Патрульний поліціейський застрелив порушника - обговорення

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 678910 ... 41>
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 12:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

beee написав:
Василь-Рівне написав:
  барабашов написав:Филатов пообещал что не сядет

Тобто Філатов на весь світ заявив, що буде САМ вирішувати замість суду? А потім всі українці дивуються, що нас не беруть в ЄС?
Сядет. И будет долго сидеть. Убил особо опасного преступника на спец задании. Они с рынка только уволились ещё не успели понять что с пьяными придется работать.
Хотя. Мне, как налогоплательщику алкаши возле метро не нравятся. Перестрелять или как тут пишут минуснуть бы
Филатов оборзевший охамевший беспредельщик.
Сяде чи ні вирішить суд, і я сподіваюся що на користь поліцейського. Розводити теревені, чого поліцейські не рембо зі сталевими нервами, не майстри психології, дипломатії, переговорів і рукопашного бою, можна довго, але:
- відпочатку поліція вела себе цілком адекватно
- чоловік вів себе неадекватно і провокативно одразу, хамив і погрожував
- напад на поліцейських був і зафіксований. Цього вже достатньо для застосування зброї поліцією, адже є і загроза життю і здоров'ю поліцейського, і цілком може розцінюватися як спроба заволодіти зброєю.
- давити на жалість типу "це ж на очах дітей" безґлуздо. Це ніяк не має впливати на ситуацію. Не може злочинець прикриватися дітьми, щоб напасти на поліцейського.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 12:15

beee написав:https://youtu.be/SJe7XSXTUgc?si=rQZMPmdfk4kx7pZj
дубінського слухати - себе не поважати. воно таке саме бидло, як і мужик, якого застрелили
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 12:33

Faceless написав:
дубінського слухати - себе не поважати. воно таке саме бидло, як і мужик, якого застрелили

Відстрілювати подібне бидло - це найкоротший шлях навести лад в країні. Вседозволеність і вЯлічіє навряд чи можна перемогти розмовами (хіба не доведено на численних прикладах поведінки кацапів в усьому світі?). Чудово, що є відео та ця історія набула розголосу.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 12:36

Faceless написав:
Его выбрал зеленский. Я думал вы уважаете его выбор. И Дубининский часто говорит умные вещи
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 12:41

beee написав:
Faceless написав:
Его выбрал зеленский. Я думал вы уважаете его выбор. И Дубининский часто говорит умные вещи

Ви щось явно переплутали. Я ніколи не був серед прихильників ні першого ні другого.
Світ взагалі не чорно-білий, і розумні речі можуть часом говорити і бидло, і злочинці, і навіть у тупуватих трапляються моменти просвітління, але це не привід прислухатися до таких людей.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 12:53

Letusrock написав:я так розумію стріляли в спину? це теж не ок.

Если внимательно, желательно в замедленном режиме, смотреть видео снятое детьми (https://t.me/hyevuy_dnepr/58666), то видно, как на 1:27 мужчина нападает на полицейского и бросает того на асфальт, в это время (1:28) женщина-полицейский пытается блокировать женщину, в 1:30 ребенок кричит "папа давай, папа" и полицейский падает на асфальт, 1:31 мужчина бежит к женщине-полицейской, 1:34-1:35 слышен звук удара и женский крик (вспомните лицо женщины-полицейской!), 1:36 слышен первый выстрел, 1:37 крик ребенка "ты куда, бл***".
Только после выстрелов и крика полицейского "на пол, на пол" до женщины доходит, что понты закончились и она послушно ложится на землю.

С момента удара полицейской (1:34) до первого выстрела (1:36) прошло всего 2 секунды.

Полицейский стрелял в спину нападающему потому, что мужчина, когда бил женщину-полицейского, находился к нему спиной. Ему что, надо было сперва сказать "повернись ко мне лицом, я не могу стрелять в спину"?

Насчет детей. В посте Напад росії і білорусі на Україну я привел слова детей в адрес полицейских, заменяя буквы звездочками. Если бы я написал те же слова в адрес любого форумчанина, как быстро меня модераторы отправили бы в бан за использование ненормативной лексики?
И повторюсь, в 1:30 ребенок, когда его отец нападает на полицейского, кричит "папа давай, папа". Так что воспитание у детей уже как у их папы. И шок у них не потому, что их отец застрелен, а потому что выстрелы были не в кого-то другого, а в их отца.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 13:04

flyman

сомневаюсь, что полицейские могли бы заставить родителей быдла сделать аборт в свое время.
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 110 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 13:13

flyman написав:Якщо представники влади мають законне право на насилля, це не означає, що вони роблять що хочуть і як хочуть.

Полицейский поступил так, как его обязывает поступать Закон:
пункт 4 ст. 46:
4. Поліцейський уповноважений у виняткових випадках застосовувати вогнепальну зброю:

1) для відбиття нападу на поліцейського або членів його сім’ї, у випадку загрози їхньому життю чи здоров’ю;

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/580-19#Text

Напад росії і білорусі на Україну

Це може стосуватися кожного, так як завтра представник влади вирішить кого потрібно утилізувати по спрощеній процедурі, ібо загроза.

Надеюсь, что так и будет с каждым, кто будет нападать на полицейских.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 13:14

щось останнім часом все перевертають з ніг на голову, де здоровий глузд?
чому поліція допустила такий розвиток подій, а може чому істерична баба з неадекватом робили те що робили?
гуманізм прачює лише деякий час, потім починається закони джунглів. Перший пішов, сподіваюсь поліцейського виправдають і хтось вже для себе зробив висновки, як треба спілкуватись.
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 13:16

flyman написав:Питання в тому, чому поліцейські допустили розвиток подій в даному руслі.
Або по іншому, хто мав би контролювати ситуацію а не пускати її на самотік?
Тут і криється відповідь.

Наскільки я бачив у фільмах :D , у випадку непокори, поліцейські відразу витягують зброю і погрожують нею.
Чому так не роблять українські поліцейські я не знаю.
  flyman написав:Якщо представники влади мають законне право на насилля, це не означає, що вони роблять що хочуть і як хочуть.

В усіх нормальних країнах "представники влади мають законне право на насилля".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 678910 ... 41>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор