були проти, й були в шоці. про це кажуть оці санкції, які ввели майже одразу, бо домовилися про це наперед.
можливо дехто на Заході не очікував, що ми втримаємося - це так.
|
|
![]() були проти, й були в шоці. про це кажуть оці санкції, які ввели майже одразу, бо домовилися про це наперед. можливо дехто на Заході не очікував, що ми втримаємося - це так. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПроти окупації Криму теж було "глибоке занепокоєння" і санкції вводили, але толку з того... Досі обіцяні "пекельні" санкції (наприклад дистанційне блокування всіх комп'ютерів, смартфонів, промислового устаткування, блокування кораблів через Босфор і Балтику, та хоча б повне відключення від Свіфту всіх банків), які б могли зупинити війну, не ввели. Та і перші "відчутні" санкції (ембарго нафти) почали вводити в травні ![]() санкції не можуть зупинити війну, це може лише військове втручання - дивимось Ірак чи Югославію. це реалії. а оскільки Раша в спадок отримала ядерний арсенал, то поки що вона вважає, що з нею нічого зробити не можуть а санкції руйнують економіку країни дуже сильно. але це займає час. хоча Ращу дожмуть до стадії, коли вона перестане бути загрозою Захід грає по правилах, Раша - ні. це поки що дає певне перевагу. ключове - поки що ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуИМХО досі вважаю, що найпростіший спосіб закінчити будь-яку війну - зробити так, щоб в одної зі сторін закінчилися гроші. А для цього потрібно просто перестати купувати товари у москалів. Як приклад завершення війни від економічної поразки - перша світова Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 27 сер, 2023 20:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() Україна завжди була потужним отримувачем грошей від ООН. А не донором. В сотні разів отримуючи більше , ніж внески. В 2019 сплатила 1.5 млн дол (при загальному бюджеті ООН 10 млрд ) а тримала на сотні мільйонів.
Після повномасштабного вторгнення цифри зросли кратно. Внески України символічні. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩас же не выносят? Фигня это всё. Есть куча видосов военных, где они требовали от власти копать траншеи. Всё равно пришлось, только уже не экскаватором, а лопатой, как мой племянник, десятки километров. Сейчас ровно это же сделали на границе с баларусью. Востаннє редагувалось Бетон в Нед 27 сер, 2023 20:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Да я в шоке. Читал уже. Такое ощущение, что это вы ему нашу переписку передаёте. Только возник вопрос, он на него уже и ответил через пол дня
![]() ![]() "Я б не хотів фантазувати, що ми б жили без виборів 3-5-7 років. Я не хочу, що до влади було ставлення, що вона тримається. Я ні за що не тримаюся. Я б хотів провести вибори. Мені подобається це зробити, коли нам потрібно, в продовж року", - сказав президент. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВійна, тому майдан "не на часі". Та й з економікою влітку 2022, завдяки міжнародній допомозі, в нас стало все нормально*. *поки дають допомогу Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 27 сер, 2023 21:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТак і на півдні стояло значно коротше завдання. Якщо раша за рік зуміла вибудувати таку довжелезну оборону, то укріпитись навпроти проходів з Криму за 8 років було, напевно, простіше і дешевше.
|
|