Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:flyman Що це таке ця "канапка"? Цигарки перераховують у пачці коли бусом кагало сиріт на Дойчфатерляндію з Київа повертаються? Чи це тільки фриці люблять?
Знайомі їхали автобусом в Польщу, коли митники шмонали - знайшли у нашої громадянки 6 кіло сала. На кордоні правила що не можна ввозити написані на величезних таблицях, є інтернет ітд. Але все одно хочуть схитрити і надурити систему. В результаті перевіряли всіх інших дуже дотошно +3 години до звичайної перевірки.
Люди завжди хочуть надурити систему. А ті хто хочуть не залежати від інших у автобусі, їм треба їхати машиною )
барабашов написав:flyman Що це таке ця "канапка"? Цигарки перераховують у пачці коли бусом кагало сиріт на Дойчфатерляндію з Київа повертаються? Чи це тільки фриці люблять?
Знайомі їхали автобусом в Польщу, коли митники шмонали - знайшли у нашої громадянки 6 кіло сала. На кордоні правила що не можна ввозити написані на величезних таблицях, є інтернет ітд. Але все одно хочуть схитрити і надурити систему. В результаті перевіряли всіх інших дуже дотошно +3 години до звичайної перевірки.
Головне коли в"їждаю з Албанії в Грецію, то там все має діяти точно так-же, як на Укро-польскому кордоні. Але грекам взагалі все пофіг, я там не те що 6 кг мала можу провезти, с трьох нелегалів в багажнику можу провести. Спочатку дивувався, що на всіх кордонах лформлюють тех паспорт, а там нє.Запитався в грецького плгранця чи оформлювати ТЗ, чи ні він щось махнув в сторону митниці, але я подивився, що туди ніхто не йде. Тож поїхав просто так. Саме смішне, що поруч оформлювався поляк і на те саме питання до польского плгранця, коли той махнув йому рукою кудись йти, почав обурюватись і сказав, що тепер розуміє чому в Греції криза
"канапка" - хліб намазаний маслом і зверху пара кілець ковбаси (умовний "бутерброд"), щоб поки їдеш по польського пана, на якого будеш гарувати, було чим перекусити не за злоті, яких ще не заробив
Я не розумію теми, якщо ми "майже в ЄС", то що то за фігня взагалі із обмеженням руху товарів, послуг, робочої сили, чи це тільки звіздьож в користь бідних. А якщо ні, то не має чого обурюватися, що ставлення як до папуасів і потенційних порушників євронорм. Українець - знай своє місце в євростойлі. "Або труси, або хрестик" (с)
beee написав:Сегодня говорил с родственниками из Катовице. Спрашиваю, как настроение поляков. Говорят сильно негативно поменялось. Недовольны. Помню я с тёщей спорил когда то, что Европа наше спасение. Она говорит, поляки когда то тоже приняли, а потом выгнали и сейчас так будет. Удивляюсь иногда мудрости, касалось бы, недалёких простых людей, проживших жизнь. А ведь всё закономерно - сначала вам сочувствуют, потом вы вызываете раздражение. И это не потому что кто-то плохой. Это природа человека
В кожного своє оточення. У Ваших родичів таке, в мене - всі нормальні. Чого ваші родичі тільки терплять і не вертаються на неньку де їх чекають і будуть дуже часто і сильно "поважать".
Да і ви чогось забетонувались в Польщі. Цікаво-цікаво. Одне говоримо - зовсім інше робимо.
Они наполовину поляки - муж. кстати офигенный чел. Бухает, добряк, хоть к ране прикладывай. Вспоминая отношение лично к себе в довольно строгой Варшаве - очень позитивно. Впечатлила прокуратура Вроцлава, за неделю блокировки сняли, а прокурорша лично со мной общалась.
Про сало. У нас каждый думает, что самый хитрожопый. И мне нравится, когда таких тыкают носом в собственное дерьмо выбивая эту гниль. Я эту черту типа очередь обойти, взятку ткнуть, пропуск намутить такое себе исключение из правил, ненавижу в нашем менталитете на генетическом уровне. Иногда мне кажется, что я поляк, которого сломала система
Сорян за формулировки, пишу за рулём, а еду быстро
Bolt написав:Головне коли в"їждаю з Албанії в Грецію, то там все має діяти точно так-же, як на Укро-польскому кордоні. Але грекам взагалі все пофіг, я там не те що 6 кг мала можу провезти, с трьох нелегалів в багажнику можу провести. Спочатку дивувався, що на всіх кордонах лформлюють тех паспорт, а там нє.Запитався в грецького плгранця чи оформлювати ТЗ, чи ні він щось махнув в сторону митниці, але я подивився, що туди ніхто не йде. Тож поїхав просто так. Саме смішне, що поруч оформлювався поляк і на те саме питання до польского плгранця, коли той махнув йому рукою кудись йти, почав обурюватись і сказав, що тепер розуміє чому в Греції криза
Балканський менталітет. Їм там на усе пофіг. Чесно кажучи, дивуюся, як Греція потрапила до ЄС. В Албанії ще веселіше. Ми коли в'їжджали з Чорногорії, підкочуємось до албанського віконця, щоб паспорти дати, чувак махає рукою "go, go, go!". Так і заїхали без штампів Але довелося звернутися до лікарні - дуже потішило дбайливе ставлення лікарів та сестер.
gonchik74 написав:https://www.epravda.com.ua/news/2023/09/28/704839/ А в Польщі знову подешевшало пальне. В пʼятницю танкував солярку по 6.15, сьогодні вже 5.9.
Щойно по радіо повідомили, що Орлен закликає не робити запасів пального. Мовляв, це не акція перед виборами, а просто зниження цін. Приде сьогодні з/п - поїду затанкую по вінця
gonchik74 написав:https://www.epravda.com.ua/news/2023/09/28/704839/ А в Польщі знову подешевшало пальне. В пʼятницю танкував солярку по 6.15, сьогодні вже 5.9.
Не переживайте ПіС після виборів своє візьме. Обайтек має з чогось жити. 😏
Bolt написав:Головне коли в"їждаю з Албанії в Грецію, то там все має діяти точно так-же, як на Укро-польскому кордоні. Але грекам взагалі все пофіг, я там не те що 6 кг мала можу провезти, с трьох нелегалів в багажнику можу провести. Спочатку дивувався, що на всіх кордонах лформлюють тех паспорт, а там нє.Запитався в грецького плгранця чи оформлювати ТЗ, чи ні він щось махнув в сторону митниці, але я подивився, що туди ніхто не йде. Тож поїхав просто так. Саме смішне, що поруч оформлювався поляк і на те саме питання до польского плгранця, коли той махнув йому рукою кудись йти, почав обурюватись і сказав, що тепер розуміє чому в Греції криза
Балканський менталітет. Їм там на усе пофіг. Чесно кажучи, дивуюся, як Греція потрапила до ЄС. В Албанії ще веселіше. Ми коли в'їжджали з Чорногорії, підкочуємось до албанського віконця, щоб паспорти дати, чувак махає рукою "go, go, go!". Так і заїхали без штампів Але довелося звернутися до лікарні - дуже потішило дбайливе ставлення лікарів та сестер.
Я того року виїжджав, дав пачку паспортів албанцю, він потримав декілька секунд, віддав назад і казав їхати. 😎
"канапка" - хліб намазаний маслом і зверху пара кілець ковбаси (умовний "бутерброд"), щоб поки їдеш по польського пана, на якого будеш гарувати, було чим перекусити не за злоті, яких ще не заробив
Я не розумію теми, якщо ми "майже в ЄС", то що то за фігня взагалі із обмеженням руху товарів, послуг, робочої сили, чи це тільки звіздьож в користь бідних. А якщо ні, то не має чого обурюватися, що ставлення як до папуасів і потенційних порушників євронорм. Українець - знай своє місце в євростойлі. "Або труси, або хрестик" (с)
Мабуть тому, що поляки такі чесні і некорумповані німці з наступного тижня вводять вибірковий контроль на польско-німецькому кордоні, бо є підозра, що польські посольства видали в африканських і не тільки країнах коло 152 тис віз за хабарі, і той весь народ попер звісно в західну Європу. 😏