Клуб 200К - Теребеньки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 392393394395396 ... 685>
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 09:00

скоро!
во всех банках страны!
огромная афиша перед входом:
"долларовых купюр кроме 1996го - нет!
совсем нет!"
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 09:06

DmitryZP написав:навіть якщо вигаданий тариф - людина визнала його сказавши "наступного разу сплачу" - тобто в даному випадку вже не має значення щось вигадане чи ні...
виходить просто обманув і ще хизується цим
:mrgreen: супер банковскоє дєло! - тіпа НЄ ПА ПАНЯТИЯМ , точно?
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 10:57

Re: Клуб 200К - Теребеньки

flysoulfly написав:супер банковскоє дєло! - тіпа НЄ ПА ПАНЯТИЯМ , точно?
Все желающие могут оплачивать страховку за выдачу валюты - если нет мозгов. А то вдруг кассир не выдаст им дол. или убежит через чёрный вход. Вы хоть где то слышали - СТРАХОВКА за выдачу валюты? Бывают комиссии при конвертации, но страховки - это для лохов... И главное, что народ готов ими быть, т.к. готов платить за херню..
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в П'ят 06 жов, 2023 10:59, всього редагувалось 1 раз.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 10:58

flysoulfly Взагалі не зрозуміло, що ДмітроЗП намагається довести...як на мене, тільки гілку засмічує беззмістовними коментарями. Страховка завжди у банків це змога додатково витягнути кошти з клієнта, іноді одразу кажуть, що це не обов'язково, а іноді нав'зують дуже наполегливо. Якщо можна не сплачувати - навіщо це робить? Довести касиркі, що ти заможна людина своїма 120грн? Навіть не смішно..
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 99 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 11:05

Мне интересно, если кто то оплачивал страховку за выдачу валюты, то он хоть читал договор про страховку? Что там написано, да и вообще такая страховка существует в банке? Может там др. страховка, предположим на авто или страхование жизни и возможно тариф хороший, то тогда можно и купить.
Игорь Алексеевич

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 11:21

Игорь Алексеевич написав:Мне интересно, если кто то оплачивал страховку за выдачу валюты, то он хоть читал договор про страховку? Что там написано, да и вообще такая страховка существует в банке? Может там др. страховка, предположим на авто или страхование жизни и возможно тариф хороший, то тогда можно и купить.

Ви такий розумний,чому написали про страховку? Мовчки отримали б,а так є сумніви...
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 11:50

sens написав:
  Игорь Алексеевич написав:Мне интересно, если кто то оплачивал страховку за выдачу валюты, то он хоть читал договор про страховку? Что там написано, да и вообще такая страховка существует в банке? Может там др. страховка, предположим на авто или страхование жизни и возможно тариф хороший, то тогда можно и купить.

Ви такий розумний,чому написали про страховку? Мовчки отримали б,а так є сумніви...

ну от, бачите, не я один здивований - як на мене це просто хизування "дивіться, як я взув банк" :) спочатку повідомити про наявність страховки, потім розповісти що ця послуга нікчемна і що її вдалося не сплатити

я не отримував валюту у Укргазбанку, то й не знаю про ці речі
DmitryZP

Подякував: 19 раз.
Подякували: 835 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 11:56

Rack написав:Якщо можна не сплачувати - навіщо це робить?

щоб на тебе в касі не дивилися як на гімно яке "знає свої права" і за кожну гривню буде битися насмерть. якщо менеджер повідомив що це коштує 125 грн, а потім на касі клієнт кажете "йдіть лісом, це порушення моїх прав" то і ставлення до нього буде відповідне - все дуже просто
DmitryZP

Подякував: 19 раз.
Подякували: 835 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 12:10

sens написав:Ви такий розумний,чому написали про страховку? Мовчки отримали б,а так є сумніви...
Страховку они мне хотели впихнуть, но не получилось, т.к. глючила карта. Я вначале согласился, т.к. думал страховка жизни на месяц. Одна сотрудница говорила, что это страховка жизни, др. сотрудница, что это страховка обмена. Не стал точно всё уточнять, т.к была проблема с картой. А через два дня спокойно выдали дол. и ничего не говорили про страховку. И только через 10 дней после моего захода в отделение начали опять говорить про оплату страховки. Опять вопрос к ним, что за страховка - деньги вы выдали, получается тогда страховка жизни на мес. - готов её оплатить. Ответ - нет это страховка за выдачу синих купюр. Пипец страховка за купюры? Если есть желающие с потолка платить, то хоть здесь не пишите про свою фин. безграмотность. Иначе завтра с вас возьмут деньги за то, что вы вошли в банк и натоптали на полу и надо оплатить уборщице.
Игорь Алексеевич

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 12:13

в принципе это можно легализовать, назвать услугой выдачи "эмиссионных баксов прямо из под печатного станка, еще краска не высохла", многие бы согласились доплатить
а когда тупой развод конечно негативные будут реакции
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

#<1 ... 392393394395396 ... 685>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей