Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
На жаль, в Україні крім бомбера, немає більше статистики стосовно зміни цін нерухомості. Очевидно, що є багато зацікавлених осіб, яким це невигідно. У нас же "дорожай", всюду і завжди.
https://www.rbc.ua/rus/news/vid-48-tisy ... 48310.html - тут пишуть Львів на першому місці по цінам на квартири після Києва. Про периферійну Вінницю навіть згадки немає.) А в чому полягає така ваша впевненість у швидкому "дорожаї" на КРЖН? Пригадую, у нас в Ізраїлі, під час інтіфади та декілька років після неї (2000-2007 роки) ціни на нерухомість майже не росли, а кому треба було швидко продати, то приходилося навіть погоджуватись на певний дисконт.
В наступному році треба заливати щомісячно по 3 млрд. щоб Україна встояла.
Так що все в любу секунду може повернутись на 180 градусів.
Так було в 1917-1920 декілька разів. Все змінювалось докорінно не на користь України.
кому бабки жгуть ляшки, ліпше дочекати хоча би листопада, тоді буде зрозуміла ситуація із блекаутами, американським Сенатом, бюджетом США, можливо яке "припинення вогню", наступний мейлстоун вибори Президента, і чи очікувати змін на краще
Frant написав:Тобто вложення в КРЖН з метою врятувати кошти від інфляції - не вигідно (це без здачі в оренду, при купівлі для себе). Вигідніше, зберігати долари в банку чи в папері, ніж купялти щось на КРЖН Про елітну нерухомість - не знаю, я пишу про ширпотреб.
В Чернигове цены на недвигу опередили не только 2021 год, но и 2008. В Киеве вот-вот начнется тоже самое.
така собі інвестиція, окупність 30 років! а +амортизація, зношення ремонту, який мабуть за 10 років знову доведедться робити) і це в додачу в країні де триває війна.
Востаннє редагувалось Raymond в Чет 12 жов, 2023 12:56, всього редагувалось 1 раз.
В наступному році треба заливати щомісячно по 3 млрд. щоб Україна встояла.
Так що все в любу секунду може повернутись на 180 градусів.
Так було в 1917-1920 декілька разів. Все змінювалось докорінно не на користь України.
Треба доповнити думку: саме тому я купив недобудоване повітря в райцентрі, з картонними стінами, за більше ніж 1000 євро за метр! Л-логіка
Я з початку війни пишу що діловий центр перебазується на ЗУ тому і купив в Вінниці. Ціни на оренду і продаж в Вінниці, Львові, Ужгороді дововдять правоту.
Зараз вже ясно що війна на роки, тоді все здавалось по іншому.
В мене одна стіна з газоблоків, все інще капітальне з червоної цегли. Одну стіну я звукоізолюю, на крайняу винесу та поставлю цегляну.
Тут є товарищ який вклав 350 тис. в будинок повністю з г***, от де веселуха