|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 11 жов, 2023 18:05
ЛАД написав:3. А Вы не замечаете, что мы уже тоже давно ушли от Ваших "традиційних сімейних цінностей"? В результате чего давно семья с 3 детьми это редкость и у нас уже давно говорится о демографическом кризисе. А вообще с "традиційними сімейними цінностями" Вам к "братьям" на восток. Там это очень популярная тема.
Зараз жінки з трьома дітьми набувають особливої цінності. Один знайомий, дружина якого втікла в Чехію (від жахів війни Івано-Франківської області) знайшов собі жінку з трьома дітьми, звільнився з ЗСУ та зробив з нею четвертого.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 18:54
Denik написав: ЛАД написав:3. А Вы не замечаете, что мы уже тоже давно ушли от Ваших "традиційних сімейних цінностей"? В результате чего давно семья с 3 детьми это редкость и у нас уже давно говорится о демографическом кризисе. А вообще с "традиційними сімейними цінностями" Вам к "братьям" на восток. Там это очень популярная тема.
Зараз жінки з трьома дітьми набувають особливої цінності. Один знайомий, дружина якого втікла в Чехію (від жахів війни Івано-Франківської області) знайшов собі жінку з трьома дітьми, звільнився з ЗСУ та зробив з нею четвертого.
Але все одно таких жінок дуже мало.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 жов, 2023 19:34
Bolt написав: Примат написав:Мені пощастило, що на першій роботі клієнти з Європи, а на другій — з Америки. Тому в першій половині дня працюю на основній — з 8-ї до 14-16-ї, а з 17-ї до 22-ї перемикаюсь на другу. Інколи доводиться працювати до 3-4 ночі, коли дедлайни на обох збігаються. Робота у першій компанії — простіша, тут все знайомо, а на другій доводиться щось вчити, досліджувати, задизайнити архітектуру. Тому тут виділив ще 5-6 годин роботи у вихідні, щоб наздогнати все до понеділка.вы считаете это нормально? А жить когда?
У мну племяш жены К'ю А, молотобоит на три фирмы 5 куе в месяц, которые его жена успешно спускает на Инсту.Около 35 лет. Уже пошли звоночки по здоровью. 😏
Что значит "спускает на Инсту"? Шмотки напоказ, Милан и Цюрих с Ниццей три раза в год с рестиками по 400евро за вечер или кого то там донатит  ??? И неужели она настолько при*** самка что при чистом приходе 200кгрн мес ничего не откладывает?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 жов, 2023 19:50
барабашов написав: Bolt написав: Примат написав:Мені пощастило, що на першій роботі клієнти з Європи, а на другій — з Америки. Тому в першій половині дня працюю на основній — з 8-ї до 14-16-ї, а з 17-ї до 22-ї перемикаюсь на другу. Інколи доводиться працювати до 3-4 ночі, коли дедлайни на обох збігаються. Робота у першій компанії — простіша, тут все знайомо, а на другій доводиться щось вчити, досліджувати, задизайнити архітектуру. Тому тут виділив ще 5-6 годин роботи у вихідні, щоб наздогнати все до понеділка.вы считаете это нормально? А жить когда?
У мну племяш жены К'ю А, молотобоит на три фирмы 5 куе в месяц, которые его жена успешно спускает на Инсту.Около 35 лет. Уже пошли звоночки по здоровью. 😏
Что значит "спускает на Инсту"? Шмотки напоказ, Милан и Цюрих с Ниццей три раза в год с рестиками по 400евро за вечер или кого то там донатит  ??? И неужели она настолько при*** самка что при чистом приходе 200кгрн мес ничего не откладывает?
Всё так, только вместо Милан и Цюрих подставке Дубай с ж***. Недавно купил мафынку в р-не 40 куе, так на десятку кредит брал, что включает в себя и КАСКО, которое, насколько знаю, около 8% от стоимости авто, не говоря страховка жизни и тп. Главное когда его жена с ребёнком в начале войны сидела в Польше, он хвастался, что за нал легко тазик купит. Но она вернулась и планы накрылись медным тазом. Главное у него мама замужем за испанцем, который немного по недвиге под Мадридом шарит. При наличии такого дохода вполне мог замахнуться на недвигу там на морском побережье. Но не судьба...
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 20:25
Denik написав:Більш "розвинена" країна не означає, що вона розвинулась в той бік який потрібно. Я ж пояснював, що означає той самий "зелений перехід". Електромобілі, а не ДВЗ. Водень - це фейк. Швидкісні поїзди, а не авіація. Опалення без газу, переважно на електриці. Виробництво хімії з крохмалю, а не поліетилену. Магазини під будинком, а не гіпермаркети на околиці. Ну і перебудова під все це все сфери послуг. Як приємний бонус - не буде фінансування всяких дебільних режимів тіпа росії та ірану, та обмежаться покупки в Китаю. Якщо не вірити мені - спитайте в ізраїльтян чи слід купляти нафту в Ірані?
Згоден за розвиток "не в той бік". Мені захотілось порахувати плюси і мінуси кожного пункту цього переходу, і побачити сумарний підсумок. - Електромобілі, а не ДВЗ. ? Водень - це фейк. + Швидкісні поїзди, а не авіація. - Опалення без газу, переважно на електриці. + Виробництво хімії з крохмалю, а не поліетилену. - Магазини під будинком, а не гіпермаркети на околиці. Ну і перебудова під все це все сфери послуг. - о, це ще треба зробити. В Європі сфера послуг в зародковому стані. +Як приємний бонус - не буде фінансування всяких дебільних режимів тіпа росії та ірану, та обмежаться покупки в Китаю. Три мінуси, три плюси... Не, воно конешно добре розвиватись, але оце така цивільзація - не ок...) росії - собача смерть, якщо що.
