Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Пару років тому знайшов на городі череп з рогами, схоже кози. Подарував знайомим як сувенір.
ты всем такое даришь?
тільки тим друзям/подругам хто цінує аутентичність/екзотичність подарунку, а не його ціну, ти що думаєш, що на городі кожен рік новий череп кози появляється?
Кажу при зустрічі подрузі: - Тут таке діло є, знайшов череп кози на городі, з рогами, двома. - Вєсщь, привозь!
flyman написав:тільки тим друзям/подругам хто цінує аутентичність/екзотичність подарунку, а не його ціну
тоже экзотично
Хотите подшутить над приятелем, угостите его жвачкой с кровью. Выглядит она как обычная жвачка, поэтому ваш друг вряд ли заподозрит подвох. Когда он начнет ее жевать, то изо рта у него пойдет кровавая пена. Жвачка с кровью абсолютно безвредна, зато веселье с ней обеспечено! https://prikoly-podarki.com.ua/prikoly- ... a-s-krovyu
flyman написав:що думаєш, що на городі кожен рік новий череп кози появляється?
есть места где этого добра навалом. Ладно бы череп крокодила, тут хотя бы интересно (ух ты где взял).
flyman написав:Кажу при зустрічі подрузі: - Тут таке діло є, знайшов череп кози на городі, з рогами, двома. - Вєсщь, привозь!
ну если она ценитель, люди разные вещи коллекционируют. Но про черепа я ещё не слышал.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 24 вер, 2023 21:45, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:тільки тим друзям/подругам хто цінує аутентичність/екзотичність подарунку, а не його ціну
тоже экзотично
Хотите подшутить над приятелем, угостите его жвачкой с кровью. Выглядит она как обычная жвачка, поэтому ваш друг вряд ли заподозрит подвох. Когда он начнет ее жевать, то изо рта у него пойдет кровавая пена. Жвачка с кровью абсолютно безвредна, зато веселье с ней обеспечено! https://prikoly-podarki.com.ua/prikoly- ... a-s-krovyu
єто другоє, не путай штучну (аутентичну) річ із масовим заводським продуктом
Сказала подруга: "привозь", то що, мав "давати задню": "а нащо воно тобі", "а в нас так не прийнято", "забобони"...
Пацан сказал, пацан сделал.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 24 вер, 2023 21:50, всього редагувалось 3 разів.
Ой+ написав: Це так би мовити бичок в американському мульт-мі Barnyard Це якась гендерна зоокоректність чи реально не знають чим бичок різниться від телички?
rjkz написав:я недавно тут приводил пример подачи на фудстемпы после работы с недельным чеком в 6,5 куе.
А це заборонено якимось із законів, по аналогії обмеженням у нас на субсидію?
Понятия не имею, со слов человека, который имел к этой ситуации отношение со стороны города, имеет значение текущий доход, а человек остался без работы. Наличие фена, стиралки, тостера или машины к вопросу отношения не имеет.
на прикладі Німеччині, який зараз багато хто знає дуже добре - для отримання субсидії окрім розміру доходу, має значення наявна кількість грошей (не більше Х євро) й вартість машини (не більше Y євро). як на мене логічно - якщо можеш дозволити собі їздити на порше чи бентлі, то про яку субсидію йде мова
flyman написав:Сказала подруга: "привозь", то що, мав "давати задню": "а нащо воно тобі", "а в нас так не прийнято", "забобони"...
я не оцениваю твой поступок, кто я такой давать тебе оценки, просто пытаюсь найти в нём смысл. В черепе врага смысл есть, он подчеркивает в хозяине статус победителя, хоть и по варварски. В черепе древнего ящера тоже есть смысл, такие вещи стоят тысячи или миллионы и представляют научный интерес. На этом мои смыслы закончились.
"ископаемые бывают полезные и вредные". Раньше я над этим смеялся.
flyman написав:............. цікаво, якщо так складно, як люди виживали в 90і з дачних участків та присадибних ділянок.
Не видел примеров выживавших исключительно за счёт "дачних участків та присадибних ділянок".
щодо корови, то не так багато того сіна і потрібно, дід, поки був на ногах, доти тримали корову з бабцею, інша бабця тримала корову майже аж поки не померла (десь до 80 років, ще сама могла і косити - пережила і голод і війну і СРСР, думаю, що ЧАЕС підкосила здоров"я, в 4ій зоні контролю мешкала), точніше корову продали після похоронів.
Где они брали сено? Или была, как у Дюрі-бачі "ділянка в 50 сот.", которую можно было "по 3-4 дні косити"?
Может у Вас икра была не достаточно мелкая?
В первой половине 90-х у меня были другие проблемы из другого анекдота - ел чёрную икру (глазки мойвы).
Shaman написав:й світ має думати, що з цим робити. точніше, розвинені країни й думають.
была такая соц.сеть periscope где любой человек мог вести прямые трансляции. Обычно это были какие то концерты, футбол, путешествия, политические акции/протесты. Там же музыканты со всего мира давали концерты, которые я каждый день смотрел. Сеть прикрыли показав её пользователям средний палец. Никакой альтернативы до сих пор нет. Трансляций в ютубе мизерный %. К тому же там ограничения по авторским правам, скорости обработки видео и прочие. В других подобных приложениях нет аудитории.