Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Это ещё рабочая сила трлькоиначаоа уменьшаться. Было 3 кассира в супермаркете, через 14 лет останется 2. Было 3 автомастера станет два, а людей старшего возраста будет становиться только больше. Дорого все будет.
Кас самообслуговування все більше і більше, касирів менше. Автомайстрів, ну якщо навезти блях та потопельників, таки проблема що не вистачає. Є машини які накатали мільойн миль без ремонтів. З ремонтами квартир буде як в США - білі стіни під фарбу і простенька кухня/санвузол.
Часто бачу в серіалах майже необроблені стіни.
Не моторошно-плоскі й вилизані, а щось живіше, приємніше поглядові:
Я й сам два роки тому, навіть де у мене газоблоки -- то просто фарбував їх гіпсом. Але потім вирішив таки зішкрібувати явно зайву мурувальну суміш.
А кабелі пускав закільцьовано (подвоєння потужності) і кутками. І планував робити їх потім плавними, а не безглуздими прямокутними.
І ти ба -- виявився таки в цивілізованому тренді. Поки мене грубо не обірвали цією тупою війною...
Zebra написав:Это ещё рабочая сила трлькоиначаоа уменьшаться. Было 3 кассира в супермаркете, через 14 лет останется 2. Было 3 автомастера станет два, а людей старшего возраста будет становиться только больше. Дорого все будет.
Кас самообслуговування все більше і більше, касирів менше. Автомайстрів, ну якщо навезти блях та потопельників, таки проблема що не вистачає. Є машини які накатали мільойн миль без ремонтів. З ремонтами квартир буде як в США - білі стіни під фарбу і простенька кухня/санвузол.
Часто бачу в серіалах майже необроблені стіни.
Не моторошно-плоскі й вилизані, а щось живіше, приємніше поглядові:
Я й сам два роки тому, навіть де у мене газоблоки -- то просто фарбував їх гіпсом. Але потім вирішив таки зішкрібувати явно зайву мурувальну суміш.
А кабелі пускав закільцьовано (подвоєння потужності) і кутками. І планував робити їх потім плавними, а не безглуздими прямокутними.
І ти ба -- виявився таки в цивілізованому тренді. Поки мене грубо не обірвали цією тупою війною...
в золотого мільярда будинки фанерні за сотні куїв, а з цегли, то вже житло аристократії з родоводом (як фамільне срібло передається), як писав Успіх "покатали валіком по стінам і вуаля", все одно видно по стінам, що люди не бідні і не середній клас, чисто з прагматичного погляду: "навіщо платити більше", це ж не весілля Москви у Львові
Frant написав:Флаймен, тобі так не жити! І навіть так не їсти))))
не поняв, що я не можу у антишахідному цоколі із рел"єфною кладкою цегли над бетонними блоками в ізольованому приміщенні другою стіною налити глітвейн "три сокири" та подати до столу тацю із божествєнною єшнею та рум"яними шкварками?
vitaliiangel написав:Астанавитесь. а вы можете стать кардиохирургом в случае необходимости ? или инженером атомной станции? Я вас просил поменьше кичиться тем, что вы военный. Если в обществе останутся одни военные, получим сев.корею с натуральным хозяйством и трудовой повинностью. Сердце - важный орган, но не единственный. Если удалить все остальные, организм тоже жить не сможет.
І я не військовий... Інженер я. На атомну -- та легко. Нам пропонували щось таке на останніх курсах універу.
А якщо в суспільстві всі вважатимуть, що негодящі для війни -- то от це і є шлях у півн.корею. Почому там нерухомість? Чи цін нема і майже всім дають “безплатно”? Я чув там цілі міста незаселені! О як багато житла!!
После стакана кимчи на праздник(день рождения идеального лидера естественно, не Новый Год) и стакана бурьянов с миской гуманитарного риса из разлива Янцзы каждый вечер(ни о каком сыре или тем паче курочке на гриле речь вообще не идёт!) вам захочется петь только со Швондером хором, а не интересоваться ценами на новострои Пхеньяна, шо стоят пустыми целыми кварталами. Заодно надо будет написать N-нное количество доносов на соседей, чтоб опередить их в деле занимания N-нного количества пустых квадратных метров в идеальном для жизни доме в идеальном районе идеальной для вас страны. Только не забудьте про фразу «бухенвальдский крепыш» Высока вероятность что вы так и будете выглядеть когда получите ключи от той квартиры
О, барабашов восстановил суверенитет своего аккаунта. Так держать. Вынос мозга. Сколько ел кимчи, но в стаканах никогда ее не видел. Может имелась ввиду соджу?
Несколько знакомых, как назвать, пусть будет рыл (спекулянтов с десятком квартир) вчера рассказали, что продаж первички без ремонта = 0. Машины тоже не продаются. Я так понимаю, перекупы уже не знают, что перекупать Причём несколько голых квартир у них в том же доме, где продал я с ремонтом.
Видимо, ремонт сейчас делать никто не хочет.
Все покупатели задалбывают исключительно е оселей, с которой никто из продавцов не хочет иметь дело.