|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Пон 28 сер, 2023 09:43
Investor_K написав:Хтось із колег у липні робив конверт у цій банці? Бо я щось вагаюсь...  де ситуація " липень" - а де " через 3 місяці"
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1888 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 сер, 2023 09:50
flysoulfly написав: Investor_K написав:Хтось із колег у липні робив конверт у цій банці? Бо я щось вагаюсь...  де ситуація " липень" - а де " через 3 місяці"
Тому ж і вагаюсь. Здати 2700 синіх, щоб заробити 1600 грн за три місяці. А потім - або хлам, або за курсом НБУ. Чи варті 1600 грн того ризику?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2023 09:52
Investor_K написав:Тому ж і вагаюсь. Здати 2700 синіх, щоб заробити 1600 грн за три місяці. А потім - або хлам, або за курсом НБУ. Чи варті 1600 грн того ризику?
А зачем вам синие??? Сидеть и вечерами их пересчитывать??? Любая монета всегда должна ежеминутно работать. У нас ночь в Америке день и деньги должны 24 часа работать, тогда вы настоящ. бизнесм. А если думать про года и их состояние, то тогда ваши средства превр. в хлам.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 сер, 2023 10:11
Игорь Алексеевич написав:А зачем вам синие??? Сидеть и вечерами их пересчитывать??? Любая монета всегда должна ежеминутно работать. У нас ночь в Америке день и деньги должны 24 часа работать, тогда вы настоящ. бизнесм. А если думать про года и их состояние, то тогда ваши средства превр. в хлам.
Я помню Вашу историю. Как бегали с хламом по кругу. Потратили полдня и вернули в ту же кассу, где брали. С чувством выполненного долга. Я так не работаю.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2023 10:16
Я доволі активно каруселю, але тема з хламом, який не беруть, мені не відома. Один раз Тася підсунула з печаткою одну купюру, яку успішно з'їла тумба Привату.
Укргаз і Тася видавали 1996 рік, але їх всі прийняли по опту. З трьох моїх робочих обмінок в Києві лише одна сказала, що 1996 рік по роздрібному курсу. Інші - опт без питань. Одна з них - з бонусом за сині.
Обмінка, яка береже репутацію, не буде відштовхувати клієнтів сортуванням купюр по року випуску.
Допускаю, що в провінції ситуація інша, оскільки часто обмінки тримає один картель, який диктує умови. В Києві шалена конкуренція, тому тут простіше.
Востаннє редагувалось Economist в Пон 28 сер, 2023 10:21, всього редагувалось 3 разів.
-
Economist
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2023 10:19
Investor_K написав:Я помню Вашу историю. Как бегали с хламом по кругу. Потратили полдня и вернули в ту же кассу, где брали. С чувством выполненного долга. Я так не работаю.
Если вы читали внимательно, то я бегал по кругу в эти дни для родственника, которому надо была крупную сумму поменять зелёные на синие. Пришлось подключить тумбу и обменники. А лично для меня синие, зелёные по барабану, лишь бы в нормальном состоянии. Они у меня все максимум на час задерживаются. Удивил Приват и тумба. Разместил в тумбе и через 30 мин снял в кассе синими. Кассир сказала, что есть в наличии и отдала без проблем. А два отделения Аккорда у меня в городе находятся попа к попе др. к другу и между ними Приват, поэтому бегать не пришлось. 
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Пон 28 сер, 2023 10:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 сер, 2023 10:51
Игорь Алексеевич написав: Investor_K написав:Я помню Вашу историю. Как бегали с хламом по кругу. Потратили полдня и вернули в ту же кассу, где брали. С чувством выполненного долга. Я так не работаю.
Если вы читали внимательно, то я бегал по кругу в эти дни для родственника, которому надо была крупную сумму поменять зелёные на синие. Пришлось подключить тумбу и обменники. А лично для меня синие, зелёные по барабану, лишь бы в нормальном состоянии. Они у меня все максимум на час задерживаются. Удивил Приват и тумба. Разместил в тумбе и через 30 мин снял в кассе синими. Кассир сказала, что есть в наличии и отдала без проблем.
Ви чули хто завалив Мертве море? Ні ? Говорять що теж ігор олексійович записав на власний рахунок
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 28 сер, 2023 20:53
мда, поломали гешефть под конец месяца
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2023 21:05
cohan написав:мда, поломали гешефть под конец месяца
І не кажіть, дядьку. Такий облом.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 сер, 2023 21:09
cohan написав:мда, поломали гешефть под конец месяца
А ведь была почти вся прошлая неделя чтоб слиться.
-
Danik
-
-
- Подякував: 2323 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
|