Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
mustbe написав:Так есть же в таблице колонки "Покупаем доллары" и "Снимаем доллары". Они и отвечают на этот вопрос.
Взагалі незрозумілі колонки, я не купую 1333, я купую 1300, і навіть якщо я куплю 1333, банк мені видасть не 1333, а 1300. Тому, логіки в цих колонках не бачу.
Если хотите 1300 - пропишите в настройках в поле "Округлять валюту до" число 1300, будет вам 1300.
Другие - видят и понимают логику таблиы. Попробуйте и вы понять
1finanсier написав:Вибачте, звісно, але автору що, під кожну дивність якогось дивака підлаштовувати таблицю? А може хтось взагалі тисячу купляє, і що тоді? А розумні люди купляють на всі 50000 тисяч, що і відображено у таблиці
В поле "Округлять валюту до" можно прописать любое число. Хотите вы купить 1234.56 баксов - просто пропишите там 1234.56
1finanсier написав:Вибачте, звісно, але автору що, під кожну дивність якогось дивака підлаштовувати таблицю? А може хтось взагалі тисячу купляє, і що тоді? А розумні люди купляють на всі 50000 тисяч, що і відображено у таблиці
В поле "Округлять валюту до" можно прописать любое число. Хотите вы купить 1234.56 баксов - просто пропишите там 1234.56
Ого, не знав цієї фічі . Але я в переважній більшості купую на усі )
Це мабуть якісь ДУЖЕ ДИВНІ "розумні" люди, які купляють на всі 50000 тисяч.
mustbe написав:В поле "Округлять валюту до" можно прописать любое число. Хотите вы купить 1234.56 баксов - просто пропишите там 1234.56
Ого, не знав цієї фічі . Але я в переважній більшості купую на усі )
Это не фича, а простое следование заявленного функционала. Максимально возможная сумма округляется до прописанного числа. Если 1 - то до целого. Если 100 - то до соток. Если 1234 - то до 1234
Смотрю в Укрсибовских тарифах, которые "Починають діяти з 24.10.2023" на новую строчку "безготівкові зарахування іноземної валюти, купленої клієнтом засобами Систем дистанційного обслуговування АТ «Укрексімбанк» - 0,5% від суми операці" и раздумываю стоит ли заводить себе ещё один банк, у которого ещё две недели и эффективный курс улетит выше медианы...
mustbe написав:Если хотите 1300 - пропишите в настройках в поле "Округлять валюту до" число 1300, будет вам 1300.
Другие - видят и понимают логику таблиы. Попробуйте и вы понять
І... 1300 на рахунку, готівкою 1293,50. І що мені з тих 1300 на рахунку? Я купую готівку, а не якісь віртуальні уо, що відображаються на рахунку.
Вибачте, але я б до себе в першу чергу пред'яви кидав, а не шукав проблеми в таблиці де їх нема. Таблиця все вірно відображає і відповідає на купу запитань. Треба навчитись їх бачити.
Це мабуть якісь ДУЖЕ ДИВНІ "розумні" люди, які купляють на всі 50000 тисяч.
У меня иногда есть свободная грн., которая мне понадобится через 3-4 дня. Покупаю валюту и сразу могу сдать в кассе этого же банка. Сегодня тот же Аккорд 37,5 через программу из 50тыс = 1333дол. И сразу сдал им же 1333дол по 37,80. 400грн. за 5 минут. Но эта схема выгодна у кого есть свободная грн. и она нужна ему в дальнейшем для оплат. А если свой син. дол - грн.- мотлох, то тогда схема 000грн. Хотя есть банки которые отдают синими, тогда я эти 33дол. оставляю на счету и заберу когда накапает на счету 100дол.