Щоб перемогти дракона потрібно самому стати дракону... Ми прискореними темпами повторюємо долю москалів: в них диктатура будувалась 20 років, а ми побудуємо за 5...
Дюрі-бачі написав:Щоб перемогти дракона потрібно самому стати дракону... Ми прискореними темпами повторюємо долю москалів: в них диктатура будувалась 20 років, а ми побудуємо за 5...
antey1969 написав: Какой идиот будет ложить из-за рубежа деньги на карту, если с нее в любой момент могут списать средства для оплаты штрафа в Украине. Одного этого решения достаточно, чтобы оплаты коммунальных услуг из-за рубежа немедленно рухнули.
Ви ж наче маєте знаєте що буває, коли не оплачувати комуналь. (до війни). Зараз ясно що мораторій , але ж це не вічно.
Щодо методів…. Якісь методи хтось запропонує? Ясно, що якщо для вільнолюдя поліцейський по замовчуванню це «кондом , який мені заважає нормально жити і кататись залитим горілякою » , для нього ТЦК це теж щось таке, що посягнуло на його святість. В правовому ж полі жити ніяк не можна. Щоб нічого не блокували. Щоб синьолобого не витягували силком з машини. Щоб не кидатись на силовиків, і не отримувати кулю.
«Я живу як мені зручно, кладу на закони, а ви мене будь ласка не чіпайте , і обовʼязково захищайте. Мене і моє майно. Хто-небудь. Якийсь долярчик .»
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 16 вер, 2023 11:31, всього редагувалось 1 раз.
Xenon написав:У каждого второго ИТшника и кто свалил за бугор есть давно карты типа Wise,Пионер, крипта и аналоги. + местные зарубежные счета открываются запросто
Зачем живя зарубежем пользоваться укр.счетами и картами
Коммуналку платить, родственникам денежку закидывать на жизнь, донатить.
fler написав:В Україні масово блокують банківські картки ухилянтів. Такі санкції залучає Державна виконавча служба за статтею 210 КУпАП «Порушення військовозобов'язаними чи призовниками законодавства про військовий обов'язок і військову службу». Відразу після відкриття виконавчого провадження та занесення ухилянта до реєстру боржників, ця система автоматично знаходить всі його рахунки в банках. Їх заарештовують і автоматично списують з рахунку суму, що дорівнює сумі призначеного штрафу. Серед інших поширених важелів впливу на військовозобов’язаних: розшук і арешт транспорту, нерухомості, заборона вчиняти будь-які нотаріальні дії тощо. Джерело: https://radiotrek.rv.ua/news/uhilyantiv ... 14239.html
Хочу побачити, як страждає батальйон Монако
Короче, все ухылянты, что не пересекли границы, будут страдать. Если пересекли, не смогут перечислять деньги из-за рубежа на свои гривневые карты для оплаты коммунальных услуг. Ну как бы так себе идея.
Блокировать счёт без решения суда и судебного исполнителя возможно?
Все взялись активно обсуждать вопрос об аресте счетов и остальных действиях с ними. А внимательно читать не получается?
Xenon написав:У каждого второго ИТшника и кто свалил за бугор есть давно карты типа Wise,Пионер, крипта и аналоги. + местные зарубежные счета открываются запросто
Зачем живя зарубежем пользоваться укр.счетами и картами
По-перше, дуже перебільшено, як кількість людей, що тим користується, так і зручністю тих інструментів. Місцеві рахунки йдуть вкупі з європейським фінмоном
Faceless написав:По-перше, дуже перебільшено, як кількість людей, що тим користується, так і зручністю тих інструментів. Місцеві рахунки йдуть вкупі з європейським фінмоном
Не повірите, але значну частину наших мігрантів через пів року стимулюють платити місцеві податки. І переважна більшість знайомих їх таки платить і переходить на місцеві банки, бо без податків важко з медициною, школами для дітей і т.д....
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 16 вер, 2023 11:55, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:думаю пора переговори відновлювати. Дати росії зберегти лице відмовитись од нато, ну й іще якусь хрєнь тіпа російську зробити державною. Поки ми ще маєм за собою силу. Після виснаження наших військ в контрнаступі і якщо вони проведуть мобілізацію говорити вони точно не будуть.
А я всё ждала когда ж будет отказ от НАТО ))) Бандерлог, спасибо, и за сообщение именно к ЛАДу тоже прям в яблочко.
В НАТО надо было вовремя тихо и спокойно вступать, а не говорить об этом и записывать в Конституцию. А Вам из батальона Монако умничать не надоело? А Харьков только что опять обстреляли. Видимо, чтобы не расслаблялись, а то давно не было.