|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 06 вер, 2023 16:42
Denik написав: ЛАД написав:1. Підробляв не він. Так що за це осудити не можна.
Можна ст. 358 ч. 4. Використання завідомо підробленого документа - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
Это еще нужно доказать. Условный Вася Пупкин скажет, что он всегда знал, что у него плохое здоровье и не сомневается в выводах ЛВК. Скажет, что денег он не платил, а повесток в глаза не видел. Это все банально недоказуемо. Сказки это все, причем для внутреннего пользователя, чтобы ему не так обидно было. Не может же Арахмия вот так встать и заявить: ну кто уже уехал, - тот уехал и мы с этим ничего сделать не сможем... Так через неделю после такого заявления границы толпы штурмовать начнут, никаких погранцов не хватит.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Сер 06 вер, 2023 16:46
ЛАД написав:2. Незаконний перетин кордону - у нас заборона на виїзд 18-60 оформлена як закон? Не знаю, як рахується порушення Указу Президента чи Постанови Кабміну.
І це фейк. ЗАКОН УКРАЇНИ Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України Стаття 3. Порядок перетинання громадянами України державного кордону України Перетинання громадянами України державного кордону України здійснюється в пунктах пропуску через державний кордон України після пред'явлення одного з документів, зазначених у статті 2 цього Закону. Правила перетинання державного кордону України громадянами України встановлюються Кабінетом Міністрів України відповідно до цього Закону та інших законів України.А в правилах вже все прописано.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 06 вер, 2023 16:51
ЛАД написав:P.s. Просто интересно, как некоторым удаётся так быстро и легко находить соответствующие статьи УК. Я бы не смог. Или у нас некоторые ники относятся к "группе товарищей"?
Тому, що армія, це не група вагнера і не військова компанія. Все регламентовано. І на різні ситуації доводиться шукати юридичні обґрунтування.
-
Denik
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 06 вер, 2023 17:02
flyman написав: anduzenko написав:Госссподи, да не будет никаких судов. Просто домой к уклонисту приедут дяди в камуфляже, погрузят тело и уедут. Под бурные аплодисменты бургеров и посполитых. Потому что на кону - будущее их (европейцев) детей.
Прямо у Відень? Чи до Кракова?
Про Австрию не уверен, но в Польшу - легко.
-
anduzenko
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 вер, 2023 17:11
antey1969 написав:Условный Вася Пупкин скажет, что он всегда знал, что у него плохое здоровье и не сомневается в выводах ЛВК. Скажет, что денег он не платил, а повесток в глаза не видел.
По переліку хвороб - там дійсно важкі порушення функція, які не можуть безслідно зникнути та з'явитись нізвідки. І я чогось певний, що більшість виїхавших за лівими рішеннями ВЛК мали водійське посвідчення. І явне протиріччя вимог здоров'я та військової служби та керування транспортним засобом.
-
Denik
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 06 вер, 2023 17:18
Denik написав: ЛАД написав:2. Незаконний перетин кордону - у нас заборона на виїзд 18-60 оформлена як закон? Не знаю, як рахується порушення Указу Президента чи Постанови Кабміну.
І це фейк. ЗАКОН УКРАЇНИ Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України Стаття 3. Порядок перетинання громадянами України державного кордону України Перетинання громадянами України державного кордону України здійснюється в пунктах пропуску через державний кордон України після пред'явлення одного з документів, зазначених у статті 2 цього Закону. Правила перетинання державного кордону України громадянами України встановлюються Кабінетом Міністрів України відповідно до цього Закону та інших законів України.А в правилах вже все прописано.
Обратите внимание, я задал вопрос, а не утверждал. Второе. Не знаю, можно ли запрет 18-60 трактовать как "Правила перетинання державного кордону". Третье. Европа не выдворяет беженцев даже при нарушении их собственного закона о пересечении границ. Вряд ли будет преследовать беженцев за пусть даже незаконное пересечение наших. Что Вы хотите доказать? Что Европа займётся экстрадицией наших "ухилянтив"? Я Вам предложил, попробуйте и напишите. Хотите просто поспорить? Простите, неинтересно.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 06 вер, 2023 17:21
Denik написав: ЛАД написав:P.s. Просто интересно, как некоторым удаётся так быстро и легко находить соответствующие статьи УК. Я бы не смог. Или у нас некоторые ники относятся к "группе товарищей"?
Тому, що армія, це не група вагнера і не військова компанія. Все регламентовано. І на різні ситуації доводиться шукати юридичні обґрунтування.
Вы военный прокурор?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 06 вер, 2023 17:23
anduzenko написав: flyman написав: anduzenko написав:Госссподи, да не будет никаких судов. Просто домой к уклонисту приедут дяди в камуфляже, погрузят тело и уедут. Под бурные аплодисменты бургеров и посполитых. Потому что на кону - будущее их (европейцев) детей.
Прямо у Відень? Чи до Кракова?
Про Австрию не уверен, но в Польшу - легко.
Если бы было так легко и просто, наверное, уже делали бы.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 06 вер, 2023 17:27
Гражданин Украины в течении 2023 года был задержан 15 раз за различные преступления (в т.ч. кражи) в Польше. В итоге устали задерживать и вместо цугундера выдворяют в Украину. Гуманисты, блин.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
-