|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 05 жов, 2023 14:47
DmitryZP написав: sens написав: Игорь Алексеевич написав:Укргаз. Захожу сегодня а на кассе кассир. Мы вам в прошлый раз выдали синие, но забыли взять страховку за них 125грн. Вы можете сейчас оплатить. Конечно ответил, но в след.раз.. 
змінить відділення
І все це заради того, щоб не сплатити 125 грн  Геніально
Добровільно не схотів одразу,під час виконання операції пообіцяв наступним разом. Так який варіант для вибіркової сплати послуги?
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 05 жов, 2023 18:28
DmitryZP написав: Игорь Алексеевич написав:Укргаз. Захожу сегодня а на кассе кассир. Мы вам в прошлый раз выдали синие, но забыли взять страховку за них 125грн. Вы можете сейчас оплатить. Конечно ответил, но в след.раз.. 
жаба душить 125 грн заплатити за послугу? ню-ню вже б не хизувалися таким, це якесь пАзоріщЄ
Вы мозгами думаете....??? Или Вас контузило....??? Страховку впихивают, за выдачу валюты.... Это что меня могут бомбонуть возле кассы или кассир кидануть...??? Где есть такой вид услуги у банка???. Нет проблем можете платить всем, всё что скажут лишь бы получить паёк. Не забудьте ещё поклониться им за страховку... Сегодня заходил в др. отделение. Никаких страховок не предлагали. Попросили только через приложение поставить подяку за обслуживание...
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 19:01
Игорь Алексеевич написав:Вы мозгами думаете....??? Или Вас контузило....??? Страховку впихивают, за выдачу валюты....
Ви ж отримуєте в банку послугу? Не згодні то і претензії банку вивалюйте, а то як в банку, так "Ой будь ласочка синенькі", а потім "ви чо охрініли, яка така страховка!" - при чому в касі "да, да, наступного разу..." а на форумі "Ви охрініли?" не згодні із страховкою - ну так і кажіть прямо касиру, а не тут на форумі кричить
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 835 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 19:27
DmitryZP написав: Игорь Алексеевич написав:Вы мозгами думаете....??? Или Вас контузило....??? Страховку впихивают, за выдачу валюты....
Ви ж отримуєте в банку послугу? Не згодні то і претензії банку вивалюйте, а то як в банку, так "Ой будь ласочка синенькі", а потім "ви чо охрініли, яка така страховка!" - при чому в касі "да, да, наступного разу..." а на форумі "Ви охрініли?" не згодні із страховкою - ну так і кажіть прямо касиру, а не тут на форумі кричить
Кричите Вы, а я предупреждаю, что бы не лоханулись и не платили никаких страховок. В лучшем случае можно отблагодарить коробкой конфет или шоколадкой. И в банке вы наверное слёзно выпрашиваете синие. Я спросил если нет, то забираю др., есть варианты их обмена, правда немного занимает времени. А всякие страховки и т.д. я могу что бы не поднимать скандал с ними соглашаться, но в последнию минуту вежливо попросить документы где это оговорено при операциях, а тем более при валюто обмене в кассах страховка за купюры... Вы хоть не смешите людей, если лоханулись и плотите такие страховки... Бывают комиссии при валютообмене, но не страховки за купюры....  Оплатите раз за такой бред, то будете платить постоянно за др. бредовые операции. Банкиры любят лохов раздевать... 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 20:22
Игорь Алексеевич написав:Кричите Вы я не використовую "....???" у спілкуванні
-
DmitryZP
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 20:25
DmitryZP написав: Игорь Алексеевич написав:Кричите Вы я не використовую "....???" у спілкуванні
Та вааще нема такого знаку с кучей ? есть или один ? или ?!!!!!!!!!!! -- это орущий вопрос 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Чет 05 жов, 2023 20:31
Игорь Алексеевич написав:И в банке вы наверное слёзно выпрашиваете синие.
взагалі ще не отримував готівкові $ у банку майже півроку - як отримав останні конвертаційні навесні зараз от один у кредо лежить, за 2 місяці подивлюся що там буде - може так і залишаться лежати на картці якщо що то я оці схеми "зняти в банку і в обмінку" жодного разу не робив, тож не потрібно всіх міряти по собі
-
DmitryZP
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 20:33
DmitryZP написав: Игорь Алексеевич написав:И в банке вы наверное слёзно выпрашиваете синие.
взагалі ще не отримував готівкові $ у банку майже півроку - як отримав останні конвертаційні навесні зараз от один у кредо лежить, за 2 місяці подивлюся що там буде - може так і залишаться лежати на картці якщо що то я оці схеми "зняти в банку і в обмінку" жодного разу не робив, тож не потрібно всіх міряти по собі
Очень рады за вас - тогда что вы на этой ветке делаете? А я иногда проезжая мимо положил грн и снял. 700-800грн не помешают за 10 мин , даже кто не плохо зарабатывает.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 20:36
Игорь Алексеевич а тут тільки ті хто бігають "банк-обмінка-банк" чи що? здається тут питання з розміщення валютних депозитів за гривню, ні?
якась дивна модерація - на одній гілці ображений мастбі виганяє на іншу бо мовляв питання не стосуються того чого йому там бажається читати, а ви як так розумію колега який звідси ще кудись пропонуєте забратися?
-
DmitryZP
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 20:40
DmitryZP написав:Игорь Алексеевич а тут тільки ті хто бігають "банк-обмінка-банк" чи що? здається тут питання з розміщення валютних депозитів за гривню, ні? якась дивна модерація - на одній гілці ображений мастбі виганяє на іншу бо мовляв питання не стосуються того чого йому там бажається читати, а ви як так розумію колега який звідси ще кудись пропонуєте забратися?
Да нет проблем, на этой ветке действительно все сидят и 200тыс и 50тыс. Я не посмотрел изначально, что за ветка. Поэтому мой минус за высказывание.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-