Такі як ти і тобі подібні не вмерли
А от українці від голодоморів мерли і це визнано як геноцид
|
|
![]() Или Капитализм или ГУЛаг. Все. Других экономических отношений не существует (про Китай или Скандинавию даже не заикайтесь). Мы это уже проходили. Народную забаву – Грабли. … это все Совок!!! живущий на подкорке у 30% населения Украины – даже Война до подкорки не добралась. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЛад не в курсе про голодомор. У меня моя бабушка делала котлеты из травы. То, что она не умерла скорее чудо. Каждый раз первый её вопрос был - ты не голоден? ![]() потрібно пришвидшити впровадження роботів, так як маю декілька живих прикладів коли успішний середній бізнес сильно залежить від найманих працівників: а) польська транспортна компанія (наш власник, мій знайомий), водії в силу специфіки 99% українців. Через війну, нестачу кадрів (хтось мобілізувався, хтось втік в Канаду, хтось плюнув на все і вернувся додому) 20% лізінгового автопарку стоїть, контракти зриваються. Фірма з багатомільйонним оборотом терпить збитки через персонал б) колись давно прогорів один успішний автосервіс, бо головний майстер вступив в конфлікт з директором (власник підтримав останнього) і покинув компанію разом з частиною колег. Пізніше виявилось що більшість клієнтів перейшли за майстром, так як довіряли саме йому, а не вивісці ТОВ "Суперсервіс" в якій залишились працювати 20-річні стажори. і сервіс з обладнанням на сотню-дві тисяч у.о. через півроку вже шукав орендаря у бізнесі де залучений висококваліфікований персонал має бути рівноправна взаємовигідна співпраця. Це в умовному Алло чи на автомийці можна сьогодні десятьох звільнити а завтра взяти двадцятьох нових і за півдня навчити роботі ![]() За крок до перевороту у ваших гололовах думок!©)))Як завжди - десь полізли в дебрі... поплила тема в інше русло...
По - перше: якщо в будівельника в його мішку полови і є маленьке зернятко логіки, то він зовсім не правильно його подає! Ну не можна казати, накшталт - "Я - цар, а ти смерд поганий... я тебе годую... і якщо не я, то ти через тиждень здохнеш" В такому ключі і я можу казати - "Якщо не я - то орки через тиждень доберуться до твоїх маєтків, і до твоєї і твоїх родичів дупи!" ![]() По-друге: кого гребе моє минуле? Чи я мільйони податків сплатив, чи пару сотень тисяч? Он скільки людей не офіційно працювали і працюють! Он скільки заробітчан - туди ж! Так нііііі - цікавить саме Успіх, самий "звірячий уклоніст від високих податків"!(бо те, що звичайні податки сплачував єп/єсв - то нікому не цікаво) По-третє: що ви всі якісь мені умови ставите - "А от якщо б? А от якби?" Я ж кажу просто - я відвоював/впахував більше 1,5р(!!!) - тож замініть/підмініть мене і моїх побратимів! Все ж дуже просто! І вам всім заплатять оті "шалені" премії/зарплати, які ніяк вам всім спокою не дають ![]() Я ж кажу, що готовий зі своїх на моменті 49К(зарплата+премія) - "зістрибнути"/піти додому на 10К(зарплату охоронця атб), а вам залишити своє таке вакантне/дороге місце, де з ваших слів тут - "не бий лежачого"... Ще й одягнуть вас і годувати безкоштовно будуть! Ну, налітай/торопісь!© ![]() По-четверте: я ж не для того написав про сосиски, які тут коти вже не їдять, щоб ви цим мене тицяли - а для того, що при Зеленському армія ЗСУ - сита! Не знаю, чи була сита армія при сивочолому, але як бачимо зараз - з харчами все ок! Тож ще раз хочу підкреслити - якщо б я хотів більше грошей(а не піти додому/на дембель), то я б не писав, що - ПІДМІНІТЬ мене, а самі отримуйте оці "шалені гроші" і воюйте далі, хоч до Курильських островів! ![]() я работал в сфере услуг, там такая специфика, каждый наёмный работник стремиться к своему бизнесу. Зачем мастеру работать на сто, когда он может работать на себя в своем гараже? Равно как опытный стоматолог уходит из поликлиники в свой кабинет. То же (в меньшей мере) касается дальнобойщиков купил свою фуру, лицензию и работаешь на себя, зачем ему дядя и транспортная компания? это абсолютное подтверждение моей фразы: кто действительно кормилец, рано или поздно приходит к выводу, что хазяин ему не нужен. Остальные наёмные работники "кормильцы" только в своём воображении у меня есть и обратные примеры, когда из своего бизнеса идут в чужой (на рядовую должность с з/п 8-10кгрн) потому что чего-то не хватает. То ли знаний и опыта, а может организаторских способностей или умения коммуницировать с людьми. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 07 вер, 2023 10:46, всього редагувалось 2 разів.
|
|