Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
В цілому, з 24.04.2022 - інфляція долара більша, ніж швидкість зростання цін вторинного КРЖН. Тобто вложення в КРЖН з метою врятувати кошти від інфляції - не вигідно (це без здачі в оренду, при купівлі для себе). Вигідніше, зберігати долари в банку чи в папері, ніж купялти щось на КРЖН Про елітну нерухомість - не знаю, я пишу про ширпотреб.
В цілому, з 24.04.2022 - інфляція долара більша, ніж швидкість зростання цін вторинного КРЖН. Тобто вложення в КРЖН з метою врятувати кошти від інфляції - не вигідно (це без здачі в оренду, при купівлі для себе). Вигідніше, зберігати долари в банку чи в папері, ніж купялти щось на КРЖН Про елітну нерухомість - не знаю, я пишу про ширпотреб.
інфляція долара від початку ковідоної лише 20%, а цього року вона зменшилася вже до 3..4% рік2рік
інфляція долара від початку ковідоної лише 20%, а цього року вона зменшилася вже до 3..4% рік2рік
Frant написав:Тобто вложення в КРЖН з метою врятувати кошти від інфляції - не вигідно (це без здачі в оренду, при купівлі для себе). Вигідніше, зберігати долари в банку чи в папері, ніж купялти щось на КРЖН Про елітну нерухомість - не знаю, я пишу про ширпотреб.
В Чернигове цены на недвигу опередили не только 2021 год, но и 2008. В Киеве вот-вот начнется тоже самое.