Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Панове, такой вопрос, насколько выгодно платить картой Глобус+ на Iherb? Курс доллара - 37,4 + % кешбека (насколько знаю, оплата проходит как продукты). Смущает только, что конвертация через евро, не съест ли всю выгоду?
Була сдійснена покупка в магазині ЖЖУК з он-лайн оплатою. Але за обраною партнерською категорією кешбек НЕ нараховано.
Тех. підтримка у вайбері взагалі не розуміє що їй кажуть. І просто бісить своєю некомпетентнісю. Посилаючись на все що завгодно аби тільки від не відчепились. Просто ДНО!
Прикладаю скріни, з додатку на яких ніде не вказано яка саме форма оплати повинна бути, - через тірмінал або онлайн.
Була сдійснена покупка в магазині ЖЖУК з он-лайн оплатою. Але за обраною партнерською категорією кешбек НЕ нараховано.
Тех. підтримка у вайбері взагалі не розуміє що їй кажуть. І просто бісить своєю некомпетентнісю. Посилаючись на все що завгодно аби тільки від не відчепились. Просто ДНО!
Прикладаю скріни, з додатку на яких ніде не вказано яка саме форма оплати повинна бути, - через тірмінал або онлайн.
с Жуком такое бывает, с ПУМБом испытал подобное но - иногда начисляют, логику я не выстроил
Після оформлення відгуку та заяви до банку на іншому фін. сайті, проблему вирішено, та кешбек донараховано. Тільки но телефонував мені представник банку.