-
042013
-
-
- Заблокований
- Подякував: 644 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 жов, 2023 20:31
IT недовго залишилося, штучний інтелект рано чи пізно замінить усіх. Почнуть з джунів - потім мідли, сеньорини і т.д. Залишаться люди, що будуть правильно ставити йому задачі, а він сам вирішить як це зробити, пропадуть мови програмування, фрейворки і всяка хрень, бо ші зразу на ноликах-одиничках буде писати
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 20:39
The_Rebel написав:IT недовго залишилося, штучний інтелект рано чи пізно замінить усіх. Почнуть з джунів - потім мідли, сеньорини і т.д. Залишаться люди, що будуть правильно ставити йому задачі, а він сам вирішить як це зробити, пропадуть мови програмування, фрейворки і всяка хрень, бо ші зразу на ноликах-одиничках буде писати
ШІ замінить низькокваліфіковану робочу силу: Навіть не ШІ, зараз у супермаркетах, щодалі касирів менше, а ставлять каси самообслуговуванння, вже бачив і в АТБ, Екомаркеті, Форі (в Сільпо та Епіку раніше бачив). Один раз показав спеціально навчений охоронець чи хто з персоналу, і наступного разу сам пропікуєш і проплачуєш. А от ботів з ботоферм швидше замінять, там інтелекту не потрібно, достатньо завантажити методичку і час від часу її поновлювати.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 11 жов, 2023 20:45
flyman написав: The_Rebel написав:IT недовго залишилося, штучний інтелект рано чи пізно замінить усіх. Почнуть з джунів - потім мідли, сеньорини і т.д. Залишаться люди, що будуть правильно ставити йому задачі, а він сам вирішить як це зробити, пропадуть мови програмування, фрейворки і всяка хрень, бо ші зразу на ноликах-одиничках буде писати
ШІ замінить низькокваліфіковану робочу силу: Навіть не ШІ, зараз у супермаркетах, щодалі касирів менше, а ставлять каси самообслуговуванння, вже бачив і в АТБ, Екомаркеті, Форі (в Сільпо та Епіку раніше бачив). Один раз показав спеціально навчений охоронець чи хто з персоналу, і наступного разу сам пропікуєш і проплачуєш. А от ботів з ботоферм швидше замінять, там інтелекту не потрібно, достатньо завантажити методичку і час від часу її поновлювати.
Не обманюй себе) Я недавно робив один метод 2 години, запитав у чат жпт, то він мені виклав за 30 секунд. Інколи помиляється, бо ще не зовсім розуміє що від нього хочуть. Але з такими темпами розвитку ші і програмістів також замінять, нічого в цій професії такого особливо інтелектуального нема
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 11 жов, 2023 20:53
Gastarbaiter написав:У "власні справи" може входити що завгодно. І звозити дружину до лікаря, і піти з дитиною пограти у баскетбол, і пофарбувати стіну в кімнаті, і поїхати на СТО, і піти на батьківські збори до школи, і ще багато чого. Як усе це зробити людині, яка паше на 2 роботах з 8 ранку до 9 вечора і ще по вихідним щось підтягує? Як це пов'язане з еміграцією? Ну, наприклад, у іншій країні може бути значно більше можливостей для подібної праці у неайтішників.
Наприклад? Я не працюю більше року, до цього вкалував як проклятий - із заздрістю дивився на тих, хто ранком йшов із кавою на прогулянку повз мене, їдучого на работу. Зараз я кайфую (наскільки це можливо, в нашій країні сьогодні) на работу кличуть, але я взагалі не хочу. Іноді щось піджимає - типу, як можна відкласти якісь справи на завтра, або просто на протязі дня щось змінити в планах - але це дурна звичка, яка роками робить з нас біороботів. Давно почав розуміти, що ці нескінченні перегони за кращім життям, заганяють нас. Треба пригальмувати, озирнутися...Діти майже дорослі, і ще є трохи часу покі вони підуть у власне життя. Зараз жінка за кордоном, намагається умовити мене, щоб я почав думати за еміграцію...але я розумію, що там я не зможу ось так дозволити собі байдикувати. Тому й питаю, наприклад?
-
Rack
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 99 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 жов, 2023 21:00
Rack написав: Gastarbaiter написав:У "власні справи" може входити що завгодно. І звозити дружину до лікаря, і піти з дитиною пограти у баскетбол, і пофарбувати стіну в кімнаті, і поїхати на СТО, і піти на батьківські збори до школи, і ще багато чого. Як усе це зробити людині, яка паше на 2 роботах з 8 ранку до 9 вечора і ще по вихідним щось підтягує? Як це пов'язане з еміграцією? Ну, наприклад, у іншій країні може бути значно більше можливостей для подібної праці у неайтішників.
Наприклад? Я не працюю більше року, до цього вкалував як проклятий - із заздрістю дивився на тих, хто ранком йшов із кавою на прогулянку повз мене, їдучого на работу. Зараз я кайфую (наскільки це можливо, в нашій країні сьогодні) на работу кличуть, але я взагалі не хочу. Іноді щось піджимає - типу, як можна відкласти якісь справи на завтра, або просто на протязі дня щось змінити в планах - але це дурна звичка, яка роками робить з нас роботів. Зараз жінка за кордоном, намагається умовити мене, щоб я почав думати за еміграцію...але я розумію, що там я не зможу ось так дозволити собі байдикувати. Тому й питаю, наприклад?
А є якісь заощадження? Чи просто вийшло переосмислити життя і не тратити час на гонитву за умовним новим айфоном/бмв? Бо і той, і той варіант має місце
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2