Water написав:І це, у кого там є Starlink? Про всяк випадок встановіть його у окремому бліндажу, де нікого немає.
Старлінк є у всіх. Але в бліндажі його поставити може "нє только ліш каждий, мало кто может ето сдєлать".
А більше року тому - як ми з тими раціями/моторолами/ мучились з "дальною дією сигналу", що то капець...🤦♂️ І як пізніше зразу стало зручно зі старлінком👍 що ми ще парочку купили за "загальні кошти батареї"!
Ну і в бліндажі його антену ніхто не ставить Максимум, то у відкритому окопі можна ставити(і щоб перед антеною з боку Півночі в декількох метрах не було ніяких перешкод/дерева, чи стіни...)... - а так, то викопується для його антени окрема ямка(або і не викопується, а так ставиться в траві ) - але антена маскується!
А роутер - то далеко не поставиш, так як його радіус дії десь до 7м(ну може до 10м, якщо немає жодних перешкод)
freeze написав:Я возможно, если останусь жив, то подам до книги рекордов Гиннеса, за полтора года в радиусе 0-100 метров от меня прилетал Калибр, С-300, Х-38. Х-38 прилетел с нечеловеческой точностью, то есть буквально в тарелку с борщом при прицеливании в тарелку с борщом. С-300, типа старое, но тоже достаточно точное, а главное супермощное, я ещё неделю после этого был в потере координации движения. Калибр обосрался, скосил на 100 метров, сжёг 200 свиней, а нам только селфи осталось.
Главное - оставайтесь живы
А потом, подавайте в книгу рекордов .... ) Да куда угодно подавайте, лишь бы живой
Як кондони 91 року, то чи не 99% за, а як мобілізуватись для цього, то 1%. Блогер дуже помиляється, коли стверджує, що це прояв недовіри до влади, адже Зе - лучший презідєнт за всю історію. Це лише бажання чужими руками жар загорнути, не усвідомлюючи ні каплини своєї провини у тому, що відбувається.
він (не блогер), все ще думає, 73% тому що він няшний, а те тому що По противний, тоді за будь-якого кота проголосували би
Water написав:І це, у кого там є Starlink? Про всяк випадок встановіть його у окремому бліндажу, де нікого немає.
Старлінк є у всіх. Але в бліндажі його поставити може "нє только ліш каждий, мало кто может ето сдєлать".
А більше року тому - як ми з тими раціями/моторолами/ мучились з "дальною дією сигналу", що то капець...🤦♂️ І як пізніше зразу стало зручно зі старлінком👍 що ми ще парочку купили за "загальні кошти батареї"!
Ну і в бліндажі його антену ніхто не ставить Максимум, то у відкритому окопі можна ставити(і щоб перед антеною з боку Півночі в декількох метрах не було ніяких перешкод/дерева, чи стіни...)... - а так, то викопується для його антени окрема ямка(або і не викопується, а так ставиться в траві ) - але антена маскується!
А роутер - то далеко не поставиш, так як його радіус дії десь до 7м(ну може до 10м, якщо немає жодних перешкод)
лайфхак: ставиш направлену антену, або хоча б антену від роутера в "рупор" із жестяної банки з пепсі і робиш направленою
freeze написав:Я возможно, если останусь жив, то подам до книги рекордов Гиннеса, за полтора года в радиусе 0-100 метров от меня прилетал Калибр, С-300, Х-38. Х-38 прилетел с нечеловеческой точностью, то есть буквально в тарелку с борщом при прицеливании в тарелку с борщом. С-300, типа старое, но тоже достаточно точное, а главное супермощное, я ещё неделю после этого был в потере координации движения. Калибр обосрался, скосил на 100 метров, сжёг 200 свиней, а нам только селфи осталось.
А біля моїх хлопців(не моя тоді була черга на вогневій, а так я робив би селфі ) десь за 100м впав КАБ(чомусь наше начальство вирішило, що це саме КАБ) Вирва декілька метрів в глибину і в ширину! Це було відносно недавно... А от цієї весни після Великодня за декілька днів теж щось велике прилетіло десь теж +/- за 100м! І то не на вогневій позиції, а за пару км від неї... по хаті цілились... - попали через одну... Декілька моїх побратимів контузило тоді...(там вікна, двері, половина даху - просто вивалило нах) І тоді теж не на мою зміну попало, бо я там був на самий Великдень/їв Паску в тій хаті...
beee написав:Самодостаточная нация будет заниматься своими проблемами, а не радоваться мнимыми за бугром. Эта риторика принадлежит исключительно оркам. Это они с утра до вечера промывают мозги, обсуждая как плохо во всём мире, сидя в дерьме последние лет 80. Какая разница, что там у них. Кто-то знает вообще нашу национальную идею, например?
Перемога, НАТО, ЄС. Все інше дуже розмито. Перемога - мається на увазі кордони 91. Банально, але дійсно крім цим 3-х ідей у нас поки конкретного нічого нема. Звичайно, є надія що ці 3 ідеї паралельно забезпечать інші моменти, як то безпека, благополуччя, правова держава, відсутність корупції і тп.
хотіло б нато то вмішалось б. І не треба тут кивати на незгоду якоїсь угорщини чи словенії. Схотіли б в мішались в іншому форматі там франція, британія , сша... Однієї турції б вистачило щоб зробити всяку війну для росії не рентабельною. Хто хоче шукає повод зробити, а хто не хоче причину щоб не робити. Тепер про конкретно й границі. Все йде до того що Україна скоро піде вабанк. І на тому на чому зупиниться, почнеться дипломатія. Но.. не факт що з нами будуть говорити після того як втратим наступальний потенціал. Щодо озброєння то зараз більш менш. Нам не вистачає людей, боєприпасів, і безпілотників багато втрачається. Сподіваюсь ,що я багато про шо не знаю і є запаси мобілізованих та снарядів...