Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
kkg написав:Якщо у вас військових облігацій більше 400 тис, то фіг ви купите військову валютну, фінмоніторинг банку не пропустить. І їм пофіг на те, що військові не потребують перевірки, бо вам потрібно внести доллар, а тут вже банк керує Потрібне підтвердження, скільки ви заробили за життя на роботі або щось інше Те, що був на заробітках за кордоном, не канає, подай справку, скільки ти там заробив Ага, 15 років назад )))) Але саме цікаве далі (заввідділенням пояснила мені), ---там, тарарам, звук барабанів вашу зарплату за всі роки будуть рахувати по нинішньому курсу На резонну відповідь, я ж купляв по 8 і 25 - не колише Це на голову не налазить Це що, "вредительство" по відношенні до війскових облігацій? ПС Довго вмовляли покласти на депозит, тут ніяких запитань нема
Я раніше почав купляти ОВДП в сенсі, бо депозит у банку перед загрозами націоналізації відлякував. Суми давно понад 400 тис. І спокійно купляв також і валютні облігації .
kkg написав:Але саме цікаве далі (заввідділенням пояснила мені), ---там, тарарам, звук барабанів вашу зарплату за всі роки будуть рахувати по нинішньому курсу На резонну відповідь, я ж купляв по 8 і 25 - не колише
" ̶ ̶э̶н̶т̶р̶о̶п̶и̶я̶ ̶ растьот"...количество деби^ов и среди банкстеров
Я раніше почав купляти ОВДП в сенсі, бо депозит у банку перед загрозами націоналізації відлякував. Суми давно понад 400 тис. І спокійно купляв також і валютні облігації .[/quote]
Я тепер почав замислюватися - купити то можна, а що буде, коли прийде час забирати? Ви впевнені, що не заблокують? Я наприклад, не дам 100 відсотків Ще раз переконався, що накраща банка для доларів - трьохлітрова
zentol написав:Подскажите - КБ по категории "сплата гаджетом 0.5%" проходит для любых MCC или есть ограничения?
"Для любых MCC, подпадающих под программу кешью". В правилах же всё расписано и длиннющий список не подпадающих под программу MCC приведён. Более того, этот список уже прямо на странице программы написали.
Спасибо, неожиданно. Причем ранее получал КБ по єтой категории
MCC 5045 - Компьютеры, периферийное компьютерное оборудование, программное обеспечение Оптовые распространители компьютерного оборудования, программного обеспечения, и соответствующего оборудования, которое может сопровождать или не сопровождать ремонтные работы. Товары для продажи могут включать компьютерные мониторы, драйвер дисковода, кабели, клавиатуры, принтеры, сканеры, модемы, компьютерные программы, и относящиеся аксессуары и оборудование. Такие торговые точки могут также продавать столы и другую офисную мебель, специально разработанную для использования с компьютерами.
kkg написав:Я тепер почав замислюватися - купити то можна, а що буде, коли прийде час забирати? Ви впевнені, що не заблокують? Я наприклад, не дам 100 відсотків
В мене в портфелі 15 випусків, які не закінчуються одночасно. Наразі, ті що закінчувались, цілком давались і на переказ і на зняття. Суму збільшувати також наразі суттєво не планую.
Я теж так думав Але якщо вони всі в одного депозитарія, то іх загальну суму видно як на долоні Що мені і показали Єдине, що мене втішає, що по закінченні повернуться в різні банки, скрізь потроху Поки що з гривнею особливих проблем нема, але я боюсь, що ПОКИ
kkg написав:Якщо у вас військових облігацій більше 400 тис, то фіг ви купите військову валютну, фінмоніторинг банку не пропустить. І їм пофіг на те, що військові не потребують перевірки, бо вам потрібно внести доллар, а тут вже банк керує Потрібне підтвердження, скільки ви заробили за життя на роботі або щось інше Те, що був на заробітках за кордоном, не канає, подай справку, скільки ти там заробив Ага, 15 років назад )))) Але саме цікаве далі (заввідділенням пояснила мені), ---там, тарарам, звук барабанів вашу зарплату за всі роки будуть рахувати по нинішньому курсу На резонну відповідь, я ж купляв по 8 і 25 - не колише Це на голову не налазить Це що, "вредительство" по відношенні до війскових облігацій? ПС Довго вмовляли покласти на депозит, тут ніяких запитань нема
А может местные Лорды и Феи прокомментируют эту ситацию? Поддержка, чего молчим?