Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 51135114511551165117 ... 14612>
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 17:55

Мабуть тому, що більшість населення України і не тільки, традиційно протиставляє себе владі-"ми та вони" і пересічних сприймають скоріше як "своїх" а представникі влади-"чужі". И передумовы для такого ставлення з'явилися не вчора та й на жаль продовжують з'являтися и тепер.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 17:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я давно помітив
Є два типи імігрантів
Один готовий пахати як віл - ці в Україні потрібні
другий - вважає що йому всі винні - цих нафік не треба

Але є два типи громадян
Одні вважають що Україна це їх Держава - і стараються в міру своїх сил не плачучись і не випячуючись
Другим постійно хтось щось винен -- наприклад вам.
Ви що зробили щоб хлопці з замбії вас не поміняли?
Найсмішніше що ніхто заміни нуля на нулі..і не помітить
То й далі збираєтесь бути нулем з угорсько/російськими поглядами?
чи може хоч трошки попрацюєте на Батьківщину яка вас безкоштовно вивчила?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 17:59

Letusrock

а висновки маячня. масово їдуть у розвинені країни з соціалом. а в нас з соціалом біда, а взимку холодно - тому буму іммігрантів поки що не буде. а коли створимо необхідний рівень - тоді подивимось
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 18:03

Hotab написав:А він за 70 км від фронту де бере сигнал? Невже розвіддрони зараз літають так глибоко?
Напевно малось на увазі
дрон-ретранслятор в межах 30-40 км від лінії фронту нарізає круги і ретранслює з/на дрон-камікадзе який за 70 км від фронту( але 30-40 від дрона-)ретранслятора
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 18:28

В моєму жк: сусіди навпроти - американці, вище - китайці. Ще сім'я індусів. Водять дітей в школу.
Тенденція на морду
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 18:31

beee написав:В моєму жк: сусіди навпроти - американці, вище - китайці. Ще сім'я індусів. Водять дітей в школу.
Тенденція на морду
А в мене в радіусі 3 км від житла - жодного іноземця....і що ? яка тенденція?
А в радіусі 1 км від роботи ( проживає десь 5000 осіб) - 4 іноземці..з яких два футболісти Карпат... - знову яка тенденція?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 18:32

beee написав:но откровенно говоря, есть надежда, что трамп, действительно, может закончить войну быстро

Я не совсем понимаю, откуда такие мысли, что трамп что-то может

Ну ок, можно немного прикинуть хрен к носу

Трамп, говорил, что может остановить войну двумя звонками - Зеленскому и Путину
И что он им скажет ?

1) Трамп говорит Путину: - Володья, убирай свои войска назад к себе, Украину не трогай, иначе я отдам приказ вжарить по тебе из всего, кроме ядерки, что у меня есть
А Зеленскому говорит:- Володья, попустись. На военную помощь для Украины не рассчитавай. Безопасность Украины будет под моими гарантиями

Ээээ, сомнительно. Сам Трамп говорил, что допускает, что Украине, возможно, придется уступить часть территории России, чтобы остановить войну

И тут переходим к п.2

2) Трамп говорит Путину: - Володья, ну ты там что-то отвоевал, пусть это будет твоё. Но если полезешь дальше, то я отдам приказ вжарить по тебе из всего, кроме ядерки, что у меня есть
А Зеленскому говорит: - Володья, попустись. Отдай территории Путину, иначе военной помощи Украине не будет. Безопасность Украины будет под моими гарантиями

И это капкан для Украины и п.2, и в п.1
Если Зеленский не соглашается, то военной помощи не будет и Украине будет тяжело сразу
Если Зеленский соглашается, это может остановить войну. Но на время президенства Трампа. А в United State of таки Америка у любого президента - только 2 срока. И первый срок Трамп уже отсидел

За эти 4 года предполагаемого президентства Трампа, рашисты не будут сидеть на жопе ровно, а будут наращивать производство ракет, ударных БПЛА, проводить скрытые мобилизации и всячески готовится.
Чтобы через 4 года, снова вторгнутся в Украину. Украине будет опять тяжело

PS. Я лично не понимаю тех, кто говорит, что можно остановить войну. Это либо от глупости либо от хитрожопости.

Путин, да и большиство в РФ, не собираются останавливать войну, пока Украина не капитулирует
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 20 вер, 2023 18:38, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 18:34

Hotab написав:_Mykola_ ,

Якщо такі дії будуть толеруватися і виправдовуватися

А де і ким вони толерується?
Там трохи БобЮа різкуватий, готовий стріляти в ухилянтів, але у нього своє наболіле. А так то нема толерантності.
Зате є прекрасна толерантність до пловців через Тису, до «дєло потірялось», до липової інвалідності, до «хай краще виборці опзж (слуг народу, не важливо) , хай якась окрема багатотисячна соціальна група (прокурори, поліцейські, депутати селищних і райрад, тощо) а потім може і зєбра вже (ні!, не буде там ніколи Зєбра, поки рахунки не заблокують) ) .. Тут всіх все влаштовує, нема порушень.

“Нєхароший ви чєлавєк...” :)
А ще ж пілот, спортсмен, активіст!

Де я писав про розстріли ухилянтів?
Не писав...
Про тюрму і копання окопів на півночі, аби відпрацювали утримання -- писав. А про розстріл -- не писав.

Писав про розстріл ДРГ (а це ж усі хто втікає від представників укр.влади).
Бо а чому поранені військові мають за тими тренованими кабанчиками бігати?
От у мене нерв пошкоджений у нозі після поранення. Ні. Бігати не буду. Стріляти буду в дрг.

Колись бачив відео замученого пораненнями сухенького старенького вояка, і як жирне бидло (в 2-3маси вояка) щось йому варнякало “а у нас в країні нема війни, не хочу я ту вашу повістку”, повернулось і пішло...
А ще чув про блохера який обзивав чи плював(?) у вояків.
Тут, думаю, теж треба було би стріляти. Без вмовлянь. За “злісну непокору, напад і т.п.” На відео. І показувати всім, аби більше такого не було...
Але і це не обов`язково ухилянти.
Просто бидло, яке чомусь вважає (помилково), що не повинне показувати документи представникам укр.влади. І поводитись увічливо.

Ухилянти -- це люди які вже надали документи і спокійно чекають перевірку по базах.
За що їх стріляти?
От якщо почнуть битися і т.д. -- отоді вже.

Успіх написав:
  Bobua написав:От як якось випадково потрапив у військо...
Міг забити на телеф.дзвінок від військомату. Тим більше, що я був за пів країни від нього. І без прописки.
Міг дочекатись 1квітня, побачити як вже все локалізувалось на сході й півдні і просто на все те забити (бо насєлєніє там сумнівне якесь).
Міг потім встановити моск. “тєлєграм”, читати де видають повістки і тікати від патрулів
.
Тут ЧОМУСЬ не хочуть надавати цьому значення...
Ухилянти самі ухилились і продовжують ухилятись... - а те, що багато хто СВІДОМО НЕ ухилився - вони цей факт навмисне обнуляють(мабуть, їм дуже соромно це визнати)
Бо я, як і Ви - спокійно міг "забити" на ту повістку, яка прийшла за 30км від фактичного мого місця проживання! :lol:

Але - пішов на фронт, бо думав(так як я ніразу не був військовим/не служив), що війна завершиться через 3-4міс... Або, якщо буде тривати довше, то думав, що мене і всіх решта 100% замінять через рік!
"А воно он як Міхалич"© :roll:
  Bobua написав:ЗСУ захистили мільйон гривень у банк.системі України (від окупації і обнулення). Захистили квартиру (хай і дешеву). Захистили життя (від садистської москволоти).
Цьому тут теж не придають значення... Думають, що це "хтось"(безсмертні Успіхи/Bobua/Фрізи/Бандерлоги) їм мають захищати це все, але ніяк не вони самі!
  antey1969 написав:Лучше всего была бы ротация с выводом на отдых к семьям. Чтобы народ не выгорал, имел возможность отдохнуть и банально потратить заработанное.
Так і я так кажу! Бо просто відвести в тил на 200км - це НЕ відновить "вигорання"(яке накопичилось за 19міс)
  Bobua написав:А хто має йти?
Ми (1%) у війську вже 18міс+, а для нас це теж неприродньо від самого початку!...
Дивні тут сидять люди, правда? Таке враження, що вони думають, що нас справді "народили для війни")), що ми - "воїни від Бога")), що ми - "супер-пупер треновані")), що ми - "безсмертні роботи-термінатори" - а не прості/звичайні люди, висмикнені з цивільного життя і ізольовані вже майже 19міс!!!
  flyman написав:Мова загалом про те, чим і як людей мотивувати? Що вона отримає взамін? Якщо би долярчику, Бобуа сказали, що будеш ти мотати срок в ЗСУ невідомо скільки, поки ти станеш непридатним абсолютно і непотрібним, і люди це бачать і роблять висновки
Не знаю, як іншим - а особисто для мене була б єдина ДІЄВА мотивація(не відпустка на 30днів, не гроші 120К, чи більше) а демобілізація хоча б по завершенні 2р. служби - на 2р. вдома без права виїзду за кордон!(якщо не можна зробити демобілізацію безстроковою) :)
  vitaliiangel написав:пока рабочая схема "поймай бойца на улице". Думаем на 2 шага вперёд. Как долго эта схема будет рабочей? а что потом? рейды по погребам?
Бо треба було ще рік тому робити таку "робочу схему", про яку я і Бобюа писали!
На фронт посилати позмінно і тільки позмінно!!!
Типу, як на заводах працюють... - тільки терміни довші(не сутку/через сутку, чи тиждень/через тиждень) - а півроку/через півроку, чи рік/через рік!
  fler написав:Спілкувалася з морпіхом, про якого пишу тут інколи. Дали йому 17 днів відпустки після 2,5 місяців перебування на фронті. Питаю: "Як так?" Каже: "За хорошу поведінку" (заміняв командира два тижні). Зараз у Харкові, з сім'єю до 22 числа. "Але я вже хочу назад, до пацанів". Часто таке чула від тих, хто пішов на фронт свідомо. Каже, що зараз добровільно йдуть 20-30%, решта - примусово. "Одного примусового мобілізували з Києва - в перший день набухався та наглотався коліс.
Ох вже мені ці поодинокі казочки...
Так, є таке. Буває... - але зовсім не часто і не всюди!

Та от навіть у тиловому забезпеченні, де всі гупання -- то наші виходи, чи тренування (як мені здається), я бачу, що люди казяться. Істерити майже на рівному місці -- от це чомусь майже у всіх запросто.
Хтось вже навіть звідси вирвався додому когось там “доглядати”.
Хтось мріє піти, і зібрав якісь папери, і хотів навіть “підмазувати”, але не зміг, мабуть. Досі тут.

Мені ніби легше. Бо вмію читати багато книг, замість гризти собі мізки.
На нулі читав. Тут читаю.
І в походи ходив (до війська) навіть і на місяць-два. Жити в спальнику і митись з пляшки -- норм.
А от решту солдатів плющить не по дитячому. Інколи навіть по обличчю видно, як хронічна озлобленість у них проступає.
Якщо комусь спаде на думку казкова ідея послати таких в тили, перевіряти документи, то, мабуть, біганина ухилянтів швидко вщухне...
Хтось з ухилянтів погрожує, що у війську стрілятиме в спину? Але навіть не уявляю, що з такими зробили би... Хоча майже впевнений, що вони би просто “зникли безвісти”.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 18:43

Кацапи скиглять)))

🇳🇴 Последняя страна Европы, граничащая с россией, запретила въезд российских авто
Запрет теперь действует в Финляндии, Прибалтике, Польше и Норвегии
Несмотря на то, что страна не является членом Евросоюза, она поддерживает его санкции против рф.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 18:50

Bobua написав:Де я писав про розстріли ухилянтів?
Не писав...
Про тюрму і копання окопів на півночі, аби відпрацювали утримання -- писав. А про розстріл -- не писав.

Писав про розстріл ДРГ (а це ж усі хто втікає від представників укр.влади)

Про ДРГ - це взагалі мимо. Бо за таким принцицом багатьох співробітників ТЦК треба пакувати - людина в формі, документи пред"являти відмовляється.
А пильний громадянин повинен це зауважувати
Хто він ? А невідомо. З урахуванням військового стану - підозра на ДРГ

Ще раз, треба не фантазувати, а виконувати закони
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 51135114511551165117 ... 14612>
Форум:
+ Додати