1. Я вже давно це озвучував!
2. Чому тільки на психзахворювання? Я пишу, що потрібно зробити ПОВНЕ ОБСТЕЖЕННЯ "всього і вся" у ВЛК!
Жарт зацінив

|
|
![]() За 1,5р. можна вже було провірити всіх на ВЛК!1. Я вже давно це озвучував! 2. Чому тільки на психзахворювання? Я пишу, що потрібно зробити ПОВНЕ ОБСТЕЖЕННЯ "всього і вся" у ВЛК! Жарт зацінив ![]() ![]() прикольно. пенс умер заграницей в наш пф инфа не попала, снимаешь с его карточки пенсию до 2го пришествия.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСпостерігаю за цим конфліктом з його початку, з 1988 року, і досі іноді називаю морду собаки мордакерським районом. Ще тоді, враховуючи історію, зробив свій прогноз - цей конфлікт закінчиться тоді, коли в Нагірному Карабасі не залишиться вірмен. Наша столітня війна з Польщею завершилась аналогічно. Наразі настала черга ще одного агресивного сусіда... ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНа всю Україну існує близько 300 ТЦК. Щоб за 1,5 роки зробити повне обстеження хоча б 10 мільйонів людей, кожен ТЦК мав би "обробити" десь по 35 тисяч чол, з потоком по 60 чол в день без вихідних. А враховуючи, що працюють вони зазвичай по 2 дні на тиждень по півдня, то цифра зростає до більше 300 чол за кілька робочих годин. ![]() Похоже "они" таки начали что-то подозревать
но не полностью ![]() Касательно "нужно снимать пенсию раз в пол года" -- ну так если пенс "по старинке" получает пенсию на укрпоште -- вот как раз где-то 10% маргиналов и получается... ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКартки не вічні, їх треба переоформлювати. Хіба зараз виняткова ситуація, банки автоматично пролонгують дію карток То ж тільки про закордонних Ні, мова була не тільки про тих, хто на пошті отримує. Якщо не було зняття з карткових рахунків, то аналогічно, типу банки мають моніторити. ![]() >>> То ж тільки про закордонних так я же изначально про них и говорил?.. >>> Ні, мова була не тільки про тих, хто на пошті отримує. тут вообще не понял... Что я писал: причина той "убыли" 140к пенсов -- миграция. -- и привел примеры как "убыль" конкретного пенса выглядит со стороны ПФУ. Понятное дело, что мигрировали не прямо 100% пенсов. Понятное дело, что не все, кто мигрировал, отказались от получения еще и украинских денег (халява, все такое). Но сто тыщ от десяти лямов -- вполне в доверительном интервале к.м.к... В любом случае -- не настолько это важная тема, чтобы еще и на ее обсуждение время тратить ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТак немає ніякої проблеми знімати пенсію з картки за кордоном, тому як би немає кореляції між міграцією людей і тим, що вони не знімають кошти Теж не зрозумів яким боком ви навели "10% маргиналов", що отримують пенсію на пошті, ото тільки ця категорія при виїзді за кордон не може отримати пенсію і відповідно втратить її якщо не зніматиме. Але, якщо така людина потім "з'являється" - їй виплатять все, що не недоплатили ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩонайменше в Ужгороді працюють 6 днів на тиждень по 8 годин Щодо причин згоден. Але пенсіонери на підконтрольній території, в Європі досить легко можуть підтвердити свою особу: кілька знайомих в режимі відеодзвінка показали свій паспорт і відповіли на кілька простих питань. Приват і А-банк мали схожі процедури. А от в окупації підтвердити себе значно складніше. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЕщё есть надежда на будущее, раз не забыли и занимаются
![]() У вчиненні злочинів обвинувачуються експрезидент Янукович і весь тодішній силовий блок України, повідомили в ДБР. Зокрема, мова йде про: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Мова йде про розстріл демонстрантів 18-20 лютого 2014 року. Всі ці посадові особи віддавали накази та приймали рішення щодо застосування вогнепальної зброї по відношенню до демонстрантів у центрі столиці. Також посадовці організували штурм Майдану під виглядом «антитерористичної операції», а вранці 20 лютого наказали розстрілювати мітингувальників. Всі ці колишні посадовці втекли з України. ㅤ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|