Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Друзі, у когось є Хамелеон з лімітом більше 20 тис? Просто прийшло запрошення на збільшення ліміту, погодився, а вони мені замість підвищення дають можливість ще REDку з лімітом оформити. Ось і думаю - може взяти і потім ліміт перекинути на Хамон? Чи 20000 зараз стеля для к.л. по Хамелеону? А дві кредитки з абонкою по 100 грн кожна мені не потрібні.
1finanсier В мене нажаль як забрали його 24.02.22 так і не повернули. А як вам вдалося хоча б 20 тис щоб дали на хамелеон? Бо на ред дали 30 тис,але то не цікаво.
korovas2 написав:15 років прожив хобот? Навіть при ребрендингу про нього не забули, дали новий мерчант... і тут на тобі.... прирізали як жирного гуся) Тепер лордам зрозуміло, що таке "гусь"?)
Надіслано від мого SM-G780G, використовуючи Tapatalk
Только теперь часть клиентов не смогут гасить задолженность по кредитной карте ибо сервиса другого у альфы нет. Вляпались все, у кого арестованы счета, аннулированы карты или не продлён кредитный лимит. Как клиентоориентированно. Просто восторг.
1finanсier написав:Друзі, у когось є Хамелеон з лімітом більше 20 тис? Просто прийшло запрошення на збільшення ліміту, погодився, а вони мені замість підвищення дають можливість ще REDку з лімітом оформити. Ось і думаю - може взяти і потім ліміт перекинути на Хамон? Чи 20000 зараз стеля для к.л. по Хамелеону? А дві кредитки з абонкою по 100 грн кожна мені не потрібні.