Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 писал(а):Уважно дивимось сюди, друзі: Перевіряємо кожного місяця. Це такий собі нано гейм-чейнджер. Зверніть увагу на динаміку кількості і обсягів після розширення програми. Якщо гроші не закінчаться (а вони не закінчаться) - то буде цікаво. Дуже скоро (дуже дуже скоро) зіткнемося із тим, що гроші є, а придбати немає чого.
барабашов писал(а):cherchiltank так унуноктий его брал по пятьсот вроде И готовый вроде продал почти по тысяче Там аренда почём? Кстати по вашему посту про кредит в 4.8ляма - процент там какой при такой переплате? Около 15ти? А сколько курс вы прогнозируете пошагово допустим 2023-2028-2033-2038-2043, ну чтоб понять глубину влёта? Вот кум мой технадзорщик с этими кредитами на Субарика гоночного в 2007м в Привате конечно влетел Две цены в гривне выплатил и всё равно его в 2013м продал чтоб однушку под дочку новорожденную купить и от мамы сбриться
Думаю тисяч 11 однушка Продаж зараз по 900 баксів готове Доляр в 2040 буде не менше 100 - хоча сподіваюсь ми перейдемо на євро)
Для тих хто в танку. 1) інституціональні іноземні інвестори в КРЖН є. Якщо ви чогось не бачили на власні очі, це не означає, що його нема ) 2) інвестори це не ті хто купує стояк новохруш, це ті хто їх девелопить або такий девелопмент фінансує, comprende?
adeges писал(а):інвестори це не ті хто купує стояк новохруш, це ті хто їх девелопить
Питання в тому, хто знаходиться на кінцевій ланці харчового ланцюжка? Хто купляє готові квартири і живе в них??? В Лондоні реально, інозеців, мабуть, 50%. Особливо в преміальному сегменті. В Києві???
Мова саме про це. А не ті, хто вкладає чужі гроші (частину своїх ?) в будівництво, з розрахунку щось заробити. ______________
Дефіцита житла в Україні немає. Є надлишок, навіть. В Усії сегментах. Доки тут не буде зовнішнього управління, нічого хорошо я не чекаю від української псевдоїліти, цих драних злодіїв-колгоспників.
adeges писал(а):інвестори це не ті хто купує стояк новохруш, це ті хто їх девелопить
Дефіцита житла в Україні немає. Є надлишок, навіть. В Усії сегментах. Доки тут не буде зовнішнього управління, нічого хорошо я не чекаю від української псевдоїліти, цих драних злодіїв-колгоспників.
в Україні є дефіцит житла (кв.м на душу населення) порівняно з більшостю країн східною і всією західною. в Україні є любов до свого, а не орендного, на відміну від багатьох західних країн, тобто оренда не задовільняє потребу мати своє. в України переважно застарілий житловий фонд. в Україні частина людей втратила житло, яке залишилось на окупованій території. у Києві є вимушені мігранти з сходу, які втратили житло. крім військового фактору у Києві вищі доходи і більше роботи, тому є ще природня міграція в Київ. у Києві є найкраща у країні протиракетна оборона
тому ми спостерігаємо зростання цін і оренди, і продажу.
adeges писал(а):Для тих хто в танку. 1) інституціональні іноземні інвестори в КРЖН є. Якщо ви чогось не бачили на власні очі, це не означає, що його нема ) 2) інвестори це не ті хто купує стояк новохруш, це ті хто їх девелопить або такий девелопмент фінансує, comprende?
1) Тобто є те чого ми не бачимо - ок) 2) імя сестра) а девелопить це як?)
в Україні є дефіцит житла (кв.м на душу населення) порівняно з більшостю країн східною і всією західною. в Україні є любов до свого, а не орендного, на відміну від багатьох західних країн, тобто оренда не задовільняє потребу мати своє. в України переважно застарілий житловий фонд. в Україні частина людей втратила житло, яке залишилось на окупованій території. у Києві є вимушені мігранти з сходу, які втратили житло. крім військового фактору у Києві вищі доходи і більше роботи, тому є ще природня міграція в Київ. у Києві є найкраща у країні протиракетна оборона
тому ми спостерігаємо зростання цін і оренди, і продажу.
Все так - тільки забули додати що в Україні війна йде, яка в найближчий перспективі не закінчиться, а коли закінчиться - я не знаю жодної країни якій війна принесла економічну користь в перші 10 років після закінчення (крім штатів - але вони не воювали на своїй території)
побудувати в хорошій локації нерухомість оптом за Х доларів, продати в різницю тим, хто буде жити там, за 2Х. За 2-3 роки.
adeges писал(а):в України переважно застарілий житловий фонд
Не повірите, в Америці, Європі - він же більш "зістарілий". В основному побудови ще 1930...1950-х років. Це не повод, щоб всюди клепати 25-поверхові неохрущі з квартирами 100 м2 на сім,ї з 3 чоловік.
Немає людей - немає попиту!
adeges писал(а):крім військового фактору у Києві вищі доходи і більше роботи,
В Києві більше роботи???? Каву одне іншому варити? Щось я не чув, щоб в Києві були металургійні заводи, чи автоскладальні підприємства, чм виробництва електроніки.
Інженери, математики, фізики, хіміки - нафіг тут не потрібні. До війни вони пачками, тисячами виїзжали звідси. У мене в свій час третина курсу виїхала за кордон, навіть трієшники. Нічого, всі працевлаштувались.