати по 10-15% цивільних кожні півроку, то це аж ніяк не вплине на дисципліну навички і все інше. Не буде ніякого розброду та шатанія.