Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
greenozon написав:щодо виклику про міжнародний переказ - це треба відкривати валютну картку в ПУМБі (додаток вміє?) щоб його отримати?
чи 2) можна отримати на грн картку?
Можна отримати на гривневу карту. Я відправляв через вестерн юніон онлайн пару євро (з Німеччини ) з отриманням кеша в гривні, все спрацювало. Важливо вказати що отримувати будете саме кешем, бо якщо вказати відразу рахунок то воно просто впаде на ваш рахунок і ПУМБ це не зарахує за виконання умов.
konokrad написав:Не формується квитанція за останніми переказами з картки на картку. Це в мене одного так?
Вітаємо! Наразі масові збої у роботі додатку не зафіксовані. Для діагностики та усунення проблеми просимо Вас надіслати звіт до служби технічної підтримки. Для цього слід тапнути 5 разів по екрану (для ОС Android) або потрусити смартфоном (для ОС iOS); натиснути "ОК" на сповіщенні "Зворотній зв'язок", яке з'явиться на екрані; коротко описати проблему та вказати електронну адресу для зворотнього зв'язку. Після завершення діагностики Ви отримаєте зворотній зв'язок на вказану електронну пошту.
Daswer написав:До треба зробити щоб зарахувався виклик міжнародний грошмейстер. Маю друзів за кордоном і вони можуть переказати гроші. Як краще це зробити, щоб виклик зарахувався? Дякую
Вітаємо! Для участі у виклику достатньо отримати міжнародний переказ у додатку ПУМБ Online в період з 21 серпня по 21 вересня 2023 року. Зверніть увагу, що бонус можна отримати лише один раз. Для отримання переказу та бонусу потрібно:
1. Відкрити застосунок ПУМБ Online - розділ "Платежі" 2. Обрати опцію "Міжнародні перекази" 3. Отримати переказ через будь-яку з міжнародних платіжних систем: Western Union, MoneyGram, Ria або PrivatMoney 4. Дочекатися зарахування 200 ₴ на бонусний гаманець протягом доби
Daswer написав:До треба зробити щоб зарахувався виклик міжнародний грошмейстер. Маю друзів за кордоном і вони можуть переказати гроші. Як краще це зробити, щоб виклик зарахувався? Дякую
правила мутнi не раджу менi не зарахували за 160гр чистими не став нерви псувати собi
Якщо це і працює, то не у всіх. Кілька разів намагався отримати переказ MoneyGram, постійно видавало помилку "Транзакція не пройшла". Після цього отримав свій переказ в касі ПУМБа, проблем не виникло. Схоже, ця функція в додатку недороблена.
Вітаємо! Для участі у виклику достатньо отримати міжнародний переказ у додатку ПУМБ Online в період з 21 серпня по 21 вересня 2023 року. Зверніть увагу, що бонус можна отримати лише один раз. Для отримання переказу та бонусу потрібно:
1. Відкрити застосунок ПУМБ Online - розділ "Платежі" 2. Обрати опцію "Міжнародні перекази" 3. Отримати переказ через будь-яку з міжнародних платіжних систем: Western Union, MoneyGram, Ria або PrivatMoney 4. Дочекатися зарахування 200 ₴ на бонусний гаманець протягом доби
Я переказ отримав. Виявилось цього не достатнньо Пiдтримка назвала ще тьму додаткових умов, про якi я не знав i нiхто не знав ))
v57 написав:Пiдтримка назвала ще тьму додаткових умов, про якi я не знав i нiхто не знав ))
Саме так! А я вже два тижні веду переписку з підтримкою і вже вдруге благаю надати мені офіційні затверджені правила вказаного виклику, та повідомити яким чином клієнти були обізнані з цими правилами, а також яким чином саме у цьому положенні описане поняття "міжнародні перекази". Підтримка вже другий тиждень (маю 4 відповіді на емейл) - не відповідає по суті питань а як папуга повторює: "Міжнародні перекази - це перекази з-за меж України". Будь-які приклади що в принципі це хибне твердження (міжнародний переказ може бути висланий з України і отриманий в Україні - і це буде саме міжнародний переказ за своєю суттю), будь-які докази що переказ надсилався фізичною особою, що знаходяться за межами України, будь-які спроби достучатися до банальної логіки - що у разі відсутності положення або належним чином з ним ознайомлення, або відсутності у ньому конкретних тверджень, що доводять правоту банка - усі ці випадки у солідних банках вважаються такими, що розглядаються на користь клієнта - усе це з впертістю віслюків підтрикою ігнорується. Адже ПУМБ вже давно та успішно довів що поняття солідного банку - і понняття ПУМБ - це просто антиподи, а його підтримка сама дуболомна з підтримок усіх банків - бо вони жодним чином не коментують задані питання а як папуги повторюють одне й те саме. І так по кругу вже 4 рази. На підході очікую 5й.
v57 написав:Пiдтримка назвала ще тьму додаткових умов, про якi я не знав i нiхто не знав ))
Виглядає так, що у своєму прагненні повторити Прихват БУМБа досягла нового рівня - повторення успіху "Стейків", та має реальний шанс отримати позачергове кольорове звання